Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ya bu ek gida olayina gecince sutu hangi ara veriyosunuz? Yok meyve yogurt corba derken baska bisey yemezki bizimki doyar onlarla.zaten istahsiz..ee sutu sadece gecemi vericem
Mrb arkadaşlarrr
Sağlık ocağına gittik bugun aşılarımızı olduk o an çok ağladı ama sonra sustu. 8.650 boy71 olmuş.gecen 1hafta önce doktorunda 8.450 di.iyi gidiyor maşallah
Bende tamamen acıkmasını bekliyorum 3-4saat arası 150 nın tamamını bitirtiyorum sonraki 4 saat rahat etmek için:))
Delikız bende çalışmadan önce sütüm aZalır diye bayağı stok yapmıştım işe başlayalı 3 ay oldu sütte bi değişiklik yok nazar değmesin.inş senınde öyle olur..dondurucudaki sütlerden veriyorum arada çunku tarıhleri geçiyor tadı gerçekten kötü demir gibi tadı var ama içiyor maşallah:)) bu arada yeniden buzluk doldu onları ne yapmayı düşünüyorsun.?? Sadece süt olarak değilde başka nerelerde kullanabılırız?
Bide anlamadığım bişey var benım oğlan 3saatte bir 150 içiyor tam doyuyor arada bişey almıyor.ek gıdayı verirsem o öğünde süt vermiycem ama göğüslerim şişiyor sağıyorum o süt buzlaga derken buzluk doldu o yüzden sürekli süt veriyorum. Ek gıdayı verdiğiniz öğündeki sütlerinizi napıyosunuz?eger sagma aralıklarını uzatırsam sütüm biter diye korkuyorum(
bebeğim bugün ne çorba,ne kahvaltı ne de yoğurt yedi meyveye bayılıyordu
ama meyve bile yamedi mama kaşığını görünce kilitliyor ağzını damlasını bile veremiyorum
yesin diye zorlamadım da hiç neden böyle oldu ki,
ferda,kaan,vaveyla,delikız çok tatlı ogluşlarınız degmesin küçük adamlara
tabii ki delikızın kızı da çok tatlıı tam yemelik :)
ferda,kaan,vaveyla,delikız çok tatlı ogluşlarınız degmesin küçük adamlara
tabii ki delikızın kızı da çok tatlıı tam yemelik :)
ben de şu 9 -36 kg olan oto koltuklarından alacağım da acaba oturabilirlermi diyorum rahat ederlermiiyi geceler hanımlar,
boy ve kilo muhabbeti yapılmış benim kıızımda 6.800 gr 71 cm manken canım habire boyuna gidiyoo saglıklı olsunda varsın selvi boylu olsun
bende bugün yeşil fasulye yapmıştım rondoda az çektim içine etinin bebekler için olan ekmeginden dogradım yedi zilli ama az yedi olsun zorlamıyorum zaten canı nasıl isterse
oto koltuguna alışkın kızım bebeklikten beri hep ona koydum araba kullanırken şimdi çok şükür zorlanmıyorum dışarıyı izliyor gülüyor zaten bi süre sonra dikiz aynasından bakıyorum sızmış gitmiş oyuncaklarını yanıma alıyorum asıyorum oto koltuguna onlarla oyalanıyor
Kizlar ya bu ek gida olayina gecince sutu hangi ara veriyosunuz? Yok meyve yogurt corba derken baska bisey yemezki bizimki doyar onlarla.zaten istahsiz..ee sutu sadece gecemi vericem
oglum ilk soguk alginligini geciriyor. garibimin burnu tikali kof kof oksuruyor. ememiyor da.
dr antibiyotik verdi. 3 gun sonra gecmezse diye. insallah kullanmak zorunda kalmayiz
maş. ne güzel ama bence oturtma çok erken çünkü
benim oglan da oturuyor. seninle tahmini dogum tarihi ayniydi demek gelisim icerde de disarda da ayni
bebeğim bugün ne çorba,ne kahvaltı ne de yoğurt yedi meyveye bayılıyordu
ama meyve bile yamedi mama kaşığını görünce kilitliyor ağzını damlasını bile veremiyorum
yesin diye zorlamadım da hiç neden böyle oldu ki,
oglum ilk soguk alginligini geciriyor. garibimin burnu tikali kof kof oksuruyor. ememiyor da.
dr antibiyotik verdi. 3 gun sonra gecmezse diye. insallah kullanmak zorunda kalmayiz
ya Allah şifa versin
hastalık beter şey valla, insanda ne uyku kalıyor ne huzur
arkadaşlar bişey sormak istiyorum
sizin bebeklerin hareket durumu nasıl? Benim kızım aşırı hareketli, kesinlikle durmuyor. Bişeyler yedirirken kaşığı elimizden alıp kendi ağzına sokuyo bize vermiyo:).Ellerini tutup vermeye kalktıgımzda bile bir yolunu bulup o kaşığı alıyor bizden:)
tabaga tekme atıyo, o yana bu yana savruluyo. Her yer batıyo her yemekten sonra üst baş değiştiriyoruz
yürütecte kuğu gibi süzülüyo, ve o kadar heyecanlanıyo ki nefes nefese kalıyo heyecandan
bu kadar harekete doğal olarak pek kilo da alamıyo
bütün bebekler mi böyle merak ediyorum, uykuda bile bıraktıgım yerde bulamıyorum kesinlikle