kızlar sizler nasılsınız? tedaviyle ilgili gelişmeler var mı? diliyorum ki bir an önce siz de bu kervana katılın. hep beraber bunları yaşayalım. dualarımdasınız. öpüyorum sizleri...
canım biliyorsundur belki ama ben yinede hatırlatayım, bahar aylarında yapılan tüp bebek tedavileri baharın hormonlara yaptığı olumlu etki nedeniyle pozitif oluyormuş benim de 23 marttaki adetimden sonra geldi prensesim insallah sana da pozitifi getirecek mart ayı,,, kelebeğin içinde uçuşsun...canım çok sagol güzel dileklerin için.aslında ben bu hafta başlıyodum .yani bu ayki adetimle ama malesef gecen ay rahim filmini çektiremediğim icin haftaya rahim filmini çektirip mart 22 gibi başlıycam nasip olursa inşallah bu sefer her şey yolunda gider
canım biliyorsundur belki ama ben yinede hatırlatayım, bahar aylarında yapılan tüp bebek tedavileri baharın hormonlara yaptığı olumlu etki nedeniyle pozitif oluyormuş benim de 23 marttaki adetimden sonra geldi prensesim insallah sana da pozitifi getirecek mart ayı,,, kelebeğin içinde uçuşsun...
yine biz yine bir hastalık haberikızımın kakasında uzun zamandır mukus vardı bazen yeşil kaka yapıyordu internetten araştırdım, hatta forumda aynı sorunu yaşayan birçok insan olduğunu öğrenince eee birde çevremdeki herkes pinpirikli olma bu kadar deyince doktora götürmedim ama dün içim içimi yedi devlet hastanesine götürdüm malesef dizanteri teşhisi konuldu yani zehirli ishal aklımı yitirdim resmen, sonra ünv. hastanesine götürdük hemen bir tahlil de orda verdik ama orda dizanteri çıkmadı içimiz biraz rahatladı ama sonra çelişkili iki tahlil sonucu kafamızı karıştırdı çok güçsüz bir anne olduğumu anladım, dün aksamdan beri ağlamaktan içim dışıma çıktı, sütüm kesilecek diye de korkuyorum, ben ağlayınca bebek de huzursuz oluyor çok dardayım dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım Allah kimseyi evladıyla sınamasın
evet canım benim de nisandaki adetimden sonra kızım geldi. inşşşş canım senin de bu tedavinle minik kuzun gelir. herşey güzel olacak Allah ın izniyle...canım biliyorsundur belki ama ben yinede hatırlatayım, bahar aylarında yapılan tüp bebek tedavileri baharın hormonlara yaptığı olumlu etki nedeniyle pozitif oluyormuş benim de 23 marttaki adetimden sonra geldi prensesim insallah sana da pozitifi getirecek mart ayı,,, kelebeğin içinde uçuşsun...
