Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım inş seninde tedavin hayırlı olsun kuranını allah kabul etsin bende okutmuştum tedaviye başladığımda inş allahım kabul eder.
Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerınız size sımsıkı tutunur... haberlerınızı beklıyoruzz....[/QUdün transferi olanlardan biri olrak teşekkür ediyorum
bişey sorucam arkadaşlar gece kasıklarım inanılmaz ağrıdı ama öyle böyle değil yani yorganı ısırdım o kadar opudan sonraki ağrımda tam geçmemişti ama bu feciydi bende kalktım parol içtim ya deli gibi çok pişmanım şimdi korkuyorum ağrı kesildi tabi minişlerime bişi olmuş mudur? of yaaaaaaaaaaaaaaa böylr bi ağrı duydunuz mu?![]()
eşim bir yandan, annem bir yandan sokmadılar beni banyoya şimdi gidiyorum artık iyiki katılmışım aranıza her derde devasınız :))))
Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerınız size sımsıkı tutunur... haberlerınızı beklıyoruzz....[/QUdün transferi olanlardan biri olrak teşekkür ediyorum
bişey sorucam arkadaşlar gece kasıklarım inanılmaz ağrıdı ama öyle böyle değil yani yorganı ısırdım o kadar opudan sonraki ağrımda tam geçmemişti ama bu feciydi bende kalktım parol içtim ya deli gibi çok pişmanım şimdi korkuyorum ağrı kesildi tabi minişlerime bişi olmuş mudur? of yaaaaaaaaaaaaaaa böylr bi ağrı duydunuz mu?![]()
canım ben oshhh oldugum için başka ağrılarım vardı belkide o anda başka yerlerim acıdıgı hiç hissetmedim icin hiç bir fikrim yokkk
hatme kuzum hoş geldin nasılsınbenim bugün 10 günüm:18::18::18:.test yaptırmaya gidip gitmemek arasında kaldım bana bir filir verin kızlar ya
![]()
arkadaşım transferin inşallah güzel geçmiştir bebişlerin seninledir
Herkese selam.Bugun test gunumdu.Kan verdim.Tel. edip pozitif oldgunu soylediler.BHcg degeri falan vermediler.13 Mayista cagirdilar ultrasona herhalde.Eve ayrintili mektup yollucaklarmis.Bide herseye hazirlikli olmak lazimmis kisaca cok sevinmemek gerekliymis.Yani ilk donemlerde ne olcagi belli degil.Allah ins. guzel hayirli yazilar yazmistirda birgun kucagimda gormek nasip olur saglikli bi sekilde.Ben henuz adet olmamistim ama agrilari vardi sanki geliyorum diyodu.Hic beklemiyodum.Surpriz oldu.Tek ve 2. gun embriyosu olmasi dolayisiyla zaten en basta bi karamsar olmustum.Bide beni hic yatirmamislardi hastanede o yuzdende bi olumsuzluk vardi icimde.Bide stresli bi kac gun gecirmistim.Allah bu amac ugrunda emek veren herkesin yuzunu guldursun.Hepimizin kucagi bebeislerle dolsun.
herkese selam.bugun test gunumdu.kan verdim.tel. Edip pozitif oldgunu soylediler.bhcg degeri falan vermediler.13 mayista cagirdilar ultrasona herhalde.eve ayrintili mektup yollucaklarmis.bide herseye hazirlikli olmak lazimmis kisaca cok sevinmemek gerekliymis.yani ilk donemlerde ne olcagi belli degil.allah ins. Guzel hayirli yazilar yazmistirda birgun kucagimda gormek nasip olur saglikli bi sekilde.ben henuz adet olmamistim ama agrilari vardi sanki geliyorum diyodu.hic beklemiyodum.surpriz oldu.tek ve 2. Gun embriyosu olmasi dolayisiyla zaten en basta bi karamsar olmustum.bide beni hic yatirmamislardi hastanede o yuzdende bi olumsuzluk vardi icimde.bide stresli bi kac gun gecirmistim.allah bu amac ugrunda emek veren herkesin yuzunu guldursun.hepimizin kucagi bebeislerle dolsun.
arkadaşım bence tam gününde yaptır biliyorum beklemek cok zor ama bıraz daha sabır cogu gitti azı kaldı sabır
kızlar merhaba.bizimde bebeğimiz olmuyor maalesefsanırım bir kaç aya bizde tüpe başlıycaz.onun için sizleri en başından bu yana takip ediyorum.bende çok korkak biriyim.hem bebeği çok istiyorum hemde iğne ilaçlardan çok korkuyorum.biliyorum ki korkunun ecele faydası yok:)iğne vurmaktan ziyade hep yan etki yaparmı hastanelik olurmuyum diye düşünüyorum.ufak tefek tabiki olucak biliyorum ama korkuyorum işte.kızlar cuma mübarek gününün yüzü suyu hürmetine allahım dualarınızı kabul eylesin inşallah.bebeişleriniz sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın sizleri.hepimize en kısa ve hayırlı zamanda evlat sahibi yapsın..
allah razı olsun inşallah bırakmazlar beni sende kuran okutmuşsun allah kabul etsin dualarında da bize yer vermişsinn canım rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun ben izin aldığım için yeni yeni yazıyorum ark. kusura bakmayın...
Herkese selam.Bugun test gunumdu.Kan verdim.Tel. edip pozitif oldgunu soylediler.BHcg degeri falan vermediler.13 Mayista cagirdilar ultrasona herhalde.Eve ayrintili mektup yollucaklarmis.Bide herseye hazirlikli olmak lazimmis kisaca cok sevinmemek gerekliymis.Yani ilk donemlerde ne olcagi belli degil.Allah ins. guzel hayirli yazilar yazmistirda birgun kucagimda gormek nasip olur saglikli bi sekilde.Ben henuz adet olmamistim ama agrilari vardi sanki geliyorum diyodu.Hic beklemiyodum.Surpriz oldu.Tek ve 2. gun embriyosu olmasi dolayisiyla zaten en basta bi karamsar olmustum.Bide beni hic yatirmamislardi hastanede o yuzdende bi olumsuzluk vardi icimde.Bide stresli bi kac gun gecirmistim.Allah bu amac ugrunda emek veren herkesin yuzunu guldursun.Hepimizin kucagi bebeislerle dolsun.
her birinizin hakkın da allah en hayırlısını nasip etsin...
Benim tüp bebek deneyimim ardından kendi kendine hamile kalmam size belki umut olur , sonuçlarınız olumsuz olsa da , kesinlikle karamsarlığa kapılmayın.. Allah " ol " deyince olur..
kızlar bende yarın saat 9 da doktor kontrollum var estrofem kullanıyorum yarın 2 tane kan testi verecegim ona göre 1 adet dondurulmuş 6.gün embriyosu çözülürse transfer günü belli olacak .dularınıza ihtiyacım var.bu arada hasta olacagım galiba fena boğazlarım agrıyor ve öksürük başladı ne yapacagımı bilemiyorum.