aay sorma 2. ay aşılarında ben kızımdan çok ağladım, biryandan onu tutuyorum biryandan ağlıyorum, hemşire kızdı bana " bu kız seni çok kullanır" diye. gaz durumumuz daha iyi teyzesi yediklerime bağlı gazı oluyor artık sadece ama malesef kötü bir durumla karşılaştım dün akşaam, kızımın altını değiştirirken vajinal akıntı fark ettim
dün okadar mutlu ayrıldımki doktordan, hemen buraya yazdım sevinçle ama gece karşılaştığım manzaradan sonra resmen psikolojim bozuldu, internette araştırdım idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar diyor, bugün rota aşısı için aile hekimliğine gittiğimizde sordum, olabilir ama yine de çocuk doktoruna bir sorun dediler , gittik ama 4,30 da doktor bulamadık, devlet hastanesiinin acilinde de çocuğu perişan etmek istemedim, yarın gideceğiz, 4 kere gördüm akıntıyı, isyan etmiyorum ama gerçekten çok yıprandım, üstelik herkes bebeğin başına gelen şeylerde bana laf söylüyor, " sen çok pinpiriklisin, sen çok inceliyorsun, çok araştırıyorsun" diye. ne yapcam bilmiyorum. buarada bizde baya ateş yapmıştı 2. ay aşısı, 6. aydaki aşılar da çok ateş yapıyormuş