MERABA,bizde 6.ayımızı doldurduk ama ek gıda sıkıntılı.çorba yedi ve kustu kızım.sebze çorbası yapmıştım kabak domates vardı içinde.beğenmedi çok üzüldüm.yaptığım çorbaların tarifini açık açık anlatırmısın.ramazan bi taraftan süt azaldı.çocuk doymuyo.yoğurt verdim onu da kustu.ne yedireceğimi bilemedim.çok üzgünüm
([/QUOTe
merhaba canım. ilk olarak patate ve kabaktan yapmıştım sadece tepkisi nasıl olacak bakayım dedim haşlıyorum sıcak suda sonra güzelce ezip biraz zeytinyağı ekliyorum, biraz da tuz bu kadar. bunu beğendi bayağı sonra içine bir de havuç ekleyerek yaptım onu istemedi, ben de üstelemedim. ıspanak patate ve pirinçle yapıyorum. bugün bu çorbaya bir de havuç ekledim bu defa yedi. aslında öyle belli tarifler üzerindwen gitmiyorum canım kafma göre evde ne varsa ekliyorum. bir de üçden fazla çeşit koymuyorum rahatsız eder belki diye. sana tavsiyem önce ek gıdayı yedirmye çalış sonra emzir. çünkü ben önce emziriyordum bir saat sonra filan ekgıda vermeye çalışıyordum yemiyordu. hatayı yaptığımı farkettim.özellikle uyandığında iyi yiyor bir de. işte böyle bizde durumlar bizimki bir de tatlıyı bayağı seviyor, daha çok sebze ağırlıkl verrmeye çalışıyorum. yoksa meyve pürelerini bin kere tercih eder sebzeye:)