• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

:49::49:
Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerınız size sımsıkı tutunur... haberlerınızı beklıyoruzz....[/QUdün transferi olanlardan biri olrak teşekkür ediyorum
bişey sorucam arkadaşlar gece kasıklarım inanılmaz ağrıdı ama öyle böyle değil yani yorganı ısırdım o kadar opudan sonraki ağrımda tam geçmemişti ama bu feciydi bende kalktım parol içtim ya deli gibi çok pişmanım şimdi korkuyorum ağrı kesildi tabi minişlerime bişi olmuş mudur? of yaaaaaaaaaaaaaaa böylr bi ağrı duydunuz mu?:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

arkadaşımmmm sana ulaşmaya çalışıyorum senin test günün 24 nisan mıydı yoksa transferin mi olacaktı o gün bilgilendirirmisin

eşim bir yandan, annem bir yandan sokmadılar beni banyoya şimdi gidiyorum artık iyiki katılmışım aranıza her derde devasınız :))))

canım bizi bizden başla kimseler anlamıyor malesef burada bir birimize elimizden geldiğince destek ve yardımcı oluyoruz.bu zorlu mücadeleci günleri hep birlikte atlatmaya çalışıyoruz.bekleriz bizi durumundan haberdar et.ilk denemenmi.

:49::49:
Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerınız size sımsıkı tutunur... haberlerınızı beklıyoruzz....[/QUdün transferi olanlardan biri olrak teşekkür ediyorum
bişey sorucam arkadaşlar gece kasıklarım inanılmaz ağrıdı ama öyle böyle değil yani yorganı ısırdım o kadar opudan sonraki ağrımda tam geçmemişti ama bu feciydi bende kalktım parol içtim ya deli gibi çok pişmanım şimdi korkuyorum ağrı kesildi tabi minişlerime bişi olmuş mudur? of yaaaaaaaaaaaaaaa böylr bi ağrı duydunuz mu?:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım ben oshhh oldugum için başka ağrılarım vardı belkide o anda başka yerlerim acıdıgı hiç hissetmedim icin hiç bir fikrim yokkk

hatme kuzum hoş geldin nasılsın:3::3: benim bugün 10 günüm:18::18::18:.test yaptırmaya gidip gitmemek arasında kaldım bana bir filir verin kızlar ya:50::50::50:

Herkese selam.Bugun test gunumdu.Kan verdim.Tel. edip pozitif oldgunu soylediler.BHcg degeri falan vermediler.13 Mayista cagirdilar ultrasona herhalde.Eve ayrintili mektup yollucaklarmis.Bide herseye hazirlikli olmak lazimmis kisaca cok sevinmemek gerekliymis.Yani ilk donemlerde ne olcagi belli degil.Allah ins. guzel hayirli yazilar yazmistirda birgun kucagimda gormek nasip olur saglikli bi sekilde.Ben henuz adet olmamistim ama agrilari vardi sanki geliyorum diyodu.Hic beklemiyodum.Surpriz oldu.Tek ve 2. gun embriyosu olmasi dolayisiyla zaten en basta bi karamsar olmustum.Bide beni hic yatirmamislardi hastanede o yuzdende bi olumsuzluk vardi icimde.Bide stresli bi kac gun gecirmistim.Allah bu amac ugrunda emek veren herkesin yuzunu guldursun.Hepimizin kucagi bebeislerle dolsun.

kızlar bende yarın saat 9 da doktor kontrollum var estrofem kullanıyorum yarın 2 tane kan testi verecegim ona göre 1 adet dondurulmuş 6.gün embriyosu çözülürse transfer günü belli olacak .dularınıza ihtiyacım var.bu arada hasta olacagım galiba fena boğazlarım agrıyor ve öksürük başladı ne yapacagımı bilemiyorum.

kızlar merhaba.bizimde bebeğimiz olmuyor maalesef:(sanırım bir kaç aya bizde tüpe başlıycaz.onun için sizleri en başından bu yana takip ediyorum.bende çok korkak biriyim.hem bebeği çok istiyorum hemde iğne ilaçlardan çok korkuyorum.biliyorum ki korkunun ecele faydası yok:)iğne vurmaktan ziyade hep yan etki yaparmı hastanelik olurmuyum diye düşünüyorum.ufak tefek tabiki olucak biliyorum ama korkuyorum işte.kızlar cuma mübarek gününün yüzü suyu hürmetine allahım dualarınızı kabul eylesin inşallah.bebeişleriniz sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın sizleri.hepimize en kısa ve hayırlı zamanda evlat sahibi yapsın..

Her birinizin hakkın da Allah en hayırlısını nasip etsin...
Benim tüp bebek deneyimim ardından kendi kendine hamile kalmam size belki umut olur , sonuçlarınız olumsuz olsa da , kesinlikle karamsarlığa kapılmayın.. Allah " ol " deyince olur..

arkadaşım transferin inşallah güzel geçmiştir bebişlerin seninledir

allah razı olsun inşallah bırakmazlar beni sende kuran okutmuşsun allah kabul etsin dualarında da bize yer vermişsinn canım rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun ben izin aldığım için yeni yeni yazıyorum ark. kusura bakmayın...

