• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

-Maşallah birbirimizi kovalıyoruz valla, darısı diğer tüm isteyen arkadaşlara nasip olur inşallah, daha dün gibi birbirimizin tedavilerinde nasıl destek olup dualar ediyorduk, Allaha şükür bugün bu aşamadayız, benim iki oğlum olacak, en son geçen haftaki dr. görüşmemizde dr. bey dedim cinsiyetlerinde bi değişiklik yok mu belki biri kızdır dedim, ahanda pipileri al dedi zoom yapıp fotoğraflarını verdi:)))) mide bulantılarım azalarak devam ediyor umarım yakında biter, yanına birde mide ağrısı eklendi ama çok şükür Allahım hepimizi korusun, senin rahat geçiyordur inşallah:))

amin canım... hersey dun gibi umarım kalan hamılelık ayımzıda hızlı ve sağlıklı geçer benım cok streslı ve duygusal bır modda geçiyor. mide bulantılarım arada oluyr. onun dısında herseye alınır vazıyetteyım... streslıyım beklemeye tahammulum yok benı baya etkıledı hormonlar anlayıssız bır kocam var saolsun her fırsatta kedı kopek gıbı bırbırımızı yıyoruz sınırlerımı ıyıce geriyor ve ben bebeklerıme bışey olur dıye korkuyorum ama onun umrunda değil dişe diş kana kan mantığı. defol gıt artık dıyorum hamılelığım onun yuzunden gergın gecıyor hıcbıseyı alttan almıyor alsa ıkı dakıka bu arada demır ılacına başladım oda baya benı etkılıyor mide bulantısı açısından...sanırım Allah nasıp ederse benımde bu ay %100 bellı olacak. doktor beyde bıze zumlar herhalde..rabbım diğer arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ve ayrıca ınşallah hamılelıklerı boyunca stresrız bir yaşam diliyorum...

kizlar nasilsiniz? kizimi aldim kucagima sag salim. asik oldum bebegime. ama goguslerim yara catlak sislik dokununca bile aglayasim geliyo. karnim hala 6 aylij sanki. bi de ayaklarimda ki odem daha beter oldu. ama kizim iyi saglikli. gerisi duzelir diye dusunuyorum. gogo senin nasi iyilesme durumun

acceess nasılsın taze anne.. kızın maşallah çok ttalı duğme burunlu sana benzıyor bence :1: ıkınızınde sağlıklı olmasına sevındım diğerleri zamanla geçer ınşallah..

cnm 46 cm 2700 gr. tahminler yanilmadi yani bebegim kucuk ama o kadar tatli ki. yataginin yanina oturup saatlerce bakasim var. sutum hemen geldi ama alice'in katkisi var memeye yapisik yasiyo hep emmek istiyo. adi alice bu arada. ne guzel kilo vermissin. ben 83 den 79,5a yeni dustum.karnim hamile gibi hala. ayaklarim en kotusu. goguslerin nasi duzeldi.bisey yaptin mi extra?
maşallah sübhanallah prensese, benim mercimek kızımla yakınlar 47 cm 2950 kg doğdu ama biliyorsun sonradan 2690 a kadar düştü, dün kontrolümüz vardı 3 kg olmuş nihayet. benim fındığım da sürekli memede gezmek uyumak istiyor emse inan hiç zoruma gitmeyecek 5 dk falan emiyor sonra yalancı meme niyetine kullanıyor sıpam:9: tatlım dediğim gibi benim ödemlerim de 1 haftayı geçkin sürdü, çorap giymek istemiyordum lastikleri çukur yapıyor diye. göğüslerimin uçlarına sürekli lansinoh sürdüm canım kabukları da kızım emerken koparmış göğsümün kenarına koymuştu, öyle düzeldi, biraz sabır lazım maşallah şanslısın bak ben emzireyim diye 10 gün neler çektim...uçları dışında sıkıntın yok değilmi ??? göğüs uçları için ayva çekirdeğini kaynatıp jöle yapıyormuşssun en son onu deneyecektim düzelmeseydi, dün zeynepciğim memeyi biraz geciktirdim diye okadar öfkeyle memeyi kaptıki resmen beynim zonkladı bağırdım çektim memeyi, yani hala ufak tefek acılar oluyor. adıyla yaşasın alice prenses

amin canım... hersey dun gibi umarım kalan hamılelık ayımzıda hızlı ve sağlıklı geçer benım cok streslı ve duygusal bır modda geçiyor. mide bulantılarım arada oluyr. onun dısında herseye alınır vazıyetteyım... streslıyım beklemeye tahammulum yok benı baya etkıledı hormonlar anlayıssız bır kocam var saolsun her fırsatta kedı kopek gıbı bırbırımızı yıyoruz sınırlerımı ıyıce geriyor ve ben bebeklerıme bışey olur dıye korkuyorum ama onun umrunda değil dişe diş kana kan mantığı. defol gıt artık dıyorum hamılelığım onun yuzunden gergın gecıyor hıcbıseyı alttan almıyor alsa ıkı dakıka bu arada demır ılacına başladım oda baya benı etkılıyor mide bulantısı açısından...sanırım Allah nasıp ederse benımde bu ay %100 bellı olacak. doktor beyde bıze zumlar herhalde..rabbım diğer arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ve ayrıca ınşallah hamılelıklerı boyunca stresrız bir yaşam diliyorum...

acceess nasılsın taze anne.. kızın maşallah çok ttalı duğme burunlu sana benzıyor bence :1: ıkınızınde sağlıklı olmasına sevındım diğerleri zamanla geçer ınşallah..

canım eşini sallama malesef bizden daha hamilelik bizden daha lohusalık yaşıyorlar... bende senin gibi sürekli bebeğime birşey olacak endