canım bence anatolia dan daha pahalı değildir, ben aralık ayında başlamıştım geçen sene 4250 verdim merkeze ilaçları kendim aldım ayrıca. şuanda nekadar bilmiyorum. yumurta takibini asistan yapıyor onun dışında recai hoca ilgileniyor. cem hoca yumurta takibini de kendisi yapıyormuş, tüp bebek hastalarıyla sabahları ilgileniyor sanırım, ben gebelik takibi olduğm için genelde akşamları gidiyordum. doğru merkez doğru dr çok önemli insallah pozitifi alacağın merkezi seçersin
kızlar noluyorsunuz ayol, uğraayan yok, hadi bebekliler tamam ya hamişler tedaviye başlayacaklar? siz niye girmiyorsunuz. kendi kendime konuşturmayın beni burda
kızlar noluyorsunuz ayol, uğraayan yok, hadi bebekliler tamam ya hamişler tedaviye başlayacaklar? siz niye girmiyorsunuz. kendi kendime konuşturmayın beni burda
çok sağol canım gerçekten bir senedir yok tedaviydi yok hamilelikti vs hep bir macerayla geçti, insallah bundan sonra herşey yoluna girer:) sen nasılsın fındık kızın nasıl? gaz problemi halloldumu?Gogo gecmis olsun ikinize de.sen de benden beter basina gelmeyen kalmadi.
yok cnm maalesef gecmedi sanki hic gecmiycek giderek daha kotu oluyoçok sağol canım gerçekten bir senedir yok tedaviydi yok hamilelikti vs hep bir macerayla geçti, insallah bundan sonra herşey yoluna girer:) sen nasılsın fındık kızın nasıl? gaz problemi halloldumu?
yok cnm maalesef gecmedi sanki hic gecmiycek giderek daha kotu oluyoçok sağol canım gerçekten bir senedir yok tedaviydi yok hamilelikti vs hep bir macerayla geçti, insallah bundan sonra herşey yoluna girer:) sen nasılsın fındık kızın nasıl? gaz problemi halloldumu?
günaydın kızlaaar... minik kuşum ve ben gayet iyiyiz , ama haftasonu misafirliğe gittik, zeyneple aynı gün doğan bir bebek vardı, ama annenin sütü kesilmiş mama ile besliyor bebeği, maşallah gayet tosuncuk bebek, zeynep onun yanında pek fıs kaldıbizim kız gülücükler atıyor falan herkes bayıldı, ben de gayet sağlıklıydııııııım ancaaaaak eve bi geldik zeynep bastı yaygarayı nasıl ağlıyor ama anlatamam, susturmak imkansız. benim göğüsler bi şişti bir ağrı yaptı daha önce mastiti yaşayan bir insan olarak bunun mastit yolunda olduğunu anladım pompa ile sağdım göğsümü , sonra üşüme ardından ateş 40 a çıktı, gece boyunca 40-39 seyretti ateşim e bebek var hastaneye gitsek yavrumu gecenin soğuğunda hastanelerde perişan etmek de istemedim zaten 2 ye kadar bağırdı durdu, Allaha sığındım , ilaç da içemiyorum biara calpol u içsemmi diye düşündüm ama prospekdüsünde emziren anneler için diye bişey yazmıyordu, neyse sabah kalktığımda 38 e inmişti ateş sonrada düzeldim, zeynep de düzeldi. resmen nazara geldik yahuuuuuu, bir gecede darmaduman olduk ha nazardan
meral nasilsin gecti mi bulantilar ?-Maşallah canım size maşallaaaaah:))))
meralciğim nerelerdesin, nasıl gidiyor hamilelik yolundamı herşey?-Maşallah canım size maşallaaaaah:))))
canım okudğum kadarıyla 3 aylık olunca bıcak gibi kesiliyormuş, insallah seninki 3 ay olmadan kesilir, bizim yavrucak da gazdan çok kıvranıyor bazen hemen omnivit diye damladan veriyorum karnına masaj yapıyorum ayaklarını kaldırarak eğer bunlar çözüm olmuyorsa eşim karnından tutup kucakta gezdiriyor 1 saat kadar çıkıyor ozaman gaz bazen kusuyor ama o kusmadan sonra bile rahatlıyor çocuk. nasıl hayatımızı kapladılar değilmi, insanlar geldiğinde bebekten başka konuşacak birşey bulamıyorum kiiiiiiiii ben çok konuşkan biriyimdir, ilk tanıştığım insanla bile konuşacak bir sürü konu bulurdum:)yok cnm maalesef gecmedi sanki hic gecmiycek giderek daha kotu oluyo
cnm biz 9 hafta 5 gunluk olduk bekliyorum ben de 3.ayi. Damla kullaniyp musun ?senin isin 2 kati zor allah yardim etsin nasi gidiyo?Bizimde gaz sancısı fena(kendini sıkmaktan göbekleri dışarı çıktı ikisininde inş fıtık değillerdir cuma doktora gidecez..2 aylık olduk biz canım bende 3 ayda gececeğine inanmak istiyom ama umudum kaşmadı artık.denemediğim damla kalmadı yok fayda etmiyo.siz ne kadarlık oldunuz
omnivit ise yariyo mu?meralciğim nerelerdesin, nasıl gidiyor hamilelik yolundamı herşey?
