- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Ay anlatsana ikizleri biraz. Benziyolar mi birbirlerine?zor mu bakmak iki bebege ?Ne damlalar kullandım canım banamısın demiyo.ewet benim işim daha Zorkv yanıma çağırdım bizde kalıyo egeyi gece o alıyo bende bşraz uyumaya vakit buluyorum tek bebekle.
Ay anlatsana ikizleri biraz. Benziyolar mi birbirlerine?zor mu bakmak iki bebege ?
canım onu da deneyeyim , biobaby diye organik bitki içerikli aldığım bu krem ama popoyu kızarttı, konak şampuanı ile bebek yağından memnun kaldım ama bence en önemlisi pişik kremi. canım seninki kolik sancılımı bilemedim ama benimki hernekadar gaz sancısına tutulsa da kolikli bebekler gibi olmadı, Allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat gazsız bol uykulu günler nasip etsin.Gogo bepantholun pisik kremi de guzel aklinda olsun sebamed mustela bepanthol elime hangisi gelirse onu suruyorum 3 u de iyi. Gaz sizde artik yavas yavas bitiyo gozunuz aydin
canım valla ben bir tane ile kafamda huniyle gezdiğim günler oldu , Allah yardımcın olsun. kızımı biraz toparlayınca 2. bebek için tedaviye başlayacağım insallah yaş 35 olmadan, şuanda 33 çünkü, 2 tane embriyo kaldı, bakalım ikisi de sağlıklı çözünürse ikisini de koyar doktorum ikiz düşüncesi biraz korkutuyor insanı ama Allah sabrını veriyordur diye düşünüyorum??? sen napıyorsun mama mı veriyorsun sütün ne durumda canım?Alakaları yok:)kardeş gibi bile benzemiyoşar:)zor olöazmıtuvaletimi sattlerce tuttuğumu bilirim fırsat bulAmamaktan.
canım onu da deneyeyim , biobaby diye organik bitki içerikli aldığım bu krem ama popoyu kızarttı, konak şampuanı ile bebek yağından memnun kaldım ama bence en önemlisi pişik kremi. canım seninki kolik sancılımı bilemedim ama benimki hernekadar gaz sancısına tutulsa da kolikli bebekler gibi olmadı, Allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat gazsız bol uykulu günler nasip etsin.
canım valla ben bir tane ile kafamda huniyle gezdiğim günler oldu , Allah yardımcın olsun. kızımı biraz toparlayınca 2. bebek için tedaviye başlayacağım insallah yaş 35 olmadan, şuanda 33 çünkü, 2 tane embriyo kaldı, bakalım ikisi de sağlıklı çözünürse ikisini de koyar doktorum ikiz düşüncesi biraz korkutuyor insanı ama Allah sabrını veriyordur diye düşünüyorum??? sen napıyorsun mama mı veriyorsun sütün ne durumda canım?
aaaaaay canım ya çok üzüldüm zatürre olduklarını bilmiyordum, benim kızım da bir aylıkken bronşit oldu 10 gün ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. bende mama veriyordum ilk zamanlar sonra zar zor sütüm geldi ama yetmiyordu, en son aile hekimine gittiğimde mama verme dedi, yaklaşık bir aydır mama vermiyorum, yetiyormu bilmiyorum süt bakalım tarttırınca çıkacak yetip yetmediği. Allah yardımcın olsun canım sana da evlatlarına da sağlık sıhhat versin. ben 2 ay emmişim sonra kesinlikle emmemişim, şükürler olsun sağlığım gayet yerinde:)Benim bebeklerim doğumdan 1 ay sonra zatürre yüzünden küvöze girdiler canım çok büyğk tehlikeler atlattılar bende süt falan kalmadı zaten zar zzor geliyodu oda kesildi mama veriyorum mecbur.çok içime batıyo vicdan azabı duyuyorum ama napıyım kosmetleri yokmuş diyorumallah sabrını veriyo canım annen yada kv varsa onlarda yardım eder yoksa sen sen olmaktan çıkarsın:)
cnm cok gecmis olsun ya bilmiyodum bende zature gecirdiklerini insallah son ciddi hastaliklari olur.sut icin uzulme bende sadece 40 gun emmisim annem ateslenmis dr.kestirmis memeyi ama gayet iyiyim sukur :) allah saglik versin onemli olan o.Benim bebeklerim doğumdan 1 ay sonra zatürre yüzünden küvöze girdiler canım çok büyğk tehlikeler atlattılar bende süt falan kalmadı zaten zar zzor geliyodu oda kesildi mama veriyorum mecbur.çok içime batıyo vicdan azabı duyuyorum ama napıyım kosmetleri yokmuş diyorumallah sabrını veriyo canım annen yada kv varsa onlarda yardım eder yoksa sen sen olmaktan çıkarsın:)
