Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...
- Konu Sahibi aycen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?inşallah canım bugün doktor kontrolum vardı canım rahim kalınlıgım 9 mm cıkmış doktor çok güzel dedi salı transfer var inşallahAycenim göreceksin ins. Sonra bize soracaksin sunu napayım bu ne diye transfer nne zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canımslm kızlar oo dünden beri baya koyu sohbtler olmuş gogocum meleğin çok tatlı maşşallah ona kız sarı civciv senin o alisini yerim yerimde yerim yani benimkilere ablada olurmuş jelicim senden öğrencem çok şey var sanırım aycencim allah büyük cnm inşlh busefer olcak allahın izniyle sabrının mükâfatını alçaksın cnm
canım allah kolaylık versin gerçekten işin zorCanım deme öyle utanırım:))sinirden ağladığım zamanlarda oluyo kafayı sıyırmama az kaldı diyorum öyle zamanlar:)ağlayıpta susturamadığım zaman onları başka odaya bırakıp kapıyı örtüyorum ben sakinleşene kadar,başka türlü olmuyo inan,çok çok zor.vicdan yapıyorum ama yanımda dursalar o an bağırıcam onlara kızıcam daha kötü olacak.allah üçüz analarına sabır versin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1205506
Bunlarda benim paşalarım teyzeleri:)
çok tatlılar maşallah sübhallah rabbim ömürlerini güzel eylesin
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Canım deme öyle utanırım:))sinirden ağladığım zamanlarda oluyo kafayı sıyırmama az kaldı diyorum öyle zamanlar:)ağlayıpta susturamadığım zaman onları başka odaya bırakıp kapıyı örtüyorum ben sakinleşene kadar,başka türlü olmuyo inan,çok çok zor.vicdan yapıyorum ama yanımda dursalar o an bağırıcam onlara kızıcam daha kötü olacak.allah üçüz analarına sabır versin:)
cnm vicdan yapma, hepimiz daralıyoruz senin daralman çok normal, bi çok sitede senin yaptığın tavsiye ediliyo, doğru yapıyosun yani, sahiden bi de üçüz anneleri var yaw :)
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
valla benim kız sabah yarım saat öğleden sonra 45 dk maximum uyuyo, sonra akşam 9 da 10 da yatana kadar cin gibi, acaip yoruyo beni uyumamasıBu arada kızlar gündüz uykuları nasıl benimkiler 2 saate bi uyuyo genelde ya cokmu acaba?uyudukları yarım saat 45 dk ancak
çok tatlılar maşallah sübhallah rabbim ömürlerini güzel eylesin
Allah sana dünya güzeli bi çift ikiz versin inş canım:)
valla benim kız sabah yarım saat öğleden sonra 45 dk maximum uyuyo, sonra akşam 9 da 10 da yatana kadar cin gibi, acaip yoruyo beni uyumaması
Hadi ya gece deliksiz uyuması lazım o kadar uykusuzlukla senin kızın:)
Allah sana dünya güzeli bi çift ikiz versin inş canım:)
canım hayırlısı olsun inşallah teke bile razıyım
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Hadi ya gece deliksiz uyuması lazım o kadar uykusuzlukla senin kızın:)
maşallahı var o konuda, yattı mı sabaha kadar uyuyo evet
maşallahı var o konuda, yattı mı sabaha kadar uyuyo evet
ay cnm saolasın ben halen inanamıyorum az kaldı allah izin verirse ayy çok heycanlı bi okdarda trsak oldum ya ben
Yoğunluktan giremefim en buyuk yarama parmak basmışsiniz oooooy oooy zeynepin okadar guzrl uyku düzeni vardiki tam nazarlikti kendi kendine uyumayi ogretmistim lakiiin 1.5aydir agzima rdiyor valla zombiyi bile korkutacak haldeyim. Sadrce 1 kere uyuyor 12 den 6 ya kadar sonra yarim saatte 7-8 gibi uyuyor taki gece 1-2 ye kadar ydmin rderim 1den once uyumuyor uyutmayim hic diyorum mjmkun degil yarim saatlik uykuyla bir bebek nasil dayanir yaa:s gece bazen 4-5 saat uyuyor ama vazende saat başı ciglikcigliga aglayarak uyanıyor birseyimi var endise ediyorum kotu ruyami görüyor anlamiyorum uyuyamadigim icin dinlemedigim icin sutum azalıyor. Valla is mis beceremiyorum
