• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canımsın kv valdeyi tavlamak zor biraz anam o başına buyruk onu es geçiyorum ondan gelen hayır allahdan gelsin anamı tavladım zavalım busene benim için memlekete gidemiyor zaten üskatımda buarada kuzularının inşlh gazları geçer benim 14 haftalıkken biri belli erkek ama dieri bi inatla kendini göstermiyor yarın tekrar doktora gitcem belki busefer gösterir kendini minik :)

Hadi ya bak sen kv ye:)annen üst katındaysa daha iyi boşver kv yi.annene daha çok nazın geçer.o göstermeyen kız bence:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar nasılsınız biz büyüyoruz.ikizlerle yaşam çook gzl çook zor.allah üçüz analarına sabır versin:))biz haftanın 3 günü annemdeyiz,ewdeykende kv geliyo idare edicez.1 sene sona kendim bakmayı umud ediyorum inş yaparım.gaz devam umudum 6 aya kaldı.3 ayı doldurduk biz.şimdilik bizden bu kadar öpüyoruz oğluşlarımla sizi.

AYCEN nasılsın canım benim.ne aşamadasın şuan.inş meleklerin gelcek sana bu kez.KARAM benim oğluşlar 2,5 ayda belli olmuştu:)sana tawsiyem annen yada kv varsa onları şimdiden tavlamaya bak:))tek başına bakmaya kalkma kafayı sıyırırsın.

maşallah senin tosun paşalarına canım tabi çok zor ikiz bakmak rabbim kolaylık versin canım .bende ne yapayım canım opu işlemim gerçekleşti 7 yumişimi dondurdular 3.güne ramazandan hemen sonra transferim var inşallah bir problem cıkmazsa inşallah

maşallah senin tosun paşalarına canım tabi çok zor ikiz bakmak rabbim kolaylık versin canım .bende ne yapayım canım opu işlemim gerçekleşti 7 yumişimi dondurdular 3.güne ramazandan hemen sonra transferim var inşallah bir problem cıkmazsa inşallah

Canım niye ramazandan sonra

Canım niye ramazandan sonra

canım pıhtılaşma testi için kan verdim sonucun çıkması 2,5 ayı bulurmuş zaten ondan sonrada ramazan geliyo zaten oruç borcu almış başını gidiyo birde bu sene eklenirse üstüne baya fazlalaşacak borcum eşimin haziranın ikici haftası izni var kısa birde tatil düşünüyoruz kardeşimin nişanıda var onunlarıda atlatalım allahın izniyle inşallah bu arada 11 kilo verdim 4-5 kilo daha vermek istiyorum kullandıgım ilaçlarıda vucuttan almış olurum canım tabiki ben öyle düşünüyorum rabbim nasip eder bir engel cıkmazsa inşallah.

canım pıhtılaşma testi için kan verdim sonucun çıkması 2,5 ayı bulurmuş zaten ondan sonrada ramazan geliyo zaten oruç borcu almış başını gidiyo birde bu sene eklenirse üstüne baya fazlalaşacak borcum eşimin haziranın ikici haftası izni var kısa birde tatil düşünüyoruz kardeşimin nişanıda var onunlarıda atlatalım allahın izniyle inşallah bu arada 11 kilo verdim 4-5 kilo daha vermek istiyorum kullandıgım ilaçlarıda vucuttan almış olurum canım tabiki ben öyle düşünüyorum rabbim nasip eder bir engel cıkmazsa inşallah.
aycen istermisin kendiliğinden hamile kal o sürede :9: şimdi herkes bana diyorki insalllah 2. si normal yolla olur ama busefer de düşünüyorum 2 tane daha yavrum var, zeynepimin kardeşleri var napacağım onları

Hadi ya bak sen kv ye:)annen üst katındaysa daha iyi boşver kv yi.annene daha çok nazın geçer.o göstermeyen kız bence:)

dün iki doktora birden gittim birinde ikiside popoyu döndü bize göstermedi dier dotordada bacakları kapadı göstermedi doktorum kesin bişi olmadan sölemek istemiyo ama %60%70 kız gibi dedi dieri erkek dedi ama genede garantisiyok aman benimkiler pek utangaçlar dice göt göstermeyi biliyolar hahaha

Böyle erteleyenler hep kendiliğinden hamile kalıyo:)hadi darısı sana inş canım.

dün iki doktora birden gittim birinde ikiside popoyu döndü bize göstermedi dier dotordada bacakları kapadı göstermedi doktorum kesin bişi olmadan sölemek istemiyo ama %60%70 kız gibi dedi dieri erkek dedi ama genede garantisiyok aman benimkiler pek utangaçlar dice göt göstermeyi biliyolar hahaha

Hayırlı ewlat olsunlarda gerisi boş.kilo almaya başladınmı:)

aycen istermisin kendiliğinden hamile kal o sürede :9: şimdi herkes bana diyorki insalllah 2. si normal yolla olur ama busefer de düşünüyorum 2 tane daha yavrum var, zeynepimin kardeşleri var napacağım onları

