canım çok sevindim iyi olmanıza merak ediyordum . neslişah sultanı kokluyorum güzelceeeeeeeeeeeaccses canım bu arada battaniye ile sallama işi daha zor. bir şekilde yavaş yavaş bırakmaya çalışın. cidden çok zor oluyor. çocuk büyüdükçe daha da yerleşiyor bu alışkanlıklar ve bıraktırman daha da zor olur. kontrole giitiğim dr pışpışlama sallama. gece 12de ve 6da emzir sadece dedi. uyku düzeni için. 1hafta uykusuzkaılırsınız ama sonrasında rahat edersiniz dedi. hiç ilaç verme dedi. bunlara alışması lazım. ona yaptığın herşeyi kazanılmış bir hak olarak görür dedi ve hep ister dedi.
cnm gazla ugraşırken gözüm hiçbişey görmüyo şaka yapmıyorum çarpıntı başladı bi kaç gündür. zaten kalbimde orta derece yetmezlik var yorgunluktan iflas edicem, geceleri saat 4 e kadar uyuyoruz, sonra kız sabaha kadar vıkvık doğru düzgün uyumuyo, gündüz o uyurkende ben uyuyamıyorum, bitti pilimaccses canım bu arada battaniye ile sallama işi daha zor. bir şekilde yavaş yavaş bırakmaya çalışın. cidden çok zor oluyor. çocuk büyüdükçe daha da yerleşiyor bu alışkanlıklar ve bıraktırman daha da zor olur. kontrole giitiğim dr pışpışlama sallama. gece 12de ve 6da emzir sadece dedi. uyku düzeni için. 1hafta uykusuzkaılırsınız ama sonrasında rahat edersiniz dedi. hiç ilaç verme dedi. bunlara alışması lazım. ona yaptığın herşeyi kazanılmış bir hak olarak görür dedi ve hep ister dedi.
paylaş valla ne bilsek kar sonuçta.insallah alışmaz canım, ben büyük beşiği de sallanan aldım ama şükür alıştırmadım sallamaya gerçi bebeklerin işi belli olmuyor bir kere yapsan ona bile hemen alışabilir. haftaya ünv. hastanesinden randevu aldım 3. ay kontrollerini orada yaptıracağım aklıma takılan bazı sorular var onları yazıyorum şimdiden gidince soracağım insallah burda sizlerle de paylaşırım , sonuçta birbirimizden çok şey öğreniyoruz
aman canım dikkat et kendine, valla benim kıza da nazarmı değdi noldu , tam düzene girdi uykusu diyorum ama birden bozuluyor herşey, gündüz uyumuyor gece 2 ye kadar uyumuyor, 2 ye kadar uyusa da en fazla eeeeeeen fazla 1 saat uyuyor ondada mıkırdanıyor, uyurken ağlıyor, gazı yok , karnı tok, altı temiz ama bizim hanım ağlıyor hemde ne ağlamaaaa., kucağa alınca biraz konuşunca gülüyor, anladıkkkii bu kız gece vakti oyun istiyor, gündüzleri uyumasam da uzanıyorum artık nasıl olsa 15-20 dk uyuyor uyusam bişey anlamıcam.herşeye rağmen mutluyum kızımla olmaktan, onu çooooooooooook seviyorum, o gülücükler uykusuzluğu yorgunluğu alıp götürüyor,cnm gazla ugraşırken gözüm hiçbişey görmüyo şaka yapmıyorum çarpıntı başladı bi kaç gündür. zaten kalbimde orta derece yetmezlik var yorgunluktan iflas edicem, geceleri saat 4 e kadar uyuyoruz, sonra kız sabaha kadar vıkvık doğru düzgün uyumuyo, gündüz o uyurkende ben uyuyamıyorum, bitti pilim