geçmiş olsun canım. üzüldüm. ama lütfen bu kadar yıpratma kendini. bunların hepsi geçecek. kızın yanında. dizanteri olsa dahi Allaha şükür tedavisi var ve hemen toparlanır. böyle düşün ve kendini rahatlat. sütün etkilenir, senin stresin kızına geçer. bende öyle oldu. kaç gündür ben psikolojikmen daha rahatım,ağlamıyorum ve kızım da rahatladı. sen de güçlü ol lütfen. Rabbim acil şifalar versin yavruna.... minik prensesini öpüyorum.yine biz yine bir hastalık haberikızımın kakasında uzun zamandır mukus vardı bazen yeşil kaka yapıyordu internetten araştırdım, hatta forumda aynı sorunu yaşayan birçok insan olduğunu öğrenince eee birde çevremdeki herkes pinpirikli olma bu kadar deyince doktora götürmedim ama dün içim içimi yedi devlet hastanesine götürdüm malesef dizanteri teşhisi konuldu yani zehirli ishal aklımı yitirdim resmen, sonra ünv. hastanesine götürdük hemen bir tahlil de orda verdik ama orda dizanteri çıkmadı içimiz biraz rahatladı ama sonra çelişkili iki tahlil sonucu kafamızı karıştırdı çok güçsüz bir anne olduğumu anladım, dün aksamdan beri ağlamaktan içim dışıma çıktı, sütüm kesilecek diye de korkuyorum, ben ağlayınca bebek de huzursuz oluyor çok dardayım dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım Allah kimseyi evladıyla sınamasın
yine biz yine bir hastalık haberikızımın kakasında uzun zamandır mukus vardı bazen yeşil kaka yapıyordu internetten araştırdım, hatta forumda aynı sorunu yaşayan birçok insan olduğunu öğrenince eee birde çevremdeki herkes pinpirikli olma bu kadar deyince doktora götürmedim ama dün içim içimi yedi devlet hastanesine götürdüm malesef dizanteri teşhisi konuldu yani zehirli ishal aklımı yitirdim resmen, sonra ünv. hastanesine götürdük hemen bir tahlil de orda verdik ama orda dizanteri çıkmadı içimiz biraz rahatladı ama sonra çelişkili iki tahlil sonucu kafamızı karıştırdı çok güçsüz bir anne olduğumu anladım, dün aksamdan beri ağlamaktan içim dışıma çıktı, sütüm kesilecek diye de korkuyorum, ben ağlayınca bebek de huzursuz oluyor çok dardayım dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım Allah kimseyi evladıyla sınamasın
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin için rahatlayacaksa lütfen başka bir doktora daha götür istersen .
evet canım benim de nisandaki adetimden sonra kızım geldi. inşşşş canım senin de bu tedavinle minik kuzun gelir. herşey güzel olacak Allah ın izniyle...
geçmiş olsun canım. üzüldüm. ama lütfen bu kadar yıpratma kendini. bunların hepsi geçecek. kızın yanında. dizanteri olsa dahi Allaha şükür tedavisi var ve hemen toparlanır. böyle düşün ve kendini rahatlat. sütün etkilenir, senin stresin kızına geçer. bende öyle oldu. kaç gündür ben psikolojikmen daha rahatım,ağlamıyorum ve kızım da rahatladı. sen de güçlü ol lütfen. Rabbim acil şifalar versin yavruna.... minik prensesini öpüyorum.
canım geçmiş olsun allah şifasını versin bebeğinin..ne zor günler atlattınız bu zamana gelesiye güçlü olmalısın bebeğin için sen annesin yıkılmak yok sen güçlü olki bebeğinde hemen iyi olsun...allahım başka dert vermesin buda geçicek inşallah..
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için. doktora götürmedim kızımı dün laboratuvara götürdüm (ankara düzen lab) çok iyi araştırıyorlarmış orada sonuçta bebeğin kakasının araştırılması önemli doktora gerek yok , dün verdiğimiz kaka yeterli olmamış amip antijen diye bir tahlil yapacaklar, bugün tekrar gideceğiz, laboratuvardaki doktor çok içimizi rahatlattı gerçi, anne sütü alan bu kadar küçük bebekte dizanteri olacağını sanmıyorum dedi ama göreceğiz insallah doktorun dediği gibidir. bugün verecğiz tekrar sonuç yarın aksam çıkacakmışGogocum gecmis olsun kiyamam bebisine ama dixanteri degildir anne sutu icen bebek niye olsin ki hem.bence 2. Testin sonucu dogri sen bi 3.gorus al baska dr.dan.kakasinin yesil olmasi safradan benim bildigim bizim de arada yesil oluyo gogo illa dizanteri demek degildir.
