- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Adeti geciken var mı? son 3 aydır düzenliydi, iki gün gecikiyordu en fazla. bu ay 5 gün gecikti hala yok. Ne olur ne olmaz test yaptım, negatif.
Yarin 6.ay aşımız var insallah ates yapmaz..
Yaptiran arkadaslar size ates vs bi rahatsizlik yaptimi?
Gecen benimkide gecikti 17 gün falan hemde bende tam test alip yapicaktim oldum cok sukur cok korkuyorum hemen hamile kalicam diye..
Gerci ben ogluma hemen hamile kalmadim biraz tedavi gördüm tedaviyi biraktim kendi kendine oldu sonra ama hayirlisi gerçi
ben hala adet olmadım
annem hep 9. ayda olmuş bütün çocuklarında
17 gun cokmus ya. eskiden duzenli miyfi, gebelikten once ?
bizim ilk denemede oldu bebegim. bir de bu ay supheli 1 iliski oldu. insallah hamile degilimdir.
canım bende hala olamadım sanki olcak gibi oluyorum fakat bişey yok acaba olunca göbüş biraz inermi :)
canım yaa bişey soracam o salçalı naneli olandan versem ağır olur mu acaba?
sen veriyor musun?
Kızlar Adeti geciken var mı? son 3 aydır düzenliydi, iki gün gecikiyordu en fazla. bu ay 5 gün gecikti hala yok. Ne olur ne olmaz test yaptım, negatif.
Yürüteç hala almadım vaveyla sen niye ilk yürüteci pembe aldın unisex alaydın iyiydi:)) ben şimdi yeşil falan alayım ikinci kız olur belkim:)
yürüteç ne ki oğlum fuşya beşikte yatıyor
2. gebelikte kaybettiğim bebeğim kızdı, pembe yelekler hırkalar örmüştüm oğlum giydi hepsini
Başın saolsun cnm.. Hepsi aynı işi görüyor da ben yinede orta bi renk alam:))
bu arada ben 4 gundur yoğurt mayalıyorum olmuyor olmuyorrr hep sulu .küçük meyve kavanozuna 2 tatlı kaşığı yoğurt ve 100 cc oldukça ısıttığım süt koyuyorum yoğurdu yavaş yavaş yediriyorum kapağı iyice kapatıp sarmalıyorum 3,5saat sonra açııyorum.yok anam nerde taş gibi jöleye benzese sevincem su suu:))
geçen ay 8 gün bu ay 11 gün gecikti. 5 günden sonra idrarda belli olmaz gebelik 10 gün geçerse tekrar test yaparsın
Başın saolsun cnm.. Hepsi aynı işi görüyor da ben yinede orta bi renk alam:))
bu arada ben 4 gundur yoğurt mayalıyorum olmuyor olmuyorrr hep sulu .küçük meyve kavanozuna 2 tatlı kaşığı yoğurt ve 100 cc oldukça ısıttığım süt koyuyorum yoğurdu yavaş yavaş yediriyorum kapağı iyice kapatıp sarmalıyorum 3,5saat sonra açııyorum.yok anam nerde taş gibi jöleye benzese sevincem su suu:))
bugün kk da anormallik war sayfa açılmıyor, beni istemiyor aacebaaaa
ağırlıklı olarak hala emziren we oruç tutan arkadaşlar sütte azalma var mı
oglumun atesi cikti. makattan 38.2. durup dururken niye ates cikar acaba dis mi, enfeksiyon mu .