- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
kaynamis sogumus suya cay kasigi ucuyla kimyon okumustum 2 gece denedim aninda etki ediyo ama korkuyorum surekli vermeye ya
canlarım topiğimiz pek sahipsiz kaldı. şükürler olsun kızım düzeldi ilaçları kestik ama ilaçlardanmıdır yoksa nazaramı geldik bilmiyorum 1 haftadır foşur foşur her beze kakasını yapan çocuk şimdi günde bir kere yapıyor onu da ben zorluyorum yavrum sabahları kıvranarak ıkınarak uyanıyor yaklaşık yarım saat altını açık bırakıyorum ve ayaklarını karnına doğru iteliyorum ancak ozaman yapabiliyor. elma yağını bende duydum bide kimyon çayı var ama henüz bunları denemek istemiyorum yazık zaten birsürü ilaç antibiyotik aldı miniğim.mama olarak ben aptamil kullanıyordum ama artık mama olayını kestik çünkü gerçekten bebek emdikçe süt geliyor, jely senin için zor tabi canım 2 bebek Allah yardımcın olsun valla ben bir tane ile zombiye döndüm
buarada kırkımız dün çıktı kızlar ama herhangi bir merasim yada hurafe inanışlara göre birşey yapmadık, diyanete sorduk kırklanmak muhabbeti şamanizmden geliyormuş, sadece bebeğim de bende yıkandık, artık kuaföre gitmek istiyorum insan kılığına girmek istiyorum annemde gidecek bu haftasonu asıl mesai bundan sonra olacak sanırım
kaynamis sogumus suya cay kasigi ucuyla kimyon okumustum 2 gece denedim aninda etki ediyo ama korkuyorum surekli vermeye ya
Kuzum tam ölçüyle yazsana ne kadar suya ne kadar kimyon?kurtulalım şu gazdan.metsil damla kullanan varmı?
Sağolasın canım ne duyuyosam deniycem bu gaz için:)ewet canım ikiz çook zor ama bi o kadarda tatlılar.zorlukları 2 katı ama sewgilerşdr iki katı:)yalnız bakıyorum canım 20 günlük olduk inş güç kuvvet verirde rabbim öyle devam ederim.3 aydan sona en azından bi miktar uyku uyumayı hayal ediuorum şimdilik:)canım biz kullanmıştık ablamında ikizleri var onu kullanınca rahatlıyolardı doktor vermişti..bebekler 1 yaşına girene kadar hep ablamın yanında kaldım beraber baktık büyüttük çok zor oluyo ikizlere bakmak..gerçi şimdi 13 yaşlarındalar bizim çocuklar..inş sende büyüdüyü günleri görürsün..sen kendinmi bakıyosun yardımcın varmı..sonra görümcemde kullandı bebeği için metsil..
jelly bi cay bardaginaa bi cay kasigi yarisi kadar koyup cokmesini bekle yarim cay kasigi uste cikan sudan ver
canım biz kullanmıştık ablamında ikizleri var onu kullanınca rahatlıyolardı doktor vermişti..bebekler 1 yaşına girene kadar hep ablamın yanında kaldım beraber baktık büyüttük çok zor oluyo ikizlere bakmak..gerçi şimdi 13 yaşlarındalar bizim çocuklar..inş sende büyüdüyü günleri görürsün..sen kendinmi bakıyosun yardımcın varmı..sonra görümcemde kullandı bebeği için metsil..
Canım siz ikizlere kimyonmu kullandınız metsilmi?metsil galiba.bugün eşime aldırcaktım eczacı vermemiş 20 günlük bebeklere kullanılmaz die.saçmalamış dedim o eczacı.intten baktım bi yan etkisi yok metsilin.yenidoğanlarda kullanılıyo
bahar kimyonlu rezeneyi mi diosun humananin
sağol canım. darısı başına inş. en kısa zamanda inş Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip eder.canım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun allah sağlık sıhat versin size..