canım düzen lab. iyi. sonuç temiz çıkacak eminim buna. sonucu bildir bize canım. rahat ol ve anneliğin tadını çıkar. kızına sıkı sıkı sarıl. o senin bütün stresini alır. üzülme artık tamam mı.... bu kadar stres üzüntü heyecandan sonra bizim sloganımız; herşey güzel olacak inşşş.canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için. doktora götürmedim kızımı dün laboratuvara götürdüm (ankara düzen lab) çok iyi araştırıyorlarmış orada sonuçta bebeğin kakasının araştırılması önemli doktora gerek yok , dün verdiğimiz kaka yeterli olmamış amip antijen diye bir tahlil yapacaklar, bugün tekrar gideceğiz, laboratuvardaki doktor çok içimizi rahatlattı gerçi, anne sütü alan bu kadar küçük bebekte dizanteri olacağını sanmıyorum dedi ama göreceğiz insallah doktorun dediği gibidir. bugün verecğiz tekrar sonuç yarın aksam çıkacakmış
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için. doktora götürmedim kızımı dün laboratuvara götürdüm (ankara düzen lab) çok iyi araştırıyorlarmış orada sonuçta bebeğin kakasının araştırılması önemli doktora gerek yok , dün verdiğimiz kaka yeterli olmamış amip antijen diye bir tahlil yapacaklar, bugün tekrar gideceğiz, laboratuvardaki doktor çok içimizi rahatlattı gerçi, anne sütü alan bu kadar küçük bebekte dizanteri olacağını sanmıyorum dedi ama göreceğiz insallah doktorun dediği gibidir. bugün verecğiz tekrar sonuç yarın aksam çıkacakmış
canım bugün aksam çıktı sonuç ama zeynep hanım okadar huysuzduki yazamadım, şükürler olsun temiz çıktı, birdaha devlet hastanesine gitmem en kötü ünv. hastanesi artık mekanımız. hastanenin başhekimine mail atacağım şimdi onun için girdim nete, resmen ömrümden ömür gitti, ya ben direkt kullansaydım ilacı, yavruma boş yere ilaç kullandıracaktım. kızlar siz siz olun kötü bir sonuç aldığınızda güvenmeyin başka hastanelere de gidin. Allah yavrularımıza sağlık versin.canım sonuç çıktımı merak ettim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
canım yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun... ben centrum da (recai papuccu da ) tedavi gördüm hamile de kaldım 2. denememizde şükürler olsun. maddi durumun elveriyorsa tavsiye eederim, ama maddi sıkıntı yaşıyorsan da ankara ünv. de prof, cem atabekoğlu var onu da tavsiye ederim, benim 26. haftadan itibaren gebelik takibimi ve doğumumu yaptırdım cem hocaya orada tanıştığım insanlar tüp bebek tedavisinden de memnun olduklarını söylediler, denemekte fayda var en azındanArkadaşlar 3.5 yıldır Anatolia'daydım. 3 tüp bebek 1 aşılama. Hep olur olur sorun yok denildi. Olmadı. Başlarken bilimsel veriler, teknik analizler, sonunda Kısmet(!) denildi. En son 3. denemeden sonra (foliküllerim boş çıkmış, ısrarla erken çatlama yok dendi ama erken çatlamayı önleyen iğne de yapılmadı?, neyse burda hakan yaralıya güveniyorum sonuçta niye yalan atsın, o kadar da kötü düşünmek istemiyorum) Ama beni üzen şey bu değil. Negatif sonucu aldığımız hafta kontrol edildim, yumurta toplama sonrası çok ağrı çekmiştim . (Yumurtalarımı da HAkan Yaralı değil, yanında çalışan Mehtap Hanım toplamıştı. ki benim doktorum o DEĞİLDİ). Hemen 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapalım, olur böyle denildi. Ama ben ters giden birşeyler hissediyordum. Tedavi biter bitmez Etlik zübeyde araştırma hastanesine gittim ve ben de ilerlemiş rahim içi enfeksiyon tespit ettiler. Çok üzüldüm. Daha önce Dr. Hakan Yaralı'ya ağrım oluyor (ilişkide özellikle) demiştim, kaale alınmadım. Ben kedisine güvendiğimden başka doktora bile gitmemiştim. Sonuç: devlet hastanesi bunu buldu. Derinlerdeki , alt karına denk gelen bu ağrım 2-2.5 seneyi aşkın süredir vardı. Şimdi kullandığım kutu kutu ilaçlar, fitiller sonuç verdi. Çok şükür eski yakınmalarım geçti. Bu enfeksiyon daha önce yaşadığım dış gebeliğin bile nedeni (bi ihtimal) olabilirmiş. Ya zaten hastalıklı bir bölgede embriyo tutunması beklenebilir mi? Bana da çok mantıklı geldi. Rahim ağzı yarası ok, bütün doktorlar zararsız diyor; ama içerde derinlerde ağrı enfeksiyon vardı arkadaşlar.