cnm zaten o gülücekler konuşmalar olmasa... bi anda unutuyo insan bütün sıkıntısını.dünyaya bedeller.aman canım dikkat et kendine, valla benim kıza da nazarmı değdi noldu , tam düzene girdi uykusu diyorum ama birden bozuluyor herşey, gündüz uyumuyor gece 2 ye kadar uyumuyor, 2 ye kadar uyusa da en fazla eeeeeeen fazla 1 saat uyuyor ondada mıkırdanıyor, uyurken ağlıyor, gazı yok , karnı tok, altı temiz ama bizim hanım ağlıyor hemde ne ağlamaaaa., kucağa alınca biraz konuşunca gülüyor, anladıkkkii bu kız gece vakti oyun istiyor, gündüzleri uyumasam da uzanıyorum artık nasıl olsa 15-20 dk uyuyor uyusam bişey anlamıcam.herşeye rağmen mutluyum kızımla olmaktan, onu çooooooooooook seviyorum, o gülücükler uykusuzluğu yorgunluğu alıp götürüyor,
Oh ne gzl haberler,hep böyle şeyler paylaşalım inş:)rota bizde yaptırcaz canım.bugün aşımız vardocanlarım bugün 3 aylık kontrolumuz vardı, çooooooook şükür iyi geçti, 60 cm, 5885 gr çıktı, sanırım doktor sırt kaslarını gelişmiş görmedi çünkü bana sen yanındayken arasıra yüzüstü yatır dedi, ben panik halinde "ters bir durummu gördünüz" dedim, ee tabiki kadın baktı ben manyağın tekiyim yok sırt kasları gelişsin dedi:) sürekli hapşırıyordu evi halıları koltukları sürekli sildiğimi anlatınca , bebeklerin bu aylarda hapşırmasının normal olduğunu söyledi, burnundaki pislikten dolayı. vücudunda ben vardı onu sordum baktı büyümesini takip et ona göre götür şuan çok kücük ben dedi. kafası kokuyordu konaktan sonra baktı " yoo sana öyle geldi herhalde, dermatoloğa götürmeye gerek yok" dedi. benim kızımın ateşi genelde 37 civarında bazen 37.3 oluyor kulaktan ölçtüğümde tedirgin oluyordum , onun da ters bir durum olmadığını söyleyince rahatladım. rota virüsü için aşıyı bu dr a da sordum, biz öneriyoruz , ben kendi kızıma da yaptırdım dedi ve 2 dozluk rota aşısını tavsiye etti, yarın yaptırcaz aldım bugün, ama eşimin söylediği lafa bakın" madem ağızdan veriliyor biz verelim niye aile hekimliğine götürüyoruz diyorgayet keyifliyim çok şükür... Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin. bebek isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip etsin insallah
AYCEEEEEEN, BAHAAAAR nerelerdesiniz????
canlarım bugün 3 aylık kontrolumuz vardı, çooooooook şükür iyi geçti, 60 cm, 5885 gr çıktı, sanırım doktor sırt kaslarını gelişmiş görmedi çünkü bana sen yanındayken arasıra yüzüstü yatır dedi, ben panik halinde "ters bir durummu gördünüz" dedim, ee tabiki kadın baktı ben manyağın tekiyim yok sırt kasları gelişsin dedi:) sürekli hapşırıyordu evi halıları koltukları sürekli sildiğimi anlatınca , bebeklerin bu aylarda hapşırmasının normal olduğunu söyledi, burnundaki pislikten dolayı. vücudunda ben vardı onu sordum baktı büyümesini takip et ona göre götür şuan çok kücük ben dedi. kafası kokuyordu konaktan sonra baktı " yoo sana öyle geldi herhalde, dermatoloğa götürmeye gerek yok" dedi. benim kızımın ateşi genelde 37 civarında bazen 37.3 oluyor kulaktan ölçtüğümde tedirgin oluyordum , onun da ters bir durum olmadığını söyleyince rahatladım. rota virüsü için aşıyı bu dr a da sordum, biz öneriyoruz , ben kendi kızıma da yaptırdım dedi ve 2 dozluk rota aşısını tavsiye etti, yarın yaptırcaz aldım bugün, ama eşimin söylediği lafa bakın" madem ağızdan veriliyor biz verelim niye aile hekimliğine götürüyoruz diyorgayet keyifliyim çok şükür... Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin. bebek isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip etsin insallah
AYCEEEEEEN, BAHAAAAR nerelerdesiniz????
