Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kimse girmeyince ben de artık bakmıyorum. kızım iyice hareketlendi bi de ek gıda olayları var 6 ayı doldurduk 2 hafta önce ama ben yeni geçiyorum ek gıdaya yoğurt verince kızımın psikolojisi bozuluyor ağlıyor , tedaviydi hamilelikti doğumdu bebekti her aşaması ayrı bir eziyet valla, çok yıpranıyor insan ama bir gülünce tüm dünyalar benim oluyor , ALLLAHIIIIIIM HERKESE NASİP ET BU DUYGUYU!kızlar nerdesiniz topiğimiz en arka sayfalara düşmüş
valla kimse girmeyince ben de artık bakmıyorum. kızım iyice hareketlendi bi de ek gıda olayları var 6 ayı doldurduk 2 hafta önce ama ben yeni geçiyorum ek gıdaya yoğurt verince kızımın psikolojisi bozuluyor ağlıyor , tedaviydi hamilelikti doğumdu bebekti her aşaması ayrı bir eziyet valla, çok yıpranıyor insan ama bir gülünce tüm dünyalar benim oluyor , ALLLAHIIIIIIM HERKESE NASİP ET BU DUYGUYU!
Aycen sen napıyosun büyük güne az kaldı ha? bayramdan sonra güzel haberlerini bekliyoruz
valla helal olsun sana, ben dr 6 ay su bile verme deyince uydum ona , şuanda biraz pişmanım aslında 5 aylıkken başlayabilirmisim, çok ağır ilerliyoruz ek gıda da yoğurttan nefret ediyor sebze püresini 2-3 kaşık yiyor dün de elma suyu verdim 1 kaşık bilmiyorum nasıl ilerleyeceğiz:18:Selam kızlar biz 11 inde 6 aylık olcaz ek gıdaya başladık bile😄sabahları mamalarına labne bisküvi pekmez koyuyorum haftada 3 gümde yumurta sarısı,sebze püresi veriyorum.baharatsız tarhana ve yoğurtlu çorba veriyorum.şimdilik pek istekli olmasalarda bi şekilde yiyolar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla kimse girmeyince ben de artık bakmıyorum. kızım iyice hareketlendi bi de ek gıda olayları var 6 ayı doldurduk 2 hafta önce ama ben yeni geçiyorum ek gıdaya yoğurt verince kızımın psikolojisi bozuluyor ağlıyor , tedaviydi hamilelikti doğumdu bebekti her aşaması ayrı bir eziyet valla, çok yıpranıyor insan ama bir gülünce tüm dünyalar benim oluyor , ALLLAHIIIIIIM HERKESE NASİP ET BU DUYGUYU!
Aycen sen napıyosun büyük güne az kaldı ha? bayramdan sonra güzel haberlerini bekliyoruz
Selam kızlar biz 11 inde 6 aylık olcaz ek gıdaya başladık bile😄sabahları mamalarına labne bisküvi pekmez koyuyorum haftada 3 gümde yumurta sarısı,sebze püresi veriyorum.baharatsız tarhana ve yoğurtlu çorba veriyorum.şimdilik pek istekli olmasalarda bi şekilde yiyolar:)
valla helal olsun sana, ben dr 6 ay su bile verme deyince uydum ona , şuanda biraz pişmanım aslında 5 aylıkken başlayabilirmisim, çok ağır ilerliyoruz ek gıda da yoğurttan nefret ediyor sebze püresini 2-3 kaşık yiyor dün de elma suyu verdim 1 kaşık bilmiyorum nasıl ilerleyeceğiz:18:
Doktorlara bakma sen canım 4. Ayda başladık biz doktorumuz başlattı.yoğurt yedirmeye calış cok önenli içine meyva kat bebe bisküvi koy bitane,olmadı ayran yap ben bazen öle yapıyorum.diğerlerinde zorlama ama elbet bigün yiyecek
Meyve püresini nasıl yapıyosun canım ya cam rende işkence gibi
kızlar nerdesiniz
Valla kimse takılmıyor diye girmiuorum ben. Karam nasil gidiyor? Aycenim dualarimizin gercek olmasına az kaldi bebegim ne zaman adet olcan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım başladım inşallah sonu bu sefer güzel olurValla kimse takılmıyor diye girmiuorum ben. Karam nasil gidiyor? Aycenim dualarimizin gercek olmasına az kaldi bebegim ne zaman adet olcan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyim gogo cum allaha şükür sen nasılsın bebeiş nasıl aycen hastalandıda cuma doktora bile gitti ondan önce ben sölim ayın 5 gibi transferi olabilir hahaha aycen kızzz nekdar aceleciyim demi :)
valla ben perişan durumdayım bazen eşime kızıyorum zeynepe sinirlendiği zaman, çabuk unuttun onun için uğraştığımız günleri diyorum ama inanın artık bende zorlanıyorum çünkü uyumuyor ek gıdayı pek almıyor hatta hiç diyebilirim, sürekli ıııııııııııh! yapan bir çocuk şükürler olsun ona sahibim ama büyümeyecek diye endişe ediyorum uyku bir bebek için çok önemli hem zihinsel hem bedensel gelişimi için, tüm vaktimi bebekle geçirmek istiyorum ama biz kadınların kaderi hem temizlik hem yemek çok zorlanıyorum... bir de uykusuzluk eklenince dengem bozulduiyim gogo cum allaha şükür sen nasılsın bebeiş nasıl aycen hastalandıda cuma doktora bile gitti ondan önce ben sölim ayın 5 gibi transferi olabilir hahaha aycen kızzz nekdar aceleciyim demi :)
ayceeeen çok sevindim hadi hayırlısı birtanem Rabbim hayırlı sonucu da nasip etsin. bizi merakta bırakma sakın haaacanım başladım inşallah sonu bu sefer güzel olur
iyi yaptın arkadaşım .
valla ben perişan durumdayım bazen eşime kızıyorum zeynepe sinirlendiği zaman, çabuk unuttun onun için uğraştığımız günleri diyorum ama inanın artık bende zorlanıyorum çünkü uyumuyor ek gıdayı pek almıyor hatta hiç diyebilirim, sürekli ıııııııııııh! yapan bir çocuk şükürler olsun ona sahibim ama büyümeyecek diye endişe ediyorum uyku bir bebek için çok önemli hem zihinsel hem bedensel gelişimi için, tüm vaktimi bebekle geçirmek istiyorum ama biz kadınların kaderi hem temizlik hem yemek çok zorlanıyorum... bir de uykusuzluk eklenince dengem bozuldu
ayceeeen çok sevindim hadi hayırlısı birtanem Rabbim hayırlı sonucu da nasip etsin. bizi merakta bırakma sakın haaa
meral şoka girdim valla, uzun zamandır girmiyodum bi bakiim dedim, allah güzel yazılar, talihler, uzun ömürler versin bebişlerine. kızlar nasılsınız ?