maşallah sübhanallah benimde 6 yumiş 3. gün 8 hücreliydi, Rabbim bu sefer yavrunu (yavrularını:)) nasip etsin aycenciğim, hazırladığın listede adını süslemeyi nasip etsin, az kaldı meleklerine kavuşmana.
inşallah canım allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah sübhanallah benimde 6 yumiş 3. gün 8 hücreliydi, Rabbim bu sefer yavrunu (yavrularını:)) nasip etsin aycenciğim, hazırladığın listede adını süslemeyi nasip etsin, az kaldı meleklerine kavuşmana.
bugün merkezden aradılar 7 yumişimi dondurdular 3.gün 8 hücreliymiş allahım inşallah bundan sonraki gelişmelerdede hayırlarla sonuçlandır
okadar farklı duygular hissediyorum ki bugün, kızıma Allahımın lütfuna kavuştuğum bugün benim miladım, gerçi ben ozaman farkında değildim yavrumun bana sımsıkı tutunduğunun ,18 nisanda umutsuzca yaptırdığım testte öğrendim ama miladım olan gün bugünmüş aslında, hele kucağıma aldığım yüzünü gördüğüm ilk günün yıldönümü gelince neyaparım bilmiyorum. Rabbim herkese nasip etsin baharcığım, aycenim en kısa zamanda size de insallah
access, jelly, bebekdostu, karam (unuttuğum kimse varmı bilemedim) nerelerdesiniz
bayadır yoktun canım, cinsiyet ne durumda 16 haftayı geçmişsin maşallah. bende iyiyim işte tüm günüm bu fındıkla geçiyor, yediğim herşey gaz yapıyor malesef:26:burdayım cnm benim senin kızını yim ben maşşallah ona ve sana nasılsın cnm..
okadar farklı duygular hissediyorum ki bugün, kızıma Allahımın lütfuna kavuştuğum bugün benim miladım, gerçi ben ozaman farkında değildim yavrumun bana sımsıkı tutunduğunun ,18 nisanda umutsuzca yaptırdığım testte öğrendim ama miladım olan gün bugünmüş aslında, hele kucağıma aldığım yüzünü gördüğüm ilk günün yıldönümü gelince neyaparım bilmiyorum. Rabbim herkese nasip etsin baharcığım, aycenim en kısa zamanda size de insallah
access, jelly, bebekdostu, karam (unuttuğum kimse varmı bilemedim) nerelerdesiniz
çok sagol baharcım rabbim inşallah en yakın zamanda sanada nasip etsin böyle sağlıklı yumişlerin olsun sana sımsıkı tutunsunlar canımcanım maşallah çok güzel birsürü bebişin olmuş..:) inşallah herşey gönlüne göre olur allahım busefer nasip eder bebek(ler)ini..
canım ben 37. haftada izine ayrılmıştım hatırlarsan ve 2 nisanda izinim bitti, gittim önce yıllık izinlerimi aldım 22 nisan itibariyle de ücretsiz izine ayrılıyorum, eşim rapor almama karşı çıktığı için malesef maddi olarak zorlanacak olsak da aralık ayına kadar evdeyim insallah. kızımla aramız çok iyiyDİİİİİİİİ. haftaya 4 aylık olacak ama kızımda akşamları gaz sancısı olmaya başladı, öncekiler gibi değil, bunda ne yaparsan yap inlemeye devam ediyor, bilmiyorum ne yapacağız dün de başımıza talihsiz bir olay geldi, internetten bebek için alışveriş yapmıştım, kutuyu açtım kızıma şapkayı denemek için elime aldığımda şapkanın içinden kocaman böcek çıktı bir çığlık attım çocuk korktu kucağımdaydı çünkü ve kendini geriye attı, poposunun altından tutuyordum insallah beline birşey olmamıştır, baya ağladı, bende ağlama krizine girdim çünkü böcekten acayip korkuyorum birde şapkanın içinden çıkınca iyice psikolojim bozuldu, ya kızımın kafasına taksaydım da aaaaaaaaay düşünemiyorum hala kaşınıyorum, insallah kızımın aklına bir zarar gelmemiştirmerhaba kızlar! nasılsınız? ben iyiyim. kızımla günlerimiz geçiyor. 82günlük olduk. gaz problemimiz var ama başedebiliyoruz. galiba benim yediklerimden dolayı oluyor;((( dün işe başlamam gerekiyordu. heyet raporu aldım. 1 aylık. bakalım biraz daha büyüse de öyle başlasam iyi olur. idare edebildiğimiz kadar edecegiz.
