2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kacak nerelerdesin yavruş nasil?merale ne oldu ya?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yavruş iyi cnm, 2 gündür ateşi var ama bi iniyo bi çıkıyo, bugün dr.a gittik artık düşmeyince, diş olabilirmiş, grip olabilirmiş, bekleyip görücez, onun dışında ek gıdalara başladık, bigün yiyosa iki gün ağzını kitliyo fıtık ediyo beni
sizden ne haber, senin fıstıkın nası, çıktı mı dişler ?
meral doğurmuş, niyeyss hala hamiledir diye düşünüyodum, sanki daha dün kusuyodu :) zaman çok hızlı geçiyo bızdıklarla valla anlamıyoruz, öperim senicnm.

çok sevindim canım iyi olmanıza. grip olsaydı anlardı bence, diş sinsi oluyormuş, insallah biran önce derdi ne ise geçer. benim fındığım tembel ya hala diş miş yok ama huysuzluk diz boyu, ek gıdaya bende geç başladım zorlanıyorum ama bellide olmuyor şuanda sebze püresi (hergün) yumurta sarısı (2 günde bir) günde 1 dilim meyve (genelde şeftalı) yiyor yoğurt asla sevmiyor dün peynir verdim onu da pek yemedi, tarhanaya başlayacağım yeni tarhana yapcaz zeynep için, yarın sosyal pediatride randevum var aldığım bilgileri paylaşırım burda. ağzını kilitleme konusunda zeynep in üstüne tanımam valla... uyku düzenimiz mahvoldu gece 1 den önce uyumuyordu 1 aydır artık 2 den önce uyumuyor gündüz uykuları da çok düzensiz ve az. bakalım nolacak halimiz

sebze seviyo mu zeynep ? alice yoğurt seviyo sadece onu sorunsuz yedirebildim. sebzeden hiç hoşlanmıyoruz bi de akşamları muhallebi vermeye başladım keçi sütüyle pişirip meyve püresi katıyorum içine
sanki o da sebzeden daha başarılı gidiyo şimdilik, ya bana neler yediriyosun ara sıra yazsana ya :) emeklemeye falan başladı mı senin kız ? neler yapıyosunuz nası geçiyo vakit gündüz ? gece uyksuzluk adamı yorar nası dayanıyosun ?

evet canım sebze seviyor amaaaaaaaaaaa içine kemik suyu, kıyma veya bezelye koymazsam havuç koyuyordum internetten yaz ayında havuç önerilmediği için bıraktım genelde havuç patates ana sebzelerimdi, bunlara kabak, ıspanak, bezelye, yeşil fasülye değiştirerek kullanıyorum gerçi dün patates , kabak , bezelye ve taze fasülyeyi koydum, buarada hergün farklı bir tane koyuyorum pirinç/irmik/bulgur. muhallebi birkere yaptım anne sütü ile ama anne sütünü koyunca kıvam baya süt kıvamı oldu oyüzden yedirmedim.. 2 günde bir yumurta sarısı yediriyorum, bolca su içirmeye çalışıyorum ama malesef pek başarılı olamıyorum çünkü kızım biberonu çiğniyor, bardakla verince de kedi gibi yalanıyor suyu döküyor kaşıkla veriyorum ama suyu bardakla içmeyi öğrensin diye daha çok bardak kullanıyorum. yoğurda şeftalı rendelioyrum 1 kere yedirebildim kızım tembel dediğim gibi şuanda yüzüstünden sırtüstü dönemiyor onun dışında çok hareketli sürünüyor sanırım 1-2 haftaya emekler. salonda yere pamuk yatak seriyorum genişçe üstüne çarşaf ooooh zeynep e oyun alanı inanırmısın tüm vaktim bebekle geçiyor iyice bıraktım kendimi zaten ev işlerine de yetişemiyorum bide uykusuzluk olunca hareketlerim de ağırlaşıyor, bilgi alışverişlerimize devam edelim canım. buarada desteksiz oturuyor ama yorulunca devriliyor

Son düzenleme:
havuç neden önerilmiyomuş acaba ? bana dr. havuç kabak pataesle başla içine kuzu kıyması koyman gerekiyo dedi ama alice de çok sevmiyo, kuzu kıyması ağır kokuyo yaw, bana verseler itiraz ederim yeter be diye :) yoğurdu.sütü keçi, eti kuzu veriyorum çocuk daraldı şimdiden.
ben de salonda orta sehpayı kaldırıp geniş bi alan yaratıcam yarın. su olayı aynı, bizde bardaktan döke saça içmek istiyoruz, zaten doğdu doğalı ne biberon ne emzik aldı, çocuk olaya kaşıkla bardakla başladı. çokbilmiş olcak başıma bu kız :) kafayı öle bi sallıyo ki iki yana istemem diye, ağzını da kitliyo bu kafa hareketini kimden öğrendi bilmem ama büyümüşte küçümüş öldürüyo beni cimcime :) et ne veriyosun sen ? neyle yediriyosun ?

