• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kızlar inanın tek bebek oyuncak gibi şikayet ettiğinizi duymayım:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nasılsınız, ben bebeklerime kavuştum 11 gün önce doğum yaptım, birinin çok gazı var iki gündür, çok zormuş ama çokta güzel, hala bakıyorum bunlar benimmi diye:nazar:, tüm isteyenler bu duyguyu yaşar inş..kendinize iyi bakın kuzular, gaza çözümünüz varsa yazın nolur :50::21:

Kızlar nasılsınız, ben bebeklerime kavuştum 11 gün önce doğum yaptım, birinin çok gazı var iki gündür, çok zormuş ama çokta güzel, hala bakıyorum bunlar benimmi diye:nazar:, tüm isteyenler bu duyguyu yaşar inş..kendinize iyi bakın kuzular, gaza çözümünüz varsa yazın nolur :50::21:

meralcim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün darısı başıma ve tüm istiyenlerin kaç haftalık doğdu minikler...

canım güle güle büyüt bebeklerini..allah hayırlı sağlıklı ömürler versin..daha dün gibiydi hamile haberini aldığın gün zaman ne çabuk geçiyo darısı başımıza inşallah biz hala bomboş bekliyoruz..gaz için metsil damla iyi geliyo benim görümcemde kullanmıştı bebeği için..

meralcıgım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun saglıkla buyusun yavrular. gaz her bebekte oluyor genelde, benim kızımda gaz olduğunda ayaklarını karnına doğru iteliyordum gerçi seninki çok küçük daha korkarsın bu hareketi yapmaya, benim kızım ters bir çocuk 3.5 aylıkken şiddetli gaz sancıları başladı akşamları kimyon çayı bile verdim su bile vermediğim yavruma ama pek fayda etmedi, ben içtim kimyon çayı , rezene çayı tüketiyorum yinede bazen tutuluyor gaza artık büyüdüığü için altını açık bırakıyorum rahatlıyor çocuk bacaklarını hareket ettiriyoruz, sana sunu söyleyim damlaları malesef pek işe yaramıyor, doktorunun önereceği damlayı kullan biz omnivit diye bitkisel bir damla kullandık ama çok faydasını görmedim ilk başlarda etki ediyor sonra yok yine aynı

meralcıgım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun saglıkla buyusun yavrular. gaz her bebekte oluyor genelde, benim kızımda gaz olduğunda ayaklarını karnına doğru iteliyordum gerçi seninki çok küçük daha korkarsın bu hareketi yapmaya, benim kızım ters bir çocuk 3.5 aylıkken şiddetli gaz sancıları başladı akşamları kimyon çayı bile verdim su bile vermediğim yavruma ama pek fayda etmedi, ben içtim kimyon çayı , rezene çayı tüketiyorum yinede bazen tutuluyor gaza artık büyüdüığü için altını açık bırakıyorum rahatlıyor çocuk bacaklarını hareket ettiriyoruz, sana sunu söyleyim damlaları malesef pek işe yaramıyor, doktorunun önereceği damlayı kullan biz omnivit diye bitkisel bir damla kullandık ama çok faydasını görmedim ilk başlarda etki ediyor sonra yok yine aynı

Benim eymeninde 3 aydan sona başladı ya gaz sıkıntısı:(nedenki.gece uyanmalar copaldı azalacağı yere.sizin geceler nasıl kızlar sabah kaçta uyanıyolar

Benim eymeninde 3 aydan sona başladı ya gaz sıkıntısı:(nedenki.gece uyanmalar copaldı azalacağı yere.sizin geceler nasıl kızlar sabah kaçta uyanıyolar

Canım gece 1de yatiyor hanim genelde 2.5gibi agliyo emziriyrm 4 gibi tekrar ve 6 gibi yine en son 9 s doğru uyaniyo sutummu yetmiyor anlamadım dedigin gibi düzeleceğine artti uyanmasi eskiden çok sık uyuyofu şimdi 3saat uysnik yarim saat enfaxla 45dk uyku ve surekli kucak istiyor ama almıyorum yattihi yerde oynatiuotum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım gece 1de yatiyor hanim genelde 2.5gibi agliyo emziriyrm 4 gibi tekrar ve 6 gibi yine en son 9 s doğru uyaniyo sutummu yetmiyor anlamadım dedigin gibi düzeleceğine artti uyanmasi eskiden çok sık uyuyofu şimdi 3saat uysnik yarim saat enfaxla 45dk uyku ve surekli kucak istiyor ama almıyorum yattihi yerde oynatiuotum

Nee 1 demi yatıyo küçük hanım.ege bugün çok glzdi ya hep böle olsa maşallah😄9:30 da yattı 1 de mama içti,5 te içti,şimdi uyandı yAni 7 de:)hep böle olsalarya

