-Maşallah birbirimizi kovalıyoruz valla, darısı diğer tüm isteyen arkadaşlara nasip olur inşallah, daha dün gibi birbirimizin tedavilerinde nasıl destek olup dualar ediyorduk, Allaha şükür bugün bu aşamadayız, benim iki oğlum olacak, en son geçen haftaki dr. görüşmemizde dr. bey dedim cinsiyetlerinde bi değişiklik yok mu belki biri kızdır dedim, ahanda pipileri al dedi zoom yapıp fotoğraflarını verdi:)))) mide bulantılarım azalarak devam ediyor umarım yakında biter, yanına birde mide ağrısı eklendi ama çok şükür Allahım hepimizi korusun, senin rahat geçiyordur inşallah:))
amin canım... hersey dun gibi umarım kalan hamılelık ayımzıda hızlı ve sağlıklı geçer benım cok streslı ve duygusal bır modda geçiyor. mide bulantılarım arada oluyr. onun dısında herseye alınır vazıyetteyım... streslıyım beklemeye tahammulum yok benı baya etkıledı hormonlar anlayıssız bır kocam var saolsun her fırsatta kedı kopek gıbı bırbırımızı yıyoruz sınırlerımı ıyıce geriyor ve ben bebeklerıme bışey olur dıye korkuyorum ama onun umrunda değil dişe diş kana kan mantığı. defol gıt artık dıyorum hamılelığım onun yuzunden gergın gecıyor hıcbıseyı alttan almıyor alsa ıkı dakıka bu arada demır ılacına başladım oda baya benı etkılıyor mide bulantısı açısından...sanırım Allah nasıp ederse benımde bu ay %100 bellı olacak. doktor beyde bıze zumlar herhalde..rabbım diğer arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ve ayrıca ınşallah hamılelıklerı boyunca stresrız bir yaşam diliyorum...
kizlar nasilsiniz? kizimi aldim kucagima sag salim. asik oldum bebegime. ama goguslerim yara catlak sislik dokununca bile aglayasim geliyo. karnim hala 6 aylij sanki. bi de ayaklarimda ki odem daha beter oldu. ama kizim iyi saglikli. gerisi duzelir diye dusunuyorum. gogo senin nasi iyilesme durumun
acceess nasılsın taze anne.. kızın maşallah çok ttalı duğme burunlu sana benzıyor bence ıkınızınde sağlıklı olmasına sevındım diğerleri zamanla geçer ınşallah..