2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

gözünaydın karammmm:))) benim de sezeryan tarihim netleşti. cumartesi sabah inş hayırlısıyla sezeryana gireceğim. inş hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim

canım inşallah inşallah bende zaman yaklaştıkca korkuyorum

Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi

canım hadi gözün aydın umarım bebeklerde iyidir sende canım bizim yerimizede bebişleri öp bitanem .

Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi

canım gözünaydın allah sağlık sıhat uzun ömür versin bebeklerine kiloları çok güzel maşallah..

Jelyy canim gozun aydin.Allah anali babali buyutsun.. cok mutlu oldum.. insallah bizlerde bebeklerinize saglicakla kavusuruz.. daha dun gbi hamileligin o panik hallerin simdi miniklee kollarinda hayat gercekten cok hizli..mis gbi kokularini doya doya cek icine..

jelicim gözün aydın cnm ay herkez negüzel doğuruyo bugurupda kimse bebeksiz kalmicek arkadaş okadar :))

canım benim ya maalesef ben de 2 gündür ateş,öksürük,eklem ağrıları vardı. bugün burun tıkanıklığı,hapşırık eşlik ediyor. antibiyotik alıyorum ama sanırım sezeryan sıkıntı yaratacak. bedenen ve ruhen çökmüş gibiyim, hiçbişey de yiyemiyorum. zor adım atıyorum.
bebek dostunun dunmuydu, haftaya mi ben anlamadim. bebek merak ediyorum seni yaz mutlaka
canım c.tesi sabah olacağım. 3 gün kaldı. ama çok hastayım. bakalım inş kolay olur(

aaaaaaaay inanmıyorum sana:44:insallah toparlanırsın canım yaaa, ben antibiyotik kullanmadığım için belkide toparlanamadım insallah sen doğuma sağlıklı girip çıkarsın. o çöküntüyü çok iyi biliyorum , minnakın gelince çöküntü möküntü kalmıyor (gerçi ben çok bilenler tayfası yüzünden ve emzirme sorunu yüzünden ayrı bir çöküntü yaşamıştım ama geçti şükür)

dikkat et kendineeee

kizlar mastit oldum. dun aksam39.5 derece atesle hastaneye gittik.antibiotik baslafim ama atesim 38.5 altina dusmedi bi turlu. yattigim yerden kalkamiyorum.feci durumdayim.

ateş devam ettiği için bugün ilaçlı serum taktırdı dr. inş ben de atlatırım senin gibi. sanki güzel günler hayal gibi geliyor. bugün dra gittim işte durmadan ağladım. artık tükenmiş gibi hissettim. ama inş yarına toparlanırım. tşk ederim canım. sen de kendine ve küçük prensesine dikkat et. siz mutlu olun yeter gerisini boşver.

kizlar mastit oldum. dun aksam39.5 derece atesle hastaneye gittik.antibiotik baslafim ama atesim 38.5 altina dusmedi bi turlu. yattigim yerden kalkamiyorum.feci durumdayim.
nazar mı değdi ne oldu böyle ya hepimiz dökülüyoruz. mastit de kötü. ilaçlarını saatine göre al canım. inş geçer. ben de öyleyim. ateş tüm bedenim ağrıyor, iştahsızlık.... inş kısa sürede atlatırsın geçmiş olsun

aaaay canım ya geçmiş olsun biliyorsun bende yaşadım mastiti, ilacını düzenli kullan ve bebeğini emzir emziremiyorsan pompa ile çek benimki öyle düzeldi, Allah yardımcın olsun, fındığın nasıl toparlandımı sen nasılsın düzeldinmi? emzirme ile aran nasıl canım?
aaaaaay yarın büyük gün haaa:18: hadi bakalım insallah sağlıkla sıhhatle girer çıkarsın canım mucizeni kucağına alınca gececek hepsi küllerinden yeniden doğacaksın emin ol güzel haberlerini bekliyoruz....

buarada benim minnakım hasta oldu, burnu tıkalı öksürüyor, canımdan can gidiyor kahroluyorum her öksürüşünde , buarada bütün anne adaylarına tavsiyemdir, tek tüplük serum fizyolojik ve otribebenin aspiratörünü kesinlikle alın. burnu tıkanınca önce serum fizyolojiği damlatıyorsunuz sonra aspiratörle temizliyorsunuz rahat nefes alıyor. dua istiyoruz teyzeleri minik kızım için...

