canım huggies çok kötü nasıl kullanıyorsun onu? ben ilk önce hugies almıştım indirimdeydi, sonra tecrübeli anneler premium care ı söyledi ondan da aldım ikisini karşılaştırdım premium care daha yumuşak ve gerçekten emici, hugies in bantları ve bel kısmına gelen yer çok sert miniğimin canını acıtır diye şuanda hugies i sadece kaka yaptırmak için uğraşırken altına seriyorum yani kesinlikle bağlamıyorum. buarada bugun kaka yaptırmaya çalışıyordum yatağımın üstünde altında alt acma örtüsü ve huggies bez vardı benim prenses bi cortlattı kolumdan bacağıma kadar mıçtı, çarşaf, alt açma bezi herşey pok içinde kaldı
kızamıyorum bile tek rahatlasın yavrum...
53 günlüktü dün bebeğim yani 2. ayına girmesine 1 hafta var dün çektirdim ultrasonu git bence özel hastanede ve ünv. hastanesinde 3 aylıkken çekilecek dediler, ben internetten okudum millet 1 aylıkken çektirmiş, aile hekimine sordum en ideali 6 haftalıkken dedi ihmal etmeyip hemen devlet hastanesine götürmemi söyledi aynen dediğini yaptım bence sende ihmal etme canım
amaaaaan olsun canım ya bugünlere gelmek için azmı uğraştık, ben hiç takmadım kiloyu çatlağı hiç takmadığım içinmidir bilmem ama şükürler olsun bayada kilo verdim krem kullanmadığım halde hiç çatlağım da olmadı, üstelik sen iki bebek taşıyorsun normal yani ama tabi ilerki dönemlerde zorlanmamak için biraz dikkat et , ben son bir ay hasta olduğum için beslenemedim kızımda bir ay boyunca hep aynı kiloda kaldı (2900-2950) bebeklere yarayacak şeyler araştır bence