Selam kızlar nerde o eski boş günlerimiz:))iki bebek çok çok zor bazen bıkıyorum alıp başımı gitmek istiyorum6 ayı geçtik biz 15 gün öncesine kadar gece uykumuz fena değldi ama 1 haftadır çook sık uyanıyolar neden acaba.emekleme henüz biZdede yok.ek gıdadada iyi gidiyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meral şoka girdim valla, uzun zamandır girmiyodum bi bakiim dedim, allah güzel yazılar, talihler, uzun ömürler versin bebişlerine. kızlar nasılsınız ?
canım nerelerdesiniz özlemiş sizi topik çok kaybolmayın sık sık uğrayın

canım sıcaktan uyuyamıyorlardır bence canım

bizde o günleri görebilecekmiyiz kızlar sizce

bizde o günleri görebilecekmiyiz kızlar sizce
görüceksin aycencim inan buna, geçen gün aklıma geldi, ben fransızca kursuna gidiyodum tüp bebeğe başlamadan önce, orda biri sormuştu ben bebekten bahsederken, aa hamile misin hayırlı olsun diye, yok nisan ayında hamile kalıcam demiştim düşünmeden, sanki allahın emri benim hamile kalmam, ama o kadar inandım kalacağıma eninde sonunda, sen de inan aycen, bu topik hepimize uğurlu geldi, senin uğurun bu, sıra sende şimdi canım benim :)

jelly k.valideyle mi bakıyosun nası başa çıkıyosun iki kuzuyla ? bana bi tanesi bile çok zor emek istiyo geliyo, sen nası beceriyosun valla bilmem.

Canım zeynepde ayni 1aydir kafayi salliyo önceleri uykusu gelince yapiyodu simdi bisey sorunca yemekk verorken yada oylesine bide yemekleri püskürtuyor her taraf pure meyve yogurt carsaf yikiyorum hergün et dana aldim yagsiz ama 3-4kere cektirdim. Sut muhallebi vermedim hic yogurdu inek sutunden yapiyorum kuzu kemik kullanıyorum

bizim maalesef inek sütüne alejimiz var, mecbur keçi kullanıyorum ama bıktı çocuk kokusundan, yazık aslında seviyo yoğurdu
1 yaşına kadar veremiycem inek sütü dana eti

bizim maalesef inek sütüne alejimiz var, mecbur keçi kullanıyorum ama bıktı çocuk kokusundan, yazık aslında seviyo yoğurdu
1 yaşına kadar veremiycem inek sütü dana eti

Bizede muz dokundu aklinuzda olsun nuz kakada yuzlerce siyah ip yapti sindiremedigi icin oluyormus. ALLAH yardımciniz olsun zor alerjik durum nasıl anladin sute alerji sini emziriyormusun canim

emziriyorum cnm, alerji olayını kakada kanla anladık, ama çok ciddi kan geldi, şakır şakır kanama yaptı arka arkaya iki kez, soluğu hastanede aldık, amipli dizanteri dediler, flagyl kullandık 3 gün, ne üzüldüm sana anlatamam, bi de herşeye aşırı titizleniyorum ben, eve geleni utanmasam sokup küvette yıkıycam, yere düşen herşeyi kırklıycam falan böyleyken nası olur diye. sonra test sonucu negatif çıktı, kilo alımı da yetersiz falan en sonunda tülin turan var acıbademde o dedi inek sütü alerjisi diye, şimdi ne ben ne o keçi dışında yememeye çalışıyoruz, bayramın son günü manda yoğurdu denedim gene hadtanelik olduk, o kadar çok ağladı ki yolda affetmiyorum kendimi
sen emziriyo musun hala ?
en büyük hastalıkları bunlar olsun gogocum, başka dert vermesin Allah

Bayram ziyaretindeyiz hazir sizleri bulmusken resim koyayim dedim

Eklentiler

• $1406840337234.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 168

Canim 2aylikken hatirliyomusun zeynepin kakasi yesil mukuslu diye goturdumde dizanteri dediler flagly verdiler kullanmadim hastane hastane dolastim kahrimdan olecektim 2 gun oncede bogazina kiraz parcasi kacti az kalsin boguluyordu allahtan hemsire olan teyzem vardi misafirlikteydik cikardilar ama ben kendimi hala affedemiyorum cok zor annelik kendini duclayacak yer ariyorsun ven hala biri kuzima dokununca gidip ellerini yuzunu yikiyorum cok anlayissiz ve cahil insanlar yaaaa

Buarada emziriyorum elhamdulillah ayrica havuc mevsimi değilmiş ondan yaxiyodu int te

cnm hatırlıyorum, hatta sana o zaman anne sütü içen bebek de olmaz dizantri demiştim, ama bana dr. risk alamayız ilerlerse öle olur böle olur deyince mecbur başladım, yeşil kaka olsa belki dolanırdım başka dr.lara ama çok feci ka gelince korktum, panikledim.
kirazz bizde de kaçtı, annem tutturmuş eline bütün kirazı oynasın diye, zor çıkardı eşim, her an gözümüz üstünde olsa gene kaçıyo işte gözden yapıak bişey yok,
kızın çok tatlı maşallah :) nası seçiyo çukulataları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…