- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin 2 tane bebegini yirim ben :) mssallah diyelim
canııııııım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerine de sanada, ay istermisin biri kız biri erkek olsun , bidaha bebek yapmaya gerek kalmazsarı civcivim gogom kıyamam ben size ya minaklarınızada inşlh tezzamnda ileşirler canlarım benim ben perşembe bebeğimin iki tane oldunu öğrendim
aaay kontrole götürdüm hırıltısı devam ettiği için balgam söktürücü asist diye bir ilaç verdi, Allaha yalvarıyorum tek yüzüme ağzıma püskürtsün balgamı çıksın yeterki diye, 10 gündür yıkamıyorum bebeği kokacak artık ara ara siliyorum ama, yıkamak gibi olmuyor, bide humana çayından dolayı kafası çemen yemiş gibi kokuyor tatlım otribebe ve serum fizyolojik kullanıyormusun burun tıkanıklığı için? biz onun sayesinde rahatladık, gaz sorunu gece daha çok oluyor sanki dediğin gibi çıkaramıyorda, bende yarı gözüm açık yarısı kapalı olduğu için uğraşamıyorum niye yalan söyleyim, sonra yavrum uyurken ıkınıyor ağlıyor dayanamıyorum bu sefer altını açıp bekliyorum kaka yapmasını, ayaklarını oynatıyorum falan, gaz da kaka da çiş de çıkıyor ozaman. insallah düzelir hemen bolca emzir çünkü anne sütünden geçmiyormuş, sadece maske kullan, ben 3 gündür maske kullanıyorum hapşırdığım için.cnm humanayi ben gunde 4 bardak iciyorum faydasi oluyo. neden bos yere antibiotik vermisler kucuk bebege yazik ama zarari olsa vermezlerdi icin rahat etsin. benim kizim da nezle. benden bulasti maalesef. burun tikali hapsiriyo surekli. cnm sikiliyo bi de geceleri gazimiz var. iyice sikintida garibim bi an once iyilesirler insallah.
malesef evet canım seninkininki de mi kokuyor:) humanadan önce yoktu ama simdi pöfür pöfür çemen kokuyormuş, burnum tıkalı olduğu için ben koklayamıyorum, vay arkadaş bu nasıl bir meretti , doğdu koklayamadım çocuğumu birara geçti yine burnum tıkalı, millet benim bebeğimi koklayıp " ay bu ne güzel koku" derken ben çocuğumun doğduğu zamanki kokusunu bilmiyorum ya kolik mi oldu bebeğin? bak bugün yine ıkına ıkına ağlayarak uyandı saat 5 gibi bacaklarını ileri geri yani bana doğru sonrada onun karnına doğru uzatıyorum, yani karnına biraz baskı uyguluyorsun, bide sanki poposunu siliyormuş gibi ayaklarını havaya kaldırınca da baya pırtlatıyor, dene bakalım.cnm ayaklarini oynatip nasi cikariyosun gazi? biz kolik masaji yapiyoruz cikmayinca cikmiyo meret. prima bez kullaniyoruz biz de. kafalari humanadan mu kokuyo ole:)
sana birşey söyleyimi bende kızıyorum falan eşime ama şükredelimki ilgileniyorlar, bak senin eşinde benimki gibi yardım ediyor anladığım kadarıyla... bide bebeği sanki kucağında çişe oturtuyor gibi oturtmayı denesene, aralık anneleri topiğinde biri çözümü öyle bulmuş resim bulabilirsem göndereyim sanaay kiyamam burnun gene mi tikali ben de nezleyim ama allahtan burnum tikanmiyo. benim esim cikartiyo gaz masaj yapip ayaklara da yapiyo ama daha cok karnina yapiyo hatta bu sabah emdikten sonra kapti gene cocugu kusturdu sonunda deli etti beni :-/
canım insallah çabuk biter, bugün benim kızım da hiç uyumadı çok bilmiş eşim gazı olduğunu düşünüyor çocuk sürekli gak yapıp alttan foşurdatmasına rağmen, kimyon çağı iç diye tutturdu gaz sancısına iyi geliyor diye, annem bir taraftan " sen sırtını üşüttün kesin sütünle çocuğa geçti ondan uyumuyor " diyor . aaaaaaaaaaaaaaay bu haldeyim.deniyim cnm. valla su gaz sorunu bi bitse daha en az 2 ay cekicek garibim kiyamam
jelly nasilsin cnm, nasi gidiyo ikizlerle hayat? ben mama vermeye baslamadim daha, gaz icin sab simplex diye bi damla kullaniyoruz ama cok fayda etmedi 1 ayini doldurunca nurse harvey kullanmaya basliycaz. bi de masaj yapiyoruz benim kizda butun gece agliyor.gaz zor gercekten.
kızlar bebeklerinizin gaz sorunu için metsil damla var çok iyi geliyo doktorunuza sorup onu kullanabilirsiniz..birde elma yağı ayaklarının altına göbek çevresine sürün birde kendinizi sıcak tutun inş rahatlar yavrularınız..