baharcım insallah Rabbim kendiliğinden verir, ama bu sevgiden kendini mahrum bırakma, tabi sen simdi diyorsundur uzaktan hava hoş, ama klinikteyken 42-45 yaşındaki bayanların senelerce verdikleri mücadeleyi görünce ne olursa olsun pes etmeme kararı almıştım, şükürler olsun Rabbim 2. denemede nasip etti, bak tekrar tedaviye başlama tarihi kararlaştırıyorum kafamda, belki normal yolla olacak bizimde 2. ama riske atamam yaşım geçiyor. çok haklısın bedenimizi de psikolojimizi de mahvediyor bu tedavi süreci ama inanki kucağına aldığında herşeye değermiş diyorsun, nasip tabi insallaaaah doğal yollarla hamile kaldığının haberini verirsin bize meleğimcanım haberlerin güzel olmasına sevindim inş bebeğini sağlıklı bi şekilde büyütürsün..bende bi değişiklik yok tedavi artık düşünmüyorum allahım verecekse doğal versin vermicekse kaderimmiş diyip hayatıma devam ederim..tedavilerde çok kilo aldım hep yüksek doz ilaç tedavisi uygulandığı için şimdi o kiloları vermeye çalışıyorum spora gidiyorum bebek düşüncesinden uzak durmaya çalışıyorum akışına bıraktım artık herşeyi allahım benim için hayırlı olanı nasip etsin inş..ayceni bende merak ediyorum tedaviye başlıcaktı umarım busefer bebeğine kavuşur ondan güzel haberler alırız..
aay sorma 2. ay aşılarında ben kızımdan çok ağladım, biryandan onu tutuyorum biryandan ağlıyorum, hemşire kızdı bana " bu kız seni çok kullanır" diye. gaz durumumuz daha iyi teyzesi yediklerime bağlı gazı oluyor artık sadece ama malesef kötü bir durumla karşılaştım dün akşaam, kızımın altını değiştirirken vajinal akıntı fark ettimOh ne gzl haberler,hep böyle şeyler paylaşalım inş:)rota bizde yaptırcaz canım.bugün aşımız vardo3 aşı oldular onlar ağladı ben ağladım ateşleri ypk şimdilik inş gecede olmaz.gaZ durumunuz ne:)3 ay olunca kesiliyo diyolarya:)
cnm gözün aydın kontrolünüz güzel geçmiş, vajinal akntı var yazmışın, bebişin ağlıyo mu, idrar yolunda sorun varsa çok yakar genelde çiş yaparken falan, öyle bi durum olsa ağlar bence, sen gene de sor tabi doktora bi an önce, inşallah bişeyi yoktur kuzunun. kaka yaptığında benim kız, altını açtığımda bazen oraya bulaşmış oluyo ve hemen açmamışsam aklıma geliyo ya mikrop kaptıysa diye, ama kakasının oraya değmesini kontrol etmeme imkan yok, inşallah enfeksiyon kapmazlar. ne yapmak lazım bilmiyorum engellemek için, bazen kakası o kadar tazyikli oluyo ki bulaşıyo heryerineaay sorma 2. ay aşılarında ben kızımdan çok ağladım, biryandan onu tutuyorum biryandan ağlıyorum, hemşire kızdı bana " bu kız seni çok kullanır" diye. gaz durumumuz daha iyi teyzesi yediklerime bağlı gazı oluyor artık sadece ama malesef kötü bir durumla karşılaştım dün akşaam, kızımın altını değiştirirken vajinal akıntı fark ettimdün okadar mutlu ayrıldımki doktordan, hemen buraya yazdım sevinçle ama gece karşılaştığım manzaradan sonra resmen psikolojim bozuldu, internette araştırdım idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar diyor, bugün rota aşısı için aile hekimliğine gittiğimizde sordum, olabilir ama yine de çocuk doktoruna bir sorun dediler , gittik ama 4,30 da doktor bulamadık, devlet hastanesiinin acilinde de çocuğu perişan etmek istemedim, yarın gideceğiz, 4 kere gördüm akıntıyı, isyan etmiyorum ama gerçekten çok yıprandım, üstelik herkes bebeğin başına gelen şeylerde bana laf söylüyor, " sen çok pinpiriklisin, sen çok inceliyorsun, çok araştırıyorsun" diye. ne yapcam bilmiyorum. buarada bizde baya ateş yapmıştı 2. ay aşısı, 6. aydaki aşılar da çok ateş yapıyormuş
baharcım vazgeçme demek geliyo içimden bilmiyorum kaç kez denedin. söylemesi kolay bize tabii, gene de sen bilirsin, kafanda çözdüysen zaten sorun yok, çocuk sahibi olmayan da ölmüyo sonuçta, hayat her yönüyle yaşamaya mutlu olmaya değer.canım haberlerin güzel olmasına sevindim inş bebeğini sağlıklı bi şekilde büyütürsün..bende bi değişiklik yok tedavi artık düşünmüyorum allahım verecekse doğal versin vermicekse kaderimmiş diyip hayatıma devam ederim..tedavilerde çok kilo aldım hep yüksek doz ilaç tedavisi uygulandığı için şimdi o kiloları vermeye çalışıyorum spora gidiyorum bebek düşüncesinden uzak durmaya çalışıyorum akışına bıraktım artık herşeyi allahım benim için hayırlı olanı nasip etsin inş..ayceni bende merak ediyorum tedaviye başlıcaktı umarım busefer bebeğine kavuşur ondan güzel haberler alırız..
