2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cnm gözün aydın başlıyosun artık tedaviye. bu sefer iyi olucak inşallah herşey, kuzusu bekletmiycek artık annesini :) 2 ay vaktin var madem güzel beslenip moralini yüksek tutmaya çalış cnm, bol bol arı sütü ye, olumlu düşün olumlu olsun inşallah.

canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun çok bekledin sabrettin inşallah sonu bebkli olsun..ben bebek düşüncesini düşünmediğim sürece iyiyim normal hayatıma devam ediyorum allahım büyük elbet vardır bi bildiği inş benim ve isteğen herkesin yüzünü güldürür hayırlısıyla..

yok canım karşı değilim anne olma düşüncesine hiçbişey engel olamıyo..arada bakıyorum bende donasyonla ilgili sayfaya ama canım daha çok acıyo ozaman.. kabullenemiyorum başkasının yumurtasını..kendi yumurtamdan olsun istiyorum hala düzenli adet oluyorum umudum tamamen bittiğinde düşünebilirim donasyonu hiç yumurtam kalmadığında..benim durumumda olup doğal yoldan hamile kalan bebeğine kavuşan çok arkadaş var onlar umut oluyo bana benimde olabilir diye düşünüyorum allahım ol desin yeterki...

inşallah cnm hiç gerek kalmaz bunlara, kendi kendine kalırsın inşallah

kızlar nerdesiniz gene, kuş uçmaz kervan geçmez olduk

kızlar nerdesiniz gene, kuş uçmaz kervan geçmez olduk
havalar düzelince herkes gezmelere başladı anlaşılan, evde durmaktan sıkıldım, söyle boncukcuya falan gidip bebeğin odası için bişeyler yapmak istiyorum keçeden kurdeladan falan, kızıma bandana örmek istiyorum çeşit çeşit , içim içime sığmıyor bu mevsimde hep böyle olurum, zaten geçen sene tedaviye de bu zaman başlamıştım

bende burdayım canım bende işlerimden fırsat bulursam bende altım ablamın ikizlerin odasına keçeden kapı süsü yapıcam inşallah resmini çeker koyarım inşallah bu arada çarşamba kontrolum vardı 16 yumişim varmış pazartesi tekrar gidicem iğnelere devam doktorum büyük bir ihtimalle çarşamba opu yaparız dedi hayırlısı bakalım

ay canım sevindim opu gününün yaklaşmasına insallah ohss falan olmazsın. bende bi çıkabılsem neler alcam evde oyalanmak için ama malesef, ablanda acemiliğin çıksın sonra kendi yavruna daha güzel şeyler yaparsın

havalar ısınıyo canım zeynepciğini alıp çıkarsın annesi gezmelere .inşallah canım o güleri hayırlısı ile görebilecekmiyim acaba

havalar ısınıyo canım zeynepciğini alıp çıkarsın annesi gezmelere .inşallah canım o güleri hayırlısı ile görebilecekmiyim acaba
ayceeeeeen inan göreceksin o günleri sen bile inanamayacaksın hayalmı gercekmi diye. ben kendimi ilk negatiften sonra okadar inandırmışımki anne olamayacağıma, pozitifi aldığımda da hamileliğim boyunca da inanamadım, hala bazen rüyadamıyım diye ağlıyorum

ayyyy canım bak ne güzel melegin yanında öp benim yerime

arkadaşlar bugün opum gerçekleşti 9 tane yumuş toplandı bakalım bundan sonra neler olucak

arkadaşlar bugün opum gerçekleşti 9 tane yumuş toplandı bakalım bundan sonra neler olucak
maşallah aycenciğim, insallah sağlıklı embriyoların olur da yavrularına kavuşursun bu ay , benim gibi aralık ayında da doğum yaparsın kaçıncı gün embriyosu transfer edecekler acaba? 5 nisanda ederler belki, pgt yaptıracakmısın?

canım geçmiş olsun inşallah hepside kaliteli embiriyo olur çifter çifter gelir bebişlerin..
inşallah baharcım çarşamba yapmışlardı bugün bekledim aramalarını ama halen aramadılar ters giden bir şeymi var acaba korkuyorum

yok canım kalırsa donduracaklar biz transferi temmuza erteledik 1.neden pıhtılaşma testi yaptırdım zeynep kamilde sonucu 2-5 ayı bulur dediler 2.neden bu arada kardeşimin nişanı var 1 haziranda birde haziranın 2 haftası eşim yıllık iznini kullanacak kısa bir tatil yapalım malum sonra ramazan giriyo araya ondan sonra transfer yaptıralım diye konuştuk tabi biz öyle düşünüyoruz rabbim nasip ederse rabbim ne gösterir bilemeyiz cünki

Son düzenleme:
transfer önceki beynini ve vücudunu dinlendirmek iyi gelir tatlım sana. ben de pıhtılaşma testi yaptırdım ama hamileliğimin 3 ya da 4. ayıydı, doktorum kan sulandırıcıyı bırak deyince " ya pıhtılaşma varsa " dedim ve test yaptırdım, iyiki de yaptırmışım pıhtılaşma çıktı çünkü, 9 ay kan sulandırıcı iğne kullandım, ben özelde 500 tl bayılmıştım sonuç 15 günde çıktı. embriyoların ile ilgili gelişmelerden haberdar et canım, güzel haberlerini takipteyim

banada ö-çok pahalı geldi o yüzden devlette yaptırdım .gerçi doktorum değeride oshh oldugum için 2 ay vucudu dinlendirelimde demişti ama çok şükür oshh olmadım ama 2 gündür karın kısmım o kadar şişki nefes alamıyorum .tabiki canım haberdar ederim .yarın ararlar inşallah güzel haberler alırım mutlaka haberdar ederim güzel kızın nasıl annesi

bugün merkezden aradılar 7 yumişimi dondurdular 3.gün 8 hücreliymiş allahım inşallah bundan sonraki gelişmelerdede hayırlarla sonuçlandır

bugün merkezden aradılar 7 yumişimi dondurdular 3.gün 8 hücreliymiş allahım inşallah bundan sonraki gelişmelerdede hayırlarla sonuçlandır
maşallah sübhanallah benimde 6 yumiş 3. gün 8 hücreliydi, Rabbim bu sefer yavrunu (yavrularını:)) nasip etsin aycenciğim, hazırladığın listede adını süslemeyi nasip etsin, az kaldı meleklerine kavuşmana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…