• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

sarı civcivim gogom kıyamam ben size ya minaklarınızada inşlh tezzamnda ileşirler canlarım benim ben perşembe bebeğimin iki tane oldunu öğrendim :52::52::52:

senin 2 tane bebegini yirim ben :) mssallah diyelim

sarı civcivim gogom kıyamam ben size ya minaklarınızada inşlh tezzamnda ileşirler canlarım benim ben perşembe bebeğimin iki tane oldunu öğrendim :52::52::52:
canııııııım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerine de sanada, ay istermisin biri kız biri erkek olsun , bidaha bebek yapmaya gerek kalmaz:1:
canım çok dikkat et ne olur insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin, malum iki bebek taşımak zor, valla ben önce çok üzülmüştüm embriyolardan biri tuttu diye ama biriyle şaftım kaydı, iki olsa ne yapardım bilemem, Rabbim dağına göre kar veriyor iste:17:

cnm humanayi ben gunde 4 bardak iciyorum faydasi oluyo. neden bos yere antibiotik vermisler kucuk bebege yazik ama zarari olsa vermezlerdi icin rahat etsin. benim kizim da nezle. benden bulasti maalesef. burun tikali hapsiriyo surekli. cnm sikiliyo bi de geceleri gazimiz var. iyice sikintida garibim :( bi an once iyilesirler insallah.
aaay kontrole götürdüm hırıltısı devam ettiği için balgam söktürücü asist diye bir ilaç verdi, Allaha yalvarıyorum tek yüzüme ağzıma püskürtsün balgamı çıksın yeterki diye, 10 gündür yıkamıyorum bebeği kokacak artık ara ara siliyorum ama, yıkamak gibi olmuyor, bide humana çayından dolayı kafası çemen yemiş gibi kokuyor:9: tatlım otribebe ve serum fizyolojik kullanıyormusun burun tıkanıklığı için? biz onun sayesinde rahatladık, gaz sorunu gece daha çok oluyor sanki dediğin gibi çıkaramıyorda, bende yarı gözüm açık yarısı kapalı olduğu için uğraşamıyorum niye yalan söyleyim, sonra yavrum uyurken ıkınıyor ağlıyor dayanamıyorum bu sefer altını açıp bekliyorum kaka yapmasını, ayaklarını oynatıyorum falan, gaz da kaka da çiş de çıkıyor ozaman. insallah düzelir hemen bolca emzir çünkü anne sütünden geçmiyormuş, sadece maske kullan, ben 3 gündür maske kullanıyorum hapşırdığım için.
bu arada bebek bezi ne kullanıyorsunuz? ben ilk önce huggies almıştım sonra deneyimli anneler prima premium care tavsiye edince onu aldım, iyiki de almışım , huggies i hiç açmamıştım bugün bi açtım aman allahım yeni doğan bebek için çok sert geldi kenarları ve bel kısmı, bende kızımın kakasını yapması için altını açtığımda huggiesi koymaya karar verdim, bağlarken primayı kullanıyorum.

cnm ayaklarini oynatip nasi cikariyosun gazi? biz kolik masaji yapiyoruz cikmayinca cikmiyo meret. prima bez kullaniyoruz biz de. kafalari humanadan mu kokuyo ole:)

cnm ayaklarini oynatip nasi cikariyosun gazi? biz kolik masaji yapiyoruz cikmayinca cikmiyo meret. prima bez kullaniyoruz biz de. kafalari humanadan mu kokuyo ole:)
malesef evet canım seninkininki de mi kokuyor:) humanadan önce yoktu ama simdi pöfür pöfür çemen kokuyormuş, burnum tıkalı olduğu için ben koklayamıyorum, vay arkadaş bu nasıl bir meretti , doğdu koklayamadım çocuğumu birara geçti yine burnum tıkalı, millet benim bebeğimi koklayıp " ay bu ne güzel koku" derken ben çocuğumun doğduğu zamanki kokusunu bilmiyorum:41::43: ya kolik mi oldu bebeğin? bak bugün yine ıkına ıkına ağlayarak uyandı saat 5 gibi bacaklarını ileri geri yani bana doğru sonrada onun karnına doğru uzatıyorum, yani karnına biraz baskı uyguluyorsun, bide sanki poposunu siliyormuş gibi ayaklarını havaya kaldırınca da baya pırtlatıyor, dene bakalım.