Herkese selam.Bugun test gunumdu.Kan verdim.Tel. edip pozitif oldgunu soylediler.BHcg degeri falan vermediler.13 Mayista cagirdilar ultrasona herhalde.Eve ayrintili mektup yollucaklarmis.Bide herseye hazirlikli olmak lazimmis kisaca cok sevinmemek gerekliymis.Yani ilk donemlerde ne olcagi belli degil.Allah ins. guzel hayirli yazilar yazmistirda birgun kucagimda gormek nasip olur saglikli bi sekilde.Ben henuz adet olmamistim ama agrilari vardi sanki geliyorum diyodu.Hic beklemiyodum.Surpriz oldu.Tek ve 2. gun embriyosu olmasi dolayisiyla zaten en basta bi karamsar olmustum.Bide beni hic yatirmamislardi hastanede o yuzdende bi olumsuzluk vardi icimde.Bide stresli bi kac gun gecirmistim.Allah bu amac ugrunda emek veren herkesin yuzunu guldursun.Hepimizin kucagi bebeislerle dolsun.

ohhhhhhh arkadaşım ne güzelllll bir haber rabbim kucagınada almayı nasip etsinnnnn:49::49::49::49::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese selam.bugun test gunumdu.kan verdim.tel. Edip pozitif oldgunu soylediler.bhcg degeri falan vermediler.13 mayista cagirdilar ultrasona herhalde.eve ayrintili mektup yollucaklarmis.bide herseye hazirlikli olmak lazimmis kisaca cok sevinmemek gerekliymis.yani ilk donemlerde ne olcagi belli degil.allah ins. Guzel hayirli yazilar yazmistirda birgun kucagimda gormek nasip olur saglikli bi sekilde.ben henuz adet olmamistim ama agrilari vardi sanki geliyorum diyodu.hic beklemiyodum.surpriz oldu.tek ve 2. Gun embriyosu olmasi dolayisiyla zaten en basta bi karamsar olmustum.bide beni hic yatirmamislardi hastanede o yuzdende bi olumsuzluk vardi icimde.bide stresli bi kac gun gecirmistim.allah bu amac ugrunda emek veren herkesin yuzunu guldursun.hepimizin kucagi bebeislerle dolsun.

ay canım benim tebrik :52::52: Ederim maşallah sana benimde bugun 10 günüm sol bacağım ağrıyor bir de her yerim tutulmuş.benimde tek embriyo konuldu.4 günümden beri sancılarım var bana umut olursun insallah.güzel bir hamilelik geçir ve evladını sağlıcakla al kucağına.bizlerede dua et canım.bizlerde yaşayalım bu güzel duyguyu....

arkadaşım bence tam gününde yaptır biliyorum beklemek cok zor ama bıraz daha sabır cogu gitti azı kaldı sabır

canım 12 gün pazara geliyor.pazarteside eşimin kursu var yanımda olamıyacak onun için acale ediyorum.bana kalsa hiç yaptırmıyacağım.çok korkuyorummmm.:18::18::18::18:

kızlar merhaba.bizimde bebeğimiz olmuyor maalesef:(sanırım bir kaç aya bizde tüpe başlıycaz.onun için sizleri en başından bu yana takip ediyorum.bende çok korkak biriyim.hem bebeği çok istiyorum hemde iğne ilaçlardan çok korkuyorum.biliyorum ki korkunun ecele faydası yok:)iğne vurmaktan ziyade hep yan etki yaparmı hastanelik olurmuyum diye düşünüyorum.ufak tefek tabiki olucak biliyorum ama korkuyorum işte.kızlar cuma mübarek gününün yüzü suyu hürmetine allahım dualarınızı kabul eylesin inşallah.bebeişleriniz sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın sizleri.hepimize en kısa ve hayırlı zamanda evlat sahibi yapsın..

canım dediğin gibi korkunun ecele faydası yok ama korkulacak bir şey yok sadece meşakatli bir yok rabbim bu yolda olan bütün arkadaşların yardımcısı olsun

allah razı olsun inşallah bırakmazlar beni sende kuran okutmuşsun allah kabul etsin dualarında da bize yer vermişsinn canım rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun ben izin aldığım için yeni yeni yazıyorum ark. kusura bakmayın...

sağol canım inşallah kabul olur inşallah cuma saarleri hürmetine dualarımız kabul olur

canım şimdiden tebrik ederim maşallah diyelim. Rabbim bu mubarek cuma gununde mutlu haberı almanı nasıp ettı inşallah bizlerede nasıp olur,içini ferah tut olumsuz düşünme inşallah hamileliğin guzel bir şekilde devam eder.ve bugünleri ilerde gülerek hatırlarsın...

her birinizin hakkın da allah en hayırlısını nasip etsin...
Benim tüp bebek deneyimim ardından kendi kendine hamile kalmam size belki umut olur , sonuçlarınız olumsuz olsa da , kesinlikle karamsarlığa kapılmayın.. Allah " ol " deyince olur..

ay bugun ne güzel haberler duyuyoruz.masallh sana mucizeyi yasamışsın resmen.rabbim bizlerede yaşatsın.rabbim bizimde meleklerimiz göndersin.bizlerde dua et arkadaşım.güzel bir hamilelik geçir ve kuzunu sağlıcakla kucağına al..

kızlar bende yarın saat 9 da doktor kontrollum var estrofem kullanıyorum yarın 2 tane kan testi verecegim ona göre 1 adet dondurulmuş 6.gün embriyosu çözülürse transfer günü belli olacak .dularınıza ihtiyacım var.bu arada hasta olacagım galiba fena boğazlarım agrıyor ve öksürük başladı ne yapacagımı bilemiyorum.

daularım seninle canım .öksürüğün için doğal bir şeyler kullan istersen.

Back
X