canım okudğum kadarıyla 3 aylık olunca bıcak gibi kesiliyormuş, insallah seninki 3 ay olmadan kesilir, bizim yavrucak da gazdan çok kıvranıyor bazen hemen omnivit diye damladan veriyorum karnına masaj yapıyorum ayaklarını kaldırarak eğer bunlar çözüm olmuyorsa eşim karnından tutup kucakta gezdiriyor 1 saat kadar çıkıyor ozaman gaz bazen kusuyor ama o kusmadan sonra bile rahatlıyor çocuk. nasıl hayatımızı kapladılar değilmi, insanlar geldiğinde bebekten başka konuşacak birşey bulamıyorum kiiiiiiiii ben çok konuşkan biriyimdir, ilk tanıştığım insanla bile konuşacak b sürü konu bulurdum:)
canım zeynep haftaya 3 aylık olacak yani 3 ayı dolduracak valla karnındaki şişliği hissedince biraz uğraşıyoruz karnına baskı bacaklar yukarı vs baktık çıkmıyor 4 damla omnivit veriyorum yani son çare olarak biraz cızırdıyor sonra ben emzirirken uyuyor, omnivit vermediğim zaman emse de uyumuyor. sizinki daha yoğun tahmin ediyorum, benim günde 1-2 kez gaz sancısı tutuyor eğer gaz yapacak birşey yemediysem gaz yapacak şeyleri yediğimde zaten çıldırıyor çocuk. bi de geceleri rezene çayı içiyorum 1 fincan, yemeklere de sevmememe rağmen kimyon koyuyorum. rezene işe yaradı gibi sanki normalde sabahları ıkınarak uyanıyordu 1 haftadır pek kalmadı gerçi bugun yine ıkınarak uyandı ama razıyım bukadarına. kaka olayına gelince sizin gibiydik aynı her bezde kaka vardı sonra birden kesildi yani kesildi derken benim yardımımla günde 2 ye falan düştü doktora sordum normal hatta 4 gün 1 hafta kaka yapmamayı normal karşılıyoruz dedi. ama diyorumya ben gazı ve kakası için çok uğraşıyorum sürekli ufoyu yakıp altını açıyorum yarım saat bacaklara hareket karnına masaj biraz baskı ile yaptırıyorum böyle alışmasından da korkuyorum aslında. bizim kızın da kollarının altı kızarıyordu doktora sordum pişik kremi süreyimi diye sür dedi geçenlerde pişik kremimizi değiştirdik ama pek memnun kalmadık güya bitkisel diye aldım ama çocuğun poposu kızardı 1 hafta içinde her seferinde krem sürmeme rağmen yine mustelaya döneceğim sanırım. sabahları kaynamış ılımış suyla siliyorum ben yüzünü, kulak arkalarını, boynunu. buarada kulaklarının içinden baya pislik çıkmaya başladıomnivit ise yariyo mu?
Siz 4 ayliksiniz degil mi ? Gecmedi mi gaz yaabiz battaniyeyle salliyoruz cok aglarsa en cok o etki ediyo.
cnm biz 9 hafta 5 gunluk olduk bekliyorum ben de 3.ayi. Damla kullaniyp musun ?senin isin 2 kati zor allah yardim etsin nasi gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?