g090 canım sen ne zaman başlıyorsun işe? minik prensesinle aran nasıl? acses,jelly nasıllar? ben pek nete giremiyorum. zaman su gibi akıyor ve ben farkında degilim. genelde evdeyim. bu hafta belki memlekete gidebilirim. uzun zaman oldu gitmeyeli ve gitmek için can atıyorum çok heyecanlıyım.
umarım hepiniz iyisinizdir. aycen, buseden, acses, bahar, karam kendinize dikkat edin. öpüyorum
bayadır yoktun canım, cinsiyet ne durumda 16 haftayı geçmişsin maşallah. bende iyiyim işte tüm günüm bu fındıkla geçiyor, yediğim herşey gaz yapıyor malesef:26:[/Qevet maşşallah büyüdük allahın izniyle cinsiyetimiz biri erkekde dieri kendini göstermedi bıdık pazartesi bidaha gidicez belki busefer öğrene biliriz :)
maşallaaaaaaaaah Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin. kendini göstermemişse kız olabilir biz 5 kere cinsiyet baktırmaya gittik hep büyük ihtimalle dediler oyüzden 5 kerede ancak öğrendik:) Rabbim sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin tabi ama bir kız bir erkek ne muhteşem olurevet maşşallah büyüdük allahın izniyle cinsiyetimiz biri erkekde dieri kendini göstermedi bıdık pazartesi bidaha gidicez belki busefer öğrene biliriz :)
maşallaaaaaaaaah Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin. kendini göstermemişse kız olabilir biz 5 kere cinsiyet baktırmaya gittik hep büyük ihtimalle dediler oyüzden 5 kerede ancak öğrendik:) Rabbim sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin tabi ama bir kız bir erkek ne muhteşem olur
arkadaşlar bugün opum gerçekleşti 9 tane yumuş toplandı bakalım bundan sonra neler olucak
-canıııııım hayırlı olsun bitanem....
aaaaay çok üzüldüm geçmemesine gerçi benim kızımın da 3.5 aydan itibaren şiddetlendi sancıları, akşamları 8-9 gibi başlıyor 12 ye kadar inliyor kıvranıyor, kolik sandım ama büyüme hormonu salgılanıyormuş aslı varsaaaaSelam kızlar nasılsınız biz büyüyoruz.ikizlerle yaşam çook gzl çook zor.allah üçüz analarına sabır versin:))biz haftanın 3 günü annemdeyiz,ewdeykende kv geliyo idare edicez.1 sene sona kendim bakmayı umud ediyorum inş yaparım.gaz devam umudum 6 aya kaldı.3 ayı doldurduk biz.şimdilik bizden bu kadar öpüyoruz oğluşlarımla sizi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AYCEN nasılsın canım benim.ne aşamadasın şuan.inş meleklerin gelcek sana bu kez.KARAM benim oğluşlar 2,5 ayda belli olmuştu:)sana tawsiyem annen yada kv varsa onları şimdiden tavlamaya bak:))tek başına bakmaya kalkma kafayı sıyırırsın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaaay çok üzüldüm geçmemesine gerçi benim kızımın da 3.5 aydan itibaren şiddetlendi sancıları, akşamları 8-9 gibi başlıyor 12 ye kadar inliyor kıvranıyor, kolik sandım ama büyüme hormonu salgılanıyormuş aslı varsaaaa