ay kiyamam burnun gene mi tikali :( ben de nezleyim ama allahtan burnum tikanmiyo. benim esim cikartiyo gaz masaj yapip ayaklara da yapiyo ama daha cok karnina yapiyo hatta bu sabah emdikten sonra kapti gene cocugu kusturdu sonunda deli etti beni :-/

ay kiyamam burnun gene mi tikali :( ben de nezleyim ama allahtan burnum tikanmiyo. benim esim cikartiyo gaz masaj yapip ayaklara da yapiyo ama daha cok karnina yapiyo hatta bu sabah emdikten sonra kapti gene cocugu kusturdu sonunda deli etti beni :-/
sana birşey söyleyimi bende kızıyorum falan eşime ama şükredelimki ilgileniyorlar, bak senin eşinde benimki gibi yardım ediyor anladığım kadarıyla... bide bebeği sanki kucağında çişe oturtuyor gibi oturtmayı denesene, aralık anneleri topiğinde biri çözümü öyle bulmuş resim bulabilirsem göndereyim sana

deniyim cnm. valla su gaz sorunu bi bitse :( daha en az 2 ay cekicek garibim kiyamam

deniyim cnm. valla su gaz sorunu bi bitse :( daha en az 2 ay cekicek garibim kiyamam
canım insallah çabuk biter, bugün benim kızım da hiç uyumadı çok bilmiş eşim gazı olduğunu düşünüyor çocuk sürekli gak yapıp alttan foşurdatmasına rağmen, kimyon çağı iç diye tutturdu gaz sancısına iyi geliyor diye, annem bir taraftan " sen sırtını üşüttün kesin sütünle çocuğa geçti ondan uyumuyor " diyor . aaaaaaaaaaaaaaay :37: bu haldeyim.

gogo iyilesti mi kizin ? kizlar nerdesiniz ne gelen var topige ne giden ?

Kızlaar büyük oğlum gaz sancısıdnan uyuyamıyo:(bacaklarını sürekli karnına cekip ıkınıyo yawrum benim.gaz için neler yapıyosunuz

jelly nasilsin cnm, nasi gidiyo ikizlerle hayat? ben mama vermeye baslamadim daha, gaz icin sab simplex diye bi damla kullaniyoruz ama cok fayda etmedi 1 ayini doldurunca nurse harvey kullanmaya basliycaz. bi de masaj yapiyoruz benim kizda butun gece agliyor.gaz zor gercekten.

jelly nasilsin cnm, nasi gidiyo ikizlerle hayat? ben mama vermeye baslamadim daha, gaz icin sab simplex diye bi damla kullaniyoruz ama cok fayda etmedi 1 ayini doldurunca nurse harvey kullanmaya basliycaz. bi de masaj yapiyoruz benim kizda butun gece agliyor.gaz zor gercekten.

İyiym deyim iyi oluyum canım:)ikizler zor:)ama bi o kkadarda sevimliler allah acılarını göstermesin.3 aydan sona az biraz rahtlamayı umut ediyorum.damla bizde kullanıyoz ama pek fayda etmiyo sanırım damlalar.rezeneye başladık bakalım,bide gece yatmadan önce birer çag kaşığı tatlı badem yağı verdim inş düzenli kullanımda işe yarar

kızlar bebeklerinizin gaz sorunu için metsil damla var çok iyi geliyo doktorunuza sorup onu kullanabilirsiniz..birde elma yağı ayaklarının altına göbek çevresine sürün birde kendinizi sıcak tutun inş rahatlar yavrularınız..

kızlar bebeklerinizin gaz sorunu için metsil damla var çok iyi geliyo doktorunuza sorup onu kullanabilirsiniz..birde elma yağı ayaklarının altına göbek çevresine sürün birde kendinizi sıcak tutun inş rahatlar yavrularınız..

Sağolasın canım metsili çok duydum eskilerden beri kullanılan bi damla galiba.annemde bana kullanmış:)elma yağınıda deniycem ne duysam yapıyorum yeterki rahatlasınlar.

canlarım topiğimiz pek sahipsiz kaldı. şükürler olsun kızım düzeldi ilaçları kestik ama ilaçlardanmıdır yoksa nazaramı geldik bilmiyorum 1 haftadır foşur foşur her beze kakasını yapan çocuk şimdi günde bir kere yapıyor onu da ben zorluyorum yavrum sabahları kıvranarak ıkınarak uyanıyor yaklaşık yarım saat altını açık bırakıyorum ve ayaklarını karnına doğru iteliyorum ancak ozaman yapabiliyor. elma yağını bende duydum bide kimyon çayı var ama henüz bunları denemek istemiyorum yazık zaten birsürü ilaç antibiyotik aldı miniğim.mama olarak ben aptamil kullanıyordum ama artık mama olayını kestik çünkü gerçekten bebek emdikçe süt geliyor, jely senin için zor tabi canım 2 bebek Allah yardımcın olsun valla ben bir tane ile zombiye döndüm:37:
buarada kırkımız dün çıktı kızlar ama herhangi bir merasim yada hurafe inanışlara göre birşey yapmadık, diyanete sorduk kırklanmak muhabbeti şamanizmden geliyormuş, sadece bebeğim de bende yıkandık, artık kuaföre gitmek istiyorum insan kılığına girmek istiyorum annemde gidecek bu haftasonu asıl mesai bundan sonra olacak sanırım

Back