canım ya benim kızım da aynı. öksürük. Allahtan ateşi geçti. burun tıkanıklığı hafifledi. kimseye bişey diyemiyorsun. öpmeler, uzun süre kucakta tutmalar... ama en azından şimdi daha iyi. geceleri çok uykusuz. aynı sorunlarınyaşıyoruz. Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin inş.canım insallah geçer, bende aynı durumdaydım biliyorsun öksürmeye hapsırmaya korkuyordum şiddetli ağrı acı oluyor dikiş yerlerinde, göğüs ucu için sürekli bakım halindeyim elimde lansinoh ile geziyorum birde nemli bırakmamak lazımmış krem kullanmıyorsan emzirdikten sonra sütünü sürüp kurutuyormuşsun göğsünü böylece yara ihtimali azalıyormuş. çok sağol duan için ama malesef kızım bronşit olmuş kahroluyorum ama yapacak birşey yok nebülizatör diye bir alet var ondan aldık buhar yapıyoruz. dikkat edin lütfen minnaklarınıza dr dün bana " bu bebek dışarıya çıkmadan evin içinde böyle hasta olmaz , hastalık dışarıda, dışardan gelenler bulaştırıyor , bebeği öptürüp sevdirmeyin bir süre" dedi, ama gel bunu babamıza anlat kulağıyla duyduğu halde öpmeye devam
jelly merak ediyoruz bebeğim seni gerçi ikizlerle zor girmen ama haberdar et bizi can yaaaa
çok sağol canım. amin... inş kızının gaz sorunu biter bir an önce.bebekdostu gozun aydin cnm allah saglik mutluluk dolu bi hayat versin bebegine insalllah
yok canım kimyon kullanmadık metsil kullandık..yeni doğan bebeklerin gaz sorunu için veriyo doktorlar metsili..kimyonu görümcemden gördüm rezeneyle karışık bi çaydı ama onu kullanınca daha çok rahatsızlandı bebeği sonra vermemeye başladı belkide çok verdi onun için rahatsızlandı az az dene istersen o çaydanda eczanede satılıyo...evet çok tatlı oluyolar evde 2minik her zorluğa değer onlar için..yalnız bakıyosun maşallh allah yardımcın olsun biz bazen 2 kişi bile hakkından gelemiyoduk günler geceler ablamında benimde uykusuz geçti allaha şükür büyüdüler..inş bigün kendi çocuklarıma bakıp büyüteceğim günleride görürüm..
İnş göreceksin canım sende çifter doğur inş:)tedavin ne aşamada senin canım
kızlar naber nasılsınız ben şubat adetimle tedaviye başlayacaktım ama mart sonuna kaldı tedaviye başlamak .benim için ne zaman hayırlısı ise o zaman başlamak nasip olsun diyorum .bu arada karamda ikizlere hamile .bu arada bebişler doğdu topiğimizin bebekleri artı darısı özlemo248-bahar35baha ve benim başıma.
sağol canım. darısı başına inş. en kısa zamanda inş Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip eder.
canım ya benim kızım da aynı. öksürük. Allahtan ateşi geçti. burun tıkanıklığı hafifledi. kimseye bişey diyemiyorsun. öpmeler, uzun süre kucakta tutmalar... ama en azından şimdi daha iyi. geceleri çok uykusuz. aynı sorunlarınyaşıyoruz. Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin inş.
çok sağol canım. amin... inş kızının gaz sorunu biter bir an önce.
amin canım inş..hayırlısı öledir inş canım 1 ay daha sabredersin kaç aydır bekliyosun inş bu sefer bebeğine kavuşursun..negüzel çoğu arkadaşımız sonraki tedavilerinde hamile kaldı..inş bizlerdegüzel haberler verebiliriz..
baharcim tahmin ediyorum cok zordur yasadigin, tekrar tekrar ayni hayalkirikligini yasamak, yumurta kalitesini arttirmak icin bisey bi ilac vermeleri mumkun degil mi ? ben ari sutu polen kullandim artik sagirsultan duydu. dogal yontemler falan ne diyo doktorlar ? allah en kisa zamanda nasip etsin sana, aycene ve ozleme insallah. bebeksiz kalmasin herkes tstsin anneligi dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?