Ayceen dualarimiz seninle hadi yavrusuna kavuş sana bilmislik yapcaz. Baharcim nerelerdeki
Ayceen dualarimiz seninle hadi yavrusuna kavuş sana bilmislik yapcaz. Baharcim nerelerdeki
Yoğunluktan giremefim en buyuk yarama parmak basmışsiniz oooooy oooy zeynepin okadar guzrl uyku düzeni vardiki tam nazarlikti kendi kendine uyumayi ogretmistim lakiiin 1.5aydir agzima rdiyor valla zombiyi bile korkutacak haldeyim. Sadrce 1 kere uyuyor 12 den 6 ya kadar sonra yarim saatte 7-8 gibi uyuyor taki gece 1-2 ye kadar ydmin rderim 1den once uyumuyor uyutmayim hic diyorum mjmkun degil yarim saatlik uykuyla bir bebek nasil dayanir yaa:s gece bazen 4-5 saat uyuyor ama vazende saat başı ciglikcigliga aglayarak uyanıyor birseyimi var endise ediyorum kotu ruyami görüyor anlamiyorum uyuyamadigim icin dinlemedigim icin sutum azalıyor. Valla is mis beceremiyorum
canım allah razı olsun valla ihtiyacım olucak herhalde
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
canım allah razı olsun valla ihtiyacım olucak herhalde
bebek geliyoooo
bebek geliyoooo
Neee neoldu ya biran heyecan yaptim:sly:
bebek geliyoooo
Neee neoldu ya biran heyecan yaptim:sly:
Böyle sevinelim inşallah kızlar zaten dün cözdürmüşler güzel cözülmüş yumyumlar kısmet yarına
Son düzenleme:
Böyle sevinelim inşallah kızlar zaten dün cözdürmüşler güzel cözülmüş yumyumlar kısmet yarına
Allahiiiiim bu güzel duygudan kimseyi geri birakma. Aycen e de bahar a da yavrularını nasip et ....
Canim güzelbir başlangıç olmus inş kucaginda bebeklerle sonuclanir.
Allahiiiiim bu güzel duygudan kimseyi geri birakma. Aycen e de bahar a da yavrularını nasip et ....
aminnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canım ya güzel dileklerin duaların için çok teşekkürler allahım inşallah arkanızdan gelmeyi nasip eder..ben gezmelerdeydim 1 hafta ankarada kaldım ablamın bebeği oldu bebek sevmeye görmeye gittik..ordan 1 hatfada ailemin yanında kaldım bayramı ailemle geçirdim yiğenimin sünnet düğünü vardı eğlendik oynadık güldük güzel bi tatil geçirdim..şimdi evimdeyim bebek konusunda bi gelişme yok tedavi görmüyorum güçlü olmaya çalışsamda bu konu bazen beni yıkıyo içimde fırtınalar kopuyo ama dışarıya belli etmemeye çalışıyorum çok zorlanıyorum bazen allahım tez zamanda nasip etsin artık bebeğimi..
aycencim inşallah bebişlerin bu sefer hep senle olur..dualarım seninle senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün..
canım ya güzel dileklerin duaların için çok teşekkürler allahım inşallah arkanızdan gelmeyi nasip eder..ben gezmelerdeydim 1 hafta ankarada kaldım ablamın bebeği oldu bebek sevmeye görmeye gittik..ordan 1 hatfada ailemin yanında kaldım bayramı ailemle geçirdim yiğenimin sünnet düğünü vardı eğlendik oynadık güldük güzel bi tatil geçirdim..şimdi evimdeyim bebek konusunda bi gelişme yok tedavi görmüyorum güçlü olmaya çalışsamda bu konu bazen beni yıkıyo içimde fırtınalar kopuyo ama dışarıya belli etmemeye çalışıyorum çok zorlanıyorum bazen allahım tez zamanda nasip etsin artık bebeğimi..
aycencim inşallah bebişlerin bu sefer hep senle olur..dualarım seninle senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün..
Askolsun madem geldin ank ya keske hbr verseydin tanisirdik valla. Gule gule buyusun bebis ssglikla darisi sana tez zamanda. O bebis bi gelsin popuşunu isircam seni bukadar beklettigi icin(kendi kizima da yaptim:)) aycenin pozitifi alalim sonra bukadar kisi bitek sana dua edecek isim olarak