- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
bu gün biraz canım sıkıldı ((
galiba aşıdan oğlum gece biraz huzursuzdu sabahta uyanamadı. kahvaltısını yaptıramadım uyanınca emzirip işe gittim bakıcı teyzemize kahvaltısını hazırlayıp bıraktım bide 11-12 gibi elma püresi verecekti. kahvaltıyı yememiş 1 saat sonra tekrar uyumuş elma püresindende 1 kaşık yedirebilmiş eve geldiğimde açlıktan emmeye saldırdı şimdi uyuyor. tamam oğlum çok zor yiyor ama yemedi diye bırakmış. zorlasaydınız biraz daha uğraşsaydınız diyorum midesi ne kadarki diyo ekimde neredeyse tam gün olmayacağım o zamanda böylemi olacak? ona göre 1 kaşık yeterli bende yediremiyorum ama vermem gerekenin en azından yarısını oyunlarla yedirebiliyorum
çok sey mi istiyorum ben çocuk baksam en az annesi kadar yedirmeye uğraşırım[/QUOTE
cnm bunun aynısını bızde ptesı ve salı gunu yasadık,bızde şöyle bi fark var babaanne bakıor kızıma o da yedirememiş yemegını ki kızım normalde oyunla fılan yemek yıyebılen bı bebek. bende nıye yedıremedın fılan dıye konuşunca aglamaklı oldu reddettı ben de kıyamamdım dedı,bn de hemen bı kase yogurt kaptım bı ıkı kaşık ben yedırdım bı kac kasık onun yedırmesını ıstedım,arada şarkı söyledım kızıma sen de söyle fılan dıye yüreklendırdım onu,aaa ne guzel yedırıosun bak ben ılk gun bıle bu kadar yedırememıştım fılan dıyıp gaza getırdım onu,öylece yedırdık yogurdu,carsamba gunu kayınvalıdemın kendıne guvenı gelmış olacak kı mamasının yarısını yedırmış,arada gıdı gıdı yapmış arada sarkı söylemış,bugun de tamamını yedırmış aradı benı böbürlene böbürlene anlattı zaferını:) sıkma canını alışırlar bırbırlerıne beraber yedırın yanında ol,alıştır bakıcı teyzeye:) midesı ne kdr fılan demekle sacmalamış azcık ama ıyı nıyetlı bı teyzeyse öle düşünmeden konuşmuş olabilir,arada bnmkı de bişiler söyluyor:)