Benimkiler en geç 9:30 da gece uykusuna yatarlar canım sende bi kaç gün yapmaya calışsan öyle alışmazmı?sanada hiç vakit kalmıyodur o geç yattığı için

Benimkiler en geç 9:30 da gece uykusuna yatarlar canım sende bi kaç gün yapmaya calışsan öyle alışmazmı?sanada hiç vakit kalmıyodur o geç yattığı için

canım büyüdükce göreceksin daha çok uyanık kalıyorlar. akşam 45 dk uyudu 9 da sonra cin gibi uyanıyor biz artık perişan oluyoruz uykusuzluktan ama zeynep hanım fıldır fıldır kucak istiyor sallamaya alıştırmak istemedim ama bazen keske sallasaydım diyorum en erken yattığı 11.30 o da banyo yaptırdıysak nadiren erken uyuyor . kendimi saldım gitti zaten hiç kendime ayıracak vaktim yokki eşimle de aramızda gizli bir duvar var bilmiyorum ne kadar böyle devam edecek ama herşeye rağmen kızım benimle ya yeter bana her uykusuzluğa yorgunluğa değer, tek o hasta olmasın da. buarada dün feci bir olay yaşadık bizim şofbenin su borusu patladı ama tüp patladı sandık o sırada kızım mutfaktaydı boooom sesi korkuttu onu birden su bastı evi okadar tazyikle akıyorduki su çok korktum yavruma bişey olacak diye

meralcim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün darısı başıma ve tüm istiyenlerin kaç haftalık doğdu minikler...
Amin canım çok sağol, Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu diye miniklerimin yüzlerine her baktığımda dua ediyorum, çok başka bişeymiş, ama çok çok özel bi duygu..37 haftalık doğdular teyzesi:21:

canım güle güle büyüt bebeklerini..allah hayırlı sağlıklı ömürler versin..daha dün gibiydi hamile haberini aldığın gün zaman ne çabuk geçiyo darısı başımıza inşallah biz hala bomboş bekliyoruz..gaz için metsil damla iyi geliyo benim görümcemde kullanmıştı bebeği için..

-Canım çok sağol iyi duaların için, hepiniz için dua ediyorum, benimde umudumun kaybolduğu çok zaman oldu ama Allah herşeyin zamanını bilir, sen yitirme inancını ve içindeki isteği bastırma. Oğlumun birinde hem gaz hem kabızlık var, sütüm yetmediği için mama yaptı bunu anladım, şimdi daha çok emziriyorum iyi gelmeye başladı, tavsiyen için teşekkürler canım dr.verdiği damlada iyi geldi geldi çok şükür:21:

Çok sağol canım, bebek küçük ama inan o hareketleri de yaptırıyorum yeter ki rahatlasın diye, kimyonu bile denedim, onunla ağladım oturup, ama çok şükür biraz azaldı BioGaia diye bi damla önerdi dr. iyi geldi biraz bide biz mama takviyeli gidiyoruz ve malesef mamalar daha kötü yapıyor, başlarda da sütüm çok az diye çok üzüldüm süreç zorlu senin anlayacağın, ama meleklerim uyuduklarında yüzlerine bakıyorum müthiş bişey çok şükür sağlıkları yerinde diye şürediyorum:nazar:

canlarım dün kandildi biliyorsunuz Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin. doğum sırasında burdaki arkadaşlarıma dua etmiştim (karam ı unutmuştum:17:) bahar ve aycen canlarım insallah Rabbim size ve evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı yavrular verir. her ne kadar pek giremeseniz de eski sohbetlerimiz olmasa da hepinizi seviyorum:54:

canlarım dün kandildi biliyorsunuz Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin. doğum sırasında burdaki arkadaşlarıma dua etmiştim (karam ı unutmuştum:17:) bahar ve aycen canlarım insallah Rabbim size ve evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı yavrular verir. her ne kadar pek giremeseniz de eski sohbetlerimiz olmasa da hepinizi seviyorum:54:

canımsın kız beni nie unuttun :) şaka tabi olsun sen gene dua et bana kızlarımı hayırlısıyla sağlıklı saatli kucamada alim allahım tüm isteyenlere nasip etsin bende doğum sırasında dua etcem isim yazarak tbi o korkuyla kendimi bilie hatırlarsam :)

canımsın kız beni nie unuttun :) şaka tabi olsun sen gene dua et bana kızlarımı hayırlısıyla sağlıklı saatli kucamada alim allahım tüm isteyenlere nasip etsin bende doğum sırasında dua etcem isim yazarak tbi o korkuyla kendimi bilie hatırlarsam :)

Kaç aylık oldunuz karam:)doğumun epiduralmi olcak

canım benim saol o halde bile aklına gelip dua ettiğin için allahım dualarını kabul etsin inşallah..

canım rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat eylesin

canım rabbim dualarını kabul etsin çok sağol

Back