tüh yaaaaa, bide derlerki kız bebekler okadar gazlı olmazGogo bizde kolik mi var bilmiyorum her aksam saat 6 7 gibi gaz mesaisi basliyo. Bazen daha hafif bazen daha kotu oluyo artik gun sayiyorum cocuk aksamlari meme bile ememiyo agliyo gazdan
Netten baktim da kolikli bebek kesintisiz saatlerce aglarmis bizim ki o kadar ileri degil allahtan. Rotayi yaptirdim ben canim 2.ay asilarnii oldugu gun onu da yaptirdim. İshalle ilgili bi mikrobik hastalik yasamasin diye. Doktorum cok aradtirmis sakincasi ypk diyince ben de yaptirdim icim rahat yani.kadin 2 sene emin olana kadar kimseye yapmadim dedi. Zeynep kamilin eski pediatri kursu baskani kadin guveniyorum lafina gogocum.tüh yaaaaa, bide derlerki kız bebekler okadar gazlı olmazrezene ve kimyon cayı içiyormusun bilmiyorum ama canım istersen araştır kullan, inanki fark etti , bizim kız sürekli cızır cızır olduğu için ne zaman gerçekten gaz sancısı çekiyor anlamakta zorluk yaşıyorum ancak karnını kontrol edince anlayabiliyorum. insallah biter biran önce. rota virüsü aşısını yaptıracakmısın?
canım çok iyi oldu bunu söylediğin bende çok tedirgindim, hatta haftaya ünv. hastanesinden randevu aldım bide ordaki doktora sorayım diye. içim rahatladı biraz, sen 2. ayda yaptırmışssın bana 3. ayda gel dediler haftaya cuma günü aşısı, herkese farklı süre diyorlar 2-4 . ay ya da 3-5. ay. yediklerinle mi alakalı acaba gaz durumu? bi de balık yağı kullanıyormusun sen? ben 1 haftadır balık yağı içmeye başladım eczacımın tavsiyesiyle. balık yemiyorumda malesefNetten baktim da kolikli bebek kesintisiz saatlerce aglarmis bizim ki o kadar ileri degil allahtan. Rotayi yaptirdim ben canim 2.ay asilarnii oldugu gun onu da yaptirdim. İshalle ilgili bi mikrobik hastalik yasamasin diye. Doktorum cok aradtirmis sakincasi ypk diyince ben de yaptirdim icim rahat yani.kadin 2 sene emin olana kadar kimseye yapmadim dedi. Zeynep kamilin eski pediatri kursu baskani kadin guveniyorum lafina gogocum.
ay yok icmiyorum balik yagi hamileyken cok ictim ama her gun. Vitaminler balikyaglari derken 53 den 83 kiloya ciktim simdi 70 kiloyum ysrin dietisyene gidicemcanım çok iyi oldu bunu söylediğin bende çok tedirgindim, hatta haftaya ünv. hastanesinden randevu aldım bide ordaki doktora sorayım diye. içim rahatladı biraz, sen 2. ayda yaptırmışssın bana 3. ayda gel dediler haftaya cuma günü aşısı, herkese farklı süre diyorlar 2-4 . ay ya da 3-5. ay. yediklerinle mi alakalı acaba gaz durumu? bi de balık yağı kullanıyormusun sen? ben 1 haftadır balık yağı içmeye başladım eczacımın tavsiyesiyle. balık yemiyorumda malesef
aaaaaay canım ya çok üzüldüm zatürre olduklarını bilmiyordum, benim kızım da bir aylıkken bronşit oldu 10 gün ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. bende mama veriyordum ilk zamanlar sonra zar zor sütüm geldi ama yetmiyordu, en son aile hekimine gittiğimde mama verme dedi, yaklaşık bir aydır mama vermiyorum, yetiyormu bilmiyorum süt bakalım tarttırınca çıkacak yetip yetmediği. Allah yardımcın olsun canım sana da evlatlarına da sağlık sıhhat versin. ben 2 ay emmişim sonra kesinlikle emmemişim, şükürler olsun sağlığım gayet yerinde:)
cnm cok gecmis olsun ya bilmiyodum bende zature gecirdiklerini insallah son ciddi hastaliklari olur.sut icin uzulme bende sadece 40 gun emmisim annem ateslenmis dr.kestirmis memeyi ama gayet iyiyim sukur :) allah saglik versin onemli olan o.
