- 11 Aralık 2009
- 2.091
- 0
Bizimki bugün biraz hapşırıp öksürüyordu, ben de ne olur ne olmaz diye P....tus şurup verdim. Üstüne de k.validemin ısrarlı bir şey olmaz telkinleriyle kabak-patates- maydanoz-domates-soğan ve hatta sarımsaklı sebze çorbası verdim, yarım kâseyi bir kere bile ikiletmeden yedi:) Çocuk bıkmış mamadan ondan yemiyormuş :) Ama yatırdım pat diye sızdı şimdi de korktum yani.
Şu sebze meyve lekelerini neyle çıkarıyorsunuz? Sabun tozu çıkarmıyor artık. Deterjan da kullanmak istemiyorum. Her şeyimiz lekeli oldu. Çözümü olan var mı?
evet ya bu konuda bende çok dertliyim daha kaç gün oldu ek gıdaya başlayalı kıyafetleri hep lekeli:) daha denemedim ama kosla leke çıkarıcıyı filan bir deneyeyim diyorum.[/QUOTE]
Peditus uyku yapmıstir korkma karnıda doydu ki iyice ama domatese ve sogana erken degil mi leke içinde ben aspirins sıkıyorum bekletip yıkıyorum elimde daha sonrada kendi çamaşırlarıyla yıkıyorum sabun olarak dalinin sıvısını kullandım ama hacışakirin rendelenmiş sabunu var bebekler için çok güzel ondan memnun kaldım benbeyaz yapıyo 2 yemek kaşıgı koyuyorum dalin yumuşatıcıylada çokda guzel oluyo tavsiye ederim bazı lekeride çıkarıyo bide dene derim