gogo gecmis olsun bebisine. benim kizim iyi emiyo ama mastitten sonra 2 gun 40 a yakin seyretti atesim sanki sutum azaldi bebek dun gece doymadi aciktikca saatlerce emdi agladi garibim cok uzuluyorum antibiotik baska ne lazim mastite cok yorgunum .... bebek nasilsin ? haber ver bize de

access tatlım ateşin baya yükselmiş senin ya çok çok geçmiş olsun, insallah biran önce düzelirsin, mama vermiyormusun kızına? ben hala veriyorum günde bir defa. benim kızım kilo olarak çok toparlanamadı malesef bakalım bu hafta kilo ölçümü var ne diyecekler... antibiyotikten başka çözüm pompa ile sağmak, bana duş al, sıcak kompres yap pompa ile sağ demişlerdi hepsini uyguladım çabuk toparlandım ama senin gibi 40 değildi ateşim, kambur yürüyordum sadece göğüslerim okadar büyümüştü... bugun yine dr a götürdük kızımı çünkü öksürüğü arttı ve bronşit olacak diye korkuyorum, çok gerekli olduğunu düşünmüyordum ama buhar makinesi aldık, burnu kurumasın diye... ay bu bebekler ne kadar masraflı oldu, tedavi süreci ayrı masraf, hamilelik dönemi ayrı, hele şimdi herşey paraaa... valla evlenirken bukadar detaylı alışveriş yapmamıştım

bebekdostu neyaptın yaaaaa çok merak ediyorum, senin ve bebeğinin sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz burda merakla

BERABER YÜRÜDÜK BEBEK YOLUNDAAAAA.....
HERŞEYİ PAYLAŞTIK BİZ BU UĞURDAAAA.....
ŞİMDİ SIRA TEDAVİYE BAŞLAYANLARDAA....
ALLAH SAĞLIK VERSİN MİNNAKLARIMIZAAA...

canlarım topiğimiz için uydurdum bu şarkıyıinsallah bundan sonra miniklerimiz hakkında paylaşımda bulunuruz buralarda...

canım geçmiş olsun ya. sizede dua ettim inş. c.tesi sabah sezeryan oldum. evdeyiz. kızım 3 kg doğdu. öksürük ve ishal olduğum için biraz ağrılarım var. göğüs uçlarım sizin gibi oldu ama bakalım. inş geçer.
canım çok şükür iyiyiz. gece mesaisi yapıyoruz. gece uyumuyor. ama çok tatlı tarifsiz bir duygu. sana ve kızına hep dua ettim. inş çok çabuk iyileşir. öpüyorum sizi

canım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun allah sağlık sıhat versin size..

canım insallah geçer, bende aynı durumdaydım biliyorsun öksürmeye hapsırmaya korkuyordum şiddetli ağrı acı oluyor dikiş yerlerinde, göğüs ucu için sürekli bakım halindeyim elimde lansinoh ile geziyorum birde nemli bırakmamak lazımmış krem kullanmıyorsan emzirdikten sonra sütünü sürüp kurutuyormuşsun göğsünü böylece yara ihtimali azalıyormuş. çok sağol duan için ama malesef kızım bronşit olmuş kahroluyorum ama yapacak birşey yok nebülizatör diye bir alet var ondan aldık buhar yapıyoruz. dikkat edin lütfen minnaklarınıza dr dün bana " bu bebek dışarıya çıkmadan evin içinde böyle hasta olmaz , hastalık dışarıda, dışardan gelenler bulaştırıyor , bebeği öptürüp sevdirmeyin bir süre" dedi, ama gel bunu babamıza anlat kulağıyla duyduğu halde öpmeye devam
jelly merak ediyoruz bebeğim seni gerçi ikizlerle zor girmen ama haberdar et bizi can yaaaa

bebekdostu gozun aydin cnm allah saglik mutluluk dolu bi hayat versin bebegine insalllah

gogo gecmis olsun nasi oldu bebegin?
çok sağol canım daha iyi bugün kontrolü var. dün aile hekimine gittik aşı için dr a söyledim bronşit dedi özel hastanedeki dr antibiyotik ve buhar verdi dedim, dr dinledi bronşit değil biraz var hırıltı ama neyse antibiyotiğe başlamışsınız artık devam edin , özel hastanelerde bazen böyle panik yapmak için abartılı teşhis koyabiliyorlar dedi moralim bozuldu belkide boşyere kullanıyoruz antibiyotiği. yaşadıklarımı burda sizlerede fikir olsun diye yazıyorum. sen nasılsın bebişin nasıl emiyor değilmi? ben humana still aldım, 2 gündür içiyorum ama ancak günde bir bardak bakalım faydası olacakmı? dr bana mama vermene gerek yok bebeğin kilo alımı normal dedi, su ile sütümü çoğaltıyordum ama artık sadece süt ile besleneceği için daha özen göstermem lazım.

cnm humanayi ben gunde 4 bardak iciyorum faydasi oluyo. neden bos yere antibiotik vermisler kucuk bebege yazik ama zarari olsa vermezlerdi icin rahat etsin. benim kizim da nezle. benden bulasti maalesef. burun tikali hapsiriyo surekli. cnm sikiliyo bi de geceleri gazimiz var. iyice sikintida garibim bi an once iyilesirler insallah.

oyyyy canım geçmiş olsun kuzucuga onun o küçük burnunu yerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…