cnm bende salliyorum.bazen memede uyuyakaliyo ama yatagina koyunca cin gibi aciyo gpzunu o zaman salliyprum besiktr ya da emzikle kucagimda salliyorum.alisti sallanmaya yaniBebişlerinşzi nasıl uyutuyosunuz kızlar sallıyomusunız.uyku düZeniniz oluştumu,genelde 4 aydan sona oluşuyomuş galiba.bizim fazla gazlı olan oğlan sallanarak uyuyo çoğu zaman ana kucağındadiğeri sıkıntısı yoksa kendi uyuyo.zateb şuanda gazları bitmeden düzen oluşturamam.kv ile bakıyoz bşrine o birine ben.düzen pek plmuyo maalesef
cnm bende salliyorum.bazen memede uyuyakaliyo ama yatagina koyunca cin gibi aciyo gpzunu o zaman salliyprum besiktr ya da emzikle kucagimda salliyorum.alisti sallanmaya yani
seninki gazdan aglayinca oteki de agliyo mu ?
malesef benim kız memede uyumaya alıştı acces in kızı gibi yatağa koyunca cin gibi açıyor birden gözlerini ve ağlamaya başlıyor bende emziriyorum güzelce sonra kendi yatağıma yatırıyorum gözlerini açınca yatarak emziriyorum 5-10 dk sonra kalkıyorum yanından yani anlayacağınız gündüzleri kendi beşiğinde yatmıyor. geceleri biraz zor dalıyor uykuya o yüzden babası iyice yoruyor hoppidik coppidik yatağa koyunca yine uyanıyor tabi birkaç kere emzirip koyunca uyanmıyor geceleri uyutmada zorluk oluyor, ben kızımın sallanmasını hiç istemedim, birileri kucağına alınca bile sallamayın diye uyardım bilmiyorum iyimi yaptım ama biryerde okumuştum sallayınca gözleri kayar diye ondan korktuğumdan sallamadım, birgece acile gittik zeynepten 1 ay büyük bir bebek vardı ağlayınca hemen battaniye çıkarıp salladılar ben şok oldum büyük konuşmak istemiyorum ama özellikle battaniyede sallamak bana çok işkence ve eski usul geliyorYok canım o pek vurdumduymaz:))zaten gece aynı odada yatmıyolar ege kv ile otuma odasında yatıyo:)bizimkiler tuhaf,süpürge sesine insan sesine uyanmıyolar ama parke gıcırtısına uyanıyolar
insallah alışmaz canım, ben büyük beşiği de sallanan aldım ama şükür alıştırmadım sallamaya gerçi bebeklerin işi belli olmuyor bir kere yapsan ona bile hemen alışabilir. haftaya ünv. hastanesinden randevu aldım 3. ay kontrollerini orada yaptıracağım aklıma takılan bazı sorular var onları yazıyorum şimdiden gidince soracağım insallah burda sizlerle de paylaşırım , sonuçta birbirimizden çok şey öğreniyoruzYa bende bilmiyorum sallamaya alistirdik azicik buyusun kolumuz kopucak simdi sallanan yatakta yatiyo sigmayinca normal yatagina nasi alisacak bilmiyorum. Bizim dr.un baska bi hastasi 2 yasinda kizini hala sallayarak uyutuyomus kadin bezmis ama kiz asla uyumuyomus baska turlu.oyle olucaz diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?