görüceksin aycencim inan buna, geçen gün aklıma geldi, ben fransızca kursuna gidiyodum tüp bebeğe başlamadan önce, orda biri sormuştu ben bebekten bahsederken, aa hamile misin hayırlı olsun diye, yok nisan ayında hamile kalıcam demiştim düşünmeden, sanki allahın emri benim hamile kalmam, ama o kadar inandım kalacağıma eninde sonunda, sen de inan aycen, bu topik hepimize uğurlu geldi, senin uğurun bu, sıra sende şimdi canım benim :)
Bayram ziyaretindeyiz hazir sizleri bulmusken resim koyayim dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm hatırlıyorum, hatta sana o zaman anne sütü içen bebek de olmaz dizantri demiştim, ama bana dr. risk alamayız ilerlerse öle olur böle olur deyince mecbur başladım, yeşil kaka olsa belki dolanırdım başka dr.lara ama çok feci ka gelince korktum, panikledim.
kirazz bizde de kaçtı, annem tutturmuş eline bütün kirazı oynasın diye, zor çıkardı eşim, her an gözümüz üstünde olsa gene kaçıyo işte gözden yapıak bişey yok,
kızın çok tatlı maşallah :) nası seçiyo çukulataları :)
Aycenim göreceksin ins. Sonra bize soracaksin sunu napayım bu ne diye transfer nne zaman
ev işi yemek iki bebek herşeyi tek mi yapıyosunYalnız bakıyorum acceskv 1 ay gaz döneminde bende kalmıştı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ev işi yemek iki bebek herşeyi tek mi yapıyosunvar mı yardım edden biri ? ben tek başıma zor bakıyorum utandım valla
Sosyal Pediatri ye guttik bugun kontrol için. Ek gida ile ilgili sorular sordum sizinle paulasayim istedim zeynep suan 7 ay 12 gunluk pekmez oneriyorlar. Kilosu kadar demir ilacini ver dediler. Ayrica havuc vermende sakinca yok,jemik suyunun faydasida yok dedi. Corbalara kiyma katip bir kofte büyüklüğünde bebege verirken catalla ezmek gerekiyormus,blendir da mecbur kalmadikca tavsiye edilmiyor. Artik tavuga baslatabilirmisiz bir ay sonrada civa icermeyen balığa. Baklagil ve arpacik sogan kullanmamda sakincada yokmus lakiiiiin yurutece hayir dedi dr parmak ucunda durmaya ve tembellige alistiriyomus. Annesütü aldigi icin su vermeye zorlamaya gerek yokmus özellikle gidalardan sonra vetmek lazımmış ama. Aklima gelenler bukadar Canlarım
slm kızlar oo dünden beri baya koyu sohbtler olmuş gogocum meleğin çok tatlı maşşallah ona kız sarı civciv senin o alisini yerim yerimde yerim yani benimkilere ablada olurmuş jelicim senden öğrencem çok şey var sanırım aycencim allah büyük cnm inşlh busefer olcak allahın izniyle sabrının mükâfatını alçaksın cnm
Eki Görüntüle 1205506
Bunlarda benim paşalarım teyzeleri:)
slm kızlar oo dünden beri baya koyu sohbtler olmuş gogocum meleğin çok tatlı maşşallah ona kız sarı civciv senin o alisini yerim yerimde yerim yani benimkilere ablada olurmuş jelicim senden öğrencem çok şey var sanırım aycencim allah büyük cnm inşlh busefer olcak allahın izniyle sabrının mükâfatını alçaksın cnm
Özenli süpürüp silemiyorum tabi ewi.haftada bir siliyorum.iki çeşit yemek yapabiliyorum,halam gelicek inş bakıcı olarak bi aksilik çıkmazsa.
iki çeşit yemek yapıyosun iki bebekleseni var ya yılın süperi seçiyorum jelly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?