2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım bu kadar emek veriyorsun insallah Rabbim de mükafatını tez zamanda verir, yumurta sayısı ilacın dozuna göre değişmiyormu? ayrıca yumurtanın kalitesini artırmak mümkün diye biliyorum , incir kürü denedinmi tatlım gerçi bukadar araştırdığına göre yapmışsındır onuda

bahar dilerim allah gonlune gore versin oyle bi yazmisin ki icim kavruldu gozum yasardi. en kisa zamanda kavusursun insallah bebeginle. daha fazla bekletmesin allahim.

amin canım inş..yumurta sayısını artırmak için tedavilerde hep enyüksek doz kullanıldı ama yok artık 1 taneden fazla yumurta gelişmiyo oda kalitesiz çıkıyo..evet denedim incir kürünüde ozamnda 1 tane gelişti oda kistleşti arkasına 1 ay doğum kontrol hapı kullandım kist için..soğan kürünü bikaçkez denemeye çalıştım onuda içemiyorum..çaresiz kalıyorum artık allahım bu çektiklerimin mükafatını fazla bekletmeden verir inş..benimde yüzüm güler inş..

bahar dilerim allah gonlune gore versin oyle bi yazmisin ki icim kavruldu gozum yasardi. en kisa zamanda kavusursun insallah bebeginle. daha fazla bekletmesin allahim.

amin canım inş durum böle bi mucize bekliyorum artık allahım inş benimde yüzüme güler..

herkes kabuğuna çekilmiş bakıyorum... geçtiğimiz sene çok zor ve zahmetli bir seneydi, doktorum sürekli beni bebeğimi kaybetme ihtimaliyle korkuttuğu için eve tıkılıp kaldım bu sene tatile gideceğiz hakettiğimi düşünüyorum ağustos ayı gibi düşünüyoruz gitmeyi ama bebek olduğu için korkuyorum birtürlü karar veremedik nereye gideceğimize

bahar35baha canım lütfen güzel düşün güzel olucak allahın izniyle benim 2 sene önceki tedavimde 1 cift le tanışdık çanakkaleden geliyorlardı benle denediklerinde kızın 2 tane yumurtası oluştu hatta 2 günde transfer yaptılar olmadı 2.tüp bebeğinde 1 tane yumurtası oluştu oda kimyasal gebelikle sonuçlandı 3.denemelerin 7 adet yumurtası oluştu 2 sini yerleştirmişler şimdi 5 aylık 2 tane tosuncuları var kalan 5 adet yumurtayıda dondurdular 2 ay önceden bir kaç ilaç kullanmış hatta bana isimlerini yazdırmıştı allahtan ümit kesilmez canım iaçların isimlerini istersen özelden atabilirim

canım valla hak ettiniz bebişinizle şöyle güzel bir tatil yapın canım

ne güzel canım ya ben hiç transfere gidemiyorumki arkadaşının 7 tane çok güzel oluşmuş ilaçların isimlerini isterim tabi canım faydası olmuş demekki banada faydası olabilir..nasibimizde varsa zamanı gelince olcak ama beklemek sabretmek mücadele etmek zor geliyo bazen..hayırlısıyla bizimde bebeğimiz olur inş..

canım acaba gittiğin doktorumu değiştirsen??? ben kendi doktoruma kızıyordum bana aşırı ilaç yüklüyor diye ama iyikide öyle yapmış.

canım acaba gittiğin doktorumu değiştirsen??? ben kendi doktoruma kızıyordum bana aşırı ilaç yüklüyor diye ama iyikide öyle yapmış.

sendedemi rezerv azlığı vardı canım..benim doktorda hep aşırı ilaç yüklüyor enyüksek doz uyguluyor..bana bi faydası olmadı ilaç kullanmadanda 1 tane yumurta gelişiyo ilaçlıda 1 tane..doktoru değiştirmeyi düşünüyorum bi doktor var aklımda ama maddi açıdanda bayabi yıprandık onun içinde hazır değilim..bi çıkmazda gibiyim allahım inş bu zorlu günlerden kurtulmamızı nasip eder enyakın zamanda..

canım biz erkek infertilitesi üzerine tüp bebek tedavisine başladık ama tedavi sırasında okadar ilaca rağmen 31 yaşındaki bir bayan için az yumurtamın geliştiğini söyledi dr , toplam 7 tane çıkmıştı ama 6 sı döllendi. zor bir süreç ben ne kadar yıprandığımı doğumdan sonra daha iyi anladım tedavi süreciydi hamilelikti tamamen psikolojim bozulmuştu yeni yeni toparlanıyorum. maddi olarak biz hala toparlanamadık Allah yardımcınız olsun insallah sonraki tedavin mutlu sonla bitecek tedavin olur tatlım

canım bir yere yazmıştım ama bulamadım buldugum gibi hemen gönderecegim

günaydın kızlaaaar... aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle ben 1 haftadır bebeğimi yatarak emziriyordum kucağımda emzirip uyuduğunda yatağa koyarken uyandığı için ama yatarak emzirmek orta kulakta sorun yaratabiliyormuş, benim yaptığım hatayı yapmayın zaten bir haftadır acayip cızırdak acaba bununla ilgisi varmı bilemedim