Böyle erteleyenler hep kendiliğinden hamile kalıyo:)hadi darısı sana inş canım.

canım valla ne kadar güzel olur kendiliğinden nasip olsa çok zor o bekleme süresi gerçi biz yarı işlemleri atlattık gerisi beklemeye kaldı hayırlısı olsun inşallah

günaydın canlarım... birazdan kızımı 4. ay aşısı için götüreceğim:18: çok üzgünüm, biliyorum onun iyiliği sağlığı için ama o ağlayacak diye şimdiden strese girdim, bu sefer sevdiği oyuncağı da götürcem bakalım işe yarayacakmı gerçi canının yandığını artık gözyaşı dökerek belirtiyor ama deneyeceğiz teyzeler

günaydın canlarım... birazdan kızımı 4. ay aşısı için götüreceğim:18: çok üzgünüm, biliyorum onun iyiliği sağlığı için ama o ağlayacak diye şimdiden strese girdim, bu sefer sevdiği oyuncağı da götürcem bakalım işe yarayacakmı gerçi canının yandığını artık gözyaşı dökerek belirtiyor ama deneyeceğiz teyzeler

Canım yaptırdınızmı aşıyı.bizimde öbür ay.gece uykubuz nasıl kaç kere besleniyo

Canım yaptırdınızmı aşıyı.bizimde öbür ay.gece uykubuz nasıl kaç kere besleniyo

jelly cim valla berbat geçti, 2. ay aşısında böyle olmamıştı üstelik onda verem aşısı da vardı ama bunu çok ağır geçiriyoruz, çok huzursuz inleyip duruyor ayrıca ateşi de yüksek ateş düşürücü verdim 12 saat içinde 3 kere dün 8 den sonra başladı ateş valla çok fena yaaa:25:

kızlar ne zamandır girmedim, nasılsınız bebişler nasıl ?

anlaşılan topik yalan oldu artık. 4. sayfaya kadar düşmüş anneler anne adayları uyanın ayol!!!!

Kızlar nasılsınız:)çok özlüyorum eski sohbetleri fırsatım olmuyo iki sıpayla:)bizim 4. Ayımız biticek 2 gün sona.ek gıdaya başlayın dedi dr gecen ay:)kilomuz fazla.ek gıdayı kaldırırlar dedi.maksat mamayı azaltmak.yoğurt meyve suyu veriyorum.bazen tuzsuz peynir,bebe bisküvisi.milupanın sütlacınıda çok sewiyolar.15 inde 4. ay aşımız var:(

Bu arada bakıcı buldum:)halam:)çok iyi oldu.ramazanda başlıycak inş 2 sene bırakmam diyorum.

Bu arada bakıcı buldum:)halam:)çok iyi oldu.ramazanda başlıycak inş 2 sene bırakmam diyorum.

aaaay süper olmuş jellycim bakıcı ayarlaman, durudeniz i hatırlarsın o işe başlamış bile üstelik dışardan bakıcı bulmuş, seninkinin yakın olması süper olmuş, ben 1 yıl ücretsiz izne ayrıldım, anne sütü hiç vermiyormusun? ben mamayı bıraktım ek gıdaya nasıl başlarız bilmiyorum valla ben bazen zeynep hanımla zor idare ediyorum ikiz annelerini düşünemiyorum...

buarada biz bugün tedavi gördüğümüz klinikte (centrum ) anneler günü etkinliğindeydik çok duygulandım yaaa, ne hayallerle gittim, yaşadığım hayal kırıklığını, döktüğüm gözyaşlarını, muayene öncesi kalp çarpıntılarımı, umutsuzluluğu, mutlu sonu hepsini aynı anda hatırlayıp yaşadım, bütün bebek bekleyen kardeşlerim için dua ettim

aaaay süper olmuş jellycim bakıcı ayarlaman, durudeniz i hatırlarsın o işe başlamış bile üstelik dışardan bakıcı bulmuş, seninkinin yakın olması süper olmuş, ben 1 yıl ücretsiz izne ayrıldım, anne sütü hiç vermiyormusun? ben mamayı bıraktım ek gıdaya nasıl başlarız bilmiyorum valla ben bazen zeynep hanımla zor idare ediyorum ikiz annelerini düşünemiyorum...

buarada biz bugün tedavi gördüğümüz klinikte (centrum ) anneler günü etkinliğindeydik çok duygulandım yaaa, ne hayallerle gittim, yaşadığım hayal kırıklığını, döktüğüm gözyaşlarını, muayene öncesi kalp çarpıntılarımı, umutsuzluluğu, mutlu sonu hepsini aynı anda hatırlayıp yaşadım, bütün bebek bekleyen kardeşlerim için dua ettim

Yok canım süt veremşyorum hiç.meyve suyu yoğurtla başladık biz.bugündee kabak patates havuç haşladım verdim sevdiler.durudeniz nasıl ya selam söyle benden.kaç aylık oldu onlar

Back