baharcım insallah Rabbim kendiliğinden verir, ama bu sevgiden kendini mahrum bırakma, tabi sen simdi diyorsundur uzaktan hava hoş, ama klinikteyken 42-45 yaşındaki bayanların senelerce verdikleri mücadeleyi görünce ne olursa olsun pes etmeme kararı almıştım, şükürler olsun Rabbim 2. denemede nasip etti, bak tekrar tedaviye başlama tarihi kararlaştırıyorum kafamda, belki normal yolla olacak bizimde 2. ama riske atamam yaşım geçiyor. çok haklısın bedenimizi de psikolojimizi de mahvediyor bu tedavi süreci ama inanki kucağına aldığında herşeye değermiş diyorsun, nasip tabi insallaaaah doğal yollarla hamile kaldığının haberini verirsin bize meleğim
baharcım vazgeçme demek geliyo içimden bilmiyorum kaç kez denedin. söylemesi kolay bize tabii, gene de sen bilirsin, kafanda çözdüysen zaten sorun yok, çocuk sahibi olmayan da ölmüyo sonuçta, hayat her yönüyle yaşamaya mutlu olmaya değer.
dilerim gönlüne göre olur herşey, belki de mucizen kendiliğinden geliverir, ya da ilerde kararını değiştirip hazır hissedersen de elini bağlayan yok, gene denersin tüp bebek.
bu arada ben de dietisyene başladım, hipoglisemi çıktı test sonuçlarımda, aldığım aşırı kilolar nedeniyle, veremezsem şeker hastası olmam kaçınılmaz. hem diyet hem yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
canım aynen senin dediğin gibi oldu sanırım, okadar da dikkat ediyorum ama altına kaka yaptığı anı yakalayıp hemen temizlemem mümkün değil, temizliğini yaparken zaten arasından kaka bulaşığı çıkıyor genelde. şükürler olsun geçti, ama 4 kere gördüm akıntıyı, bakalım tekrar olursa beklemeden kültür aldırmak için götüreceğim. aslında hiçbirşeyi yoktu, ağlamıyordu, rahat uyuyordu ama bugun cızır cızır. çok zormuş bebek büyütmek yaaa, Allahın gücüne gider diye of demiyorum ama bazen çok caresiz kalıyorum, bunalıyorum. inan ağlamasına falan değil hastalık durumunda kahroluyorum çocuk düzeliyor ama benim kendimi toparlamam birkaç gün alıyor nekadar üzülüp kendimi kasıyorsam artıkcnm gözün aydın kontrolünüz güzel geçmiş, vajinal akntı var yazmışın, bebişin ağlıyo mu, idrar yolunda sorun varsa çok yakar genelde çiş yaparken falan, öyle bi durum olsa ağlar bence, sen gene de sor tabi doktora bi an önce, inşallah bişeyi yoktur kuzunun. kaka yaptığında benim kız, altını açtığımda bazen oraya bulaşmış oluyo ve hemen açmamışsam aklıma geliyo ya mikrop kaptıysa diye, ama kakasının oraya değmesini kontrol etmeme imkan yok, inşallah enfeksiyon kapmazlar. ne yapmak lazım bilmiyorum engellemek için, bazen kakası o kadar tazyikli oluyo ki bulaşıyo heryerinebebekler de var böyle bi risk malesef.