kendi kendime takılıyormuşum gibi hissediyorum artık forumda ne oldu yahu sizlere!!!! kabus gibi 2 gün ve gece geçirdim özellikle dün gündüz ve sabah olmak bilmeyen gece mahvetti beni acces in verdiği kimyon çayı tarifi için gecenin ikisinde topiğe baktım yaptım ama malesef fayda etmedi benim kızıma kalanını da ben içtim ama yok arkadaş kıvrandı durdu yavrum bugün dr a gittim artık bir damla verdi ama almadım daha doğrusu eczanede bulamadım

canım topiğe hiç giremiyorumki( geceler uykusuz gündüz de aynı şeyi yapmaya başladı. gaz sorunumuz var. karnı çok gergin. kimyon denedim bize de fayda etmedi. rezene içiyorum ona da 1-2 çsy kaşığı veriyorum yine etki etmedi. bio gaia önerdiler yok nafile. ne yapacĞımı bilemedim.o kadar yorgun ve uykusuzumki anlatamam. tedavi hamilelik ve bunlar galiba psikolojim bozuldu. dokunsalar ağlayacak gibiyim. gizli gizli ağladığım oluyor. eşimle tartıştım. ne yapacağımı bilemiyorum. kimse beni anlamıyor. sıkıntılarımı görmüyor. ne yapacağım bilmiyorummm;((((

bebek senle ayni durumdayim, yorgunum, kizin gazi sanki sabsimplexle hafifledi ama tamamen geciren bisey yok dedi bize dr. zaman bu isin tek ilaciymis. ben de esimle kavga edip duruyorum.butun sikintimi hirsimi adamdan cikariyorum, adam ne yapsa batiyo bana. 3 ayliek falan olsak rahatliycaz kizlar.gogo damla kullaniyo musun ? kizlar hicbi damla 3 gunden once etki etmiyomus bu arada. ona bile 3 gun sabir laxim sonucu gormek icin

yazdıkların yalnız olmadığımı hissettirdi bana, bazen okadar uykusuz yorgun ve aç oluyorumki ruh gibi dolanıyorum zaten insan şeklinden uzağım kırkım çıkınca kuaföre gidecektim ama nerdeeee, gelen giden de oluyor bişeyler hazırla evi topla temizle bebekle ilgilen derken kendimi hatırlamıyorum yavaş yavaş yoluna giriyor ama 52 günlük oldu prenses zeynep, gülücükler atmaya sesler çıkarmaya başladı gülücüğünü görünce unutup gidiyorum herşeyi
canım damla verdi ama verdiği damlayı bulamadık o yüzden kullanmadık bugün alacağız inşallah doktora sordum sabsimplex yada zinco kullanayımı diye tamamen bitkisel içerikli bir damla verdi alınca adını yazarım bakalım fayda edecekmi, tecrubeli annelerden biri nursu harvey diye bir damlanın hemen etki ettiğini yazmış bakalım, buarada elini karnına koyup havada tutuyor eşim ozaman sanki sancısı hafifliyor en azından susuyor
eşlerle ilişkileri fazla yıpratmayalım kızlar bu sıpalar büyüyünce lazım olacak herifler gerçi kırkım çıkana kadar evde terör estiriyordum benim eşim bebek olduğundan buyana beni unuttu, ilgilenmiyor fazla benimle hatta hiç ama en azından bebekle ilgileniyor evde olduğu zamanlarda o bile yetiyor

Gogocum ben nurse harvey ve zinco drnedim ikisi de fayda etmedi bize.her bebege yarayan damla farkliymis. Bi de pisik oldu kizim bi turlu geciremedim sasirdim kaldim. Ne kullaniyosunuz kizlar bez ve krem olarak ?

Gogocum ben nurse harvey ve zinco drnedim ikisi de fayda etmedi bize.her bebege yarayan damla farkliymis. Bi de pisik oldu kizim bi turlu geciremedim sasirdim kaldim. Ne kullaniyosunuz kizlar bez ve krem olarak ?

access pişik kremi olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama kuzenım bahsetmiştim mustelanın pişik kremini kullanıyor her bezlediğinde suruyo bez olarakta prima ve şuana kadar hiç pişik olmadı 2,5 aylık bebişimiz :)) opuyorum.

canım omnivit herb baby isimli damlayı aldık ama kullanmadım şimdilik , pişik kremi olarak bennde mustela kullanıyorum her bezlemede, prima premium care kullanıyorum bez olarak da gayet memnunum, ama bir kez krem sürmedim yavrumun minicik popuşu kızardı kakasını yaptığı yer hafif kabarcıklar oldu o yüzden dikkat ediyorum aslında zeytinyağı sürmek istiyorum ısıtmak lazımmış asidi gitsin diye. bugün kalça ultrasonu için gittik şükür birşey çıkmadı ama doktor bakar bakmaz bebeğiniz şaşı dedi, bende internette 6 aya kadar şaşılık bebeklerde normal yazıyordu dedim, o da evet ama dikkat edin deyince biraz pinpiriklendim buarada bizim kızın kalça ultrasonu çekilirkenki halini görmenizi isterdim , bu zilloş elini çenesine koydu ekrana bakıyor gülerek bayıldııım

Ben de premium kullaniyodum huggiese basladim. Yarin dermatologa goturucem ne kullansam krem olarak fayda etmedi.skgk nasi bebislerin hic yazmiyosun artik. Gogo kac aylik oldunuz tam ? Kalca icin 2 ayi beklemeden gitmek istiyorum. Sasilikla ilgili bizim kizda arada sasi bakiyo cok komik oluyo yerim onlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…