canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbimgözünaydın karammmm:))) benim de sezeryan tarihim netleşti. cumartesi sabah inş hayırlısıyla sezeryana gireceğim. inş hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
KARAMM : canım nasıl gözümden kaçtı senin güzel haberin... hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik dilerim sana sıra aycende Allahın izniyle. çok sevindim yaaaaaa
BEBEKDOSTU: aaaaay demek az kaldı tatlım, aman dikkat et benim gibi doğum öncesi hastalanma valla ben hiç o heyecanı yaşayamadım bile gripten hastalıktan. hayırlısıyla bebeğini kucağına alıp ikinize de tez zamanda toparlanmayı nasıp etsin Rabbim. emzirme için gerekli önlemleri önceden almayı unutma . biliyiorsun benim en büyük sıkıntım emzirme ve göğüslerim olduğu için herkese ilk tavsiyem bu:26: bebeğini güzelce kokla doğunca ben grip olduğum ve nefes bile alamadığım için koklayamadım, ancak bebek doğduktan 1 hafta sonra burnum acılmıştı, içimde uhde kaldı doğunca koklayamadımya
canım inşallah inşallah bende zaman yaklaştıkca korkuyorum
Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
canım hadi gözün aydın umarım bebeklerde iyidir sende canım bizim yerimizede bebişleri öp bitanem .