unuttular artık bu sayfayı arkadaşlar bende kendi derdimle uğraşıyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum spora gidiyorum 1 aydır 5 kilo vermişim tedavilerde çok kilo aldım bebek için bi süre ara verdim artık uğraşcak gücüm kalmadı allahım daha fazla bekletmez inş beni ve isteyen herkesi bebeğine kavuşturur..
gogo sanada geçmiş olsun topluluk içine girip çıkınca nazar değmiştir oku dua et sürekli allahım seni bebeğini nazarlardan kötü gözlerden korusun inş..
Benim bebeklerim doğumdan 1 ay sonra zatürre yüzünden küvöze girdiler canım çok büyğk tehlikeler atlattılar bende süt falan kalmadı zaten zar zzor geliyodu oda kesildi mama veriyorum mecbur.çok içime batıyo vicdan azabı duyuyorum ama napıyım kosmetleri yokmuş diyorumallah sabrını veriyo canım annen yada kv varsa onlarda yardım eder yoksa sen sen olmaktan çıkarsın:)
canım çok sevindim insallah herşey yolunda gidecek ve yavrunu kucağına aldığında bizler gibi unutacaksın bugüne kadar yaşadıklarını, Rabbim herkese nasip etsin . öptük seni zeyneple teyzesikızlar döndüm aranıza iyiyim çok şükür .kardeşimin kız isteme söz anneme git gel.eeee malum işte var bıraz aksattım burayı kusura bakmayın .bu arada sizler büyütmüşsünüz goncalarınızı maşallah onları teyzesi öpsün .tedaviye başladım dün ilk iğnemi vuruldum.bugün de iğne mi ben yaptım perşembe kontrole gidicem .bu arada tekrardan doktorum rahim filmi istedi onu çektirdim çok şükür bir şey çıkmadı.tedaviye başladım ama sadece opu işlemi yapılacak transfer 2 ay ertelenecek cünkü oshh oluyorum ben o yüzden vucudu biraz dinlendirelim dedi doktorum .rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürür küçük mucizemi bana gönderir.kucagıma da almayı nasip eder.
canım çok sevindim insallah herşey yolunda gidecek ve yavrunu kucağına aldığında bizler gibi unutacaksın bugüne kadar yaşadıklarını, Rabbim herkese nasip etsin . öptük seni zeyneple teyzesi
cnm ciddi bi maliyetin altına girmişsin işin bi de mali boyutu var çok haklısın, sadece fiziksel ve ruhen yıpratmıyo, maddi olarak da yıkım sürekli denemek. bilmiyorum ne düşünüyosun ama yumurta donasyonuyla ilgili yazıp çiziliyodu kk.da başka forumlarda. bu yöntemle de bi çok bebek bekleyen kadın dünya güzeli bebeklerini kucaklarına aldı. fikre tamamen karşı değilsen bi bak, oku derim nacizane fikrim.çok haklısınız canım doğru sölüyosunuz ama defalarca olumsuz tedavi umutsuzluğa düşürüyo insanı 4 defa tedavi oldum 1er yumurta gelişti ya döllenmedi ya kalitesiz çıktı transfer hep iptal oldu bende boşuna uğraşıyorum olmıcak demekki diyip vazgeçtim psikolojim çok bozulmuştu daha yeniyeni toparlıyorum kendimi spor iyi geldi bana..tedavilerimiz için kredi çekmiştik 20.000tl onun daha birbuçuk sene borcu var..keşke bebeğim benimle olsaydı değdi derdim yaşadığım sıkıntılara giden paraya ama elim bomboş kalınca insanın canı acıyo giden paraya bozulan psikolojine..allahım büyük vardır bi bildiği inş bu sıkıntıların mükafatını hayırlı sağlıklı bi evlat verir...canım inş kilolarını verebilirsin kilo herşeye zarar inş bi sorun olmaz diyet ve sporla atlatırsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?