Sonuç şu anda iyileştim. Yeni bir merkez arıyorum.Lütfen önerilerini bekliyorum. Bu arada ANKARA olursa sevinirim...
canım bugün aksam çıktı sonuç ama zeynep hanım okadar huysuzduki yazamadım, şükürler olsun temiz çıktı, birdaha devlet hastanesine gitmem en kötü ünv. hastanesi artık mekanımız. hastanenin başhekimine mail atacağım şimdi onun için girdim nete, resmen ömrümden ömür gitti, ya ben direkt kullansaydım ilacı, yavruma boş yere ilaç kullandıracaktım. kızlar siz siz olun kötü bir sonuç aldığınızda güvenmeyin başka hastanelere de gidin. Allah yavrularımıza sağlık versin.
canım yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun... ben centrum da (recai papuccu da ) tedavi gördüm hamile de kaldım 2. denememizde şükürler olsun. maddi durumun elveriyorsa tavsiye eederim, ama maddi sıkıntı yaşıyorsan da ankara ünv. de prof, cem atabekoğlu var onu da tavsiye ederim, benim 26. haftadan itibaren gebelik takibimi ve doğumumu yaptırdım cem hocaya orada tanıştığım insanlar tüp bebek tedavisinden de memnun olduklarını söylediler, denemekte fayda var en azından
canım bence anatolia dan daha pahalı değildir, ben aralık ayında başlamıştım geçen sene 4250 verdim merkeze ilaçları kendim aldım ayrıca. şuanda nekadar bilmiyorum. yumurta takibini asistan yapıyor onun dışında recai hoca ilgileniyor. cem hoca yumurta takibini de kendisi yapıyormuş, tüp bebek hastalarıyla sabahları ilgileniyor sanırım, ben gebelik takibi olduğm için genelde akşamları gidiyordum. doğru merkez doğru dr çok önemli insallah pozitifi alacağın merkezi seçersinSağolasın arkadasım. Bu centrum recapapuccuyu öneren arkadaslar oldu. Nası çok mu pahalı ben zaten her denemede 5-6 bini veriyorum. Aslında kafamda üniv. hastanesi de yok değil. Gectiğimiz yaz Gazi'ye gittim. Ama ne yalan soyliyim çok berbattı ortam. Yumurta toplanacak kızlar bekliyor doktor yok il dışında, kaç saat sonra öğreniyorlar. sonra kim baktı onlara bilmem.
Peki bu Ank. üniv. Prof. Cem Atabekoğlu her zman hastanede mi. Kontrolleri kim yapıyor? Yumurta toplama transfer vb. Valla 5-6 binlik merkez Anatolia da hakan yaralı vermiş asistanlara görevi kendi ense. Ben öyle istemiyorum. Recai pabuccu nasıl herşeyle ilgileniyor u?
Biraz fazla soru sordum şimdiden teşekkürler...
canım bugün aksam çıktı sonuç ama zeynep hanım okadar huysuzduki yazamadım, şükürler olsun temiz çıktı, birdaha devlet hastanesine gitmem en kötü ünv. hastanesi artık mekanımız. hastanenin başhekimine mail atacağım şimdi onun için girdim nete, resmen ömrümden ömür gitti, ya ben direkt kullansaydım ilacı, yavruma boş yere ilaç kullandıracaktım. kızlar siz siz olun kötü bir sonuç aldığınızda güvenmeyin başka hastanelere de gidin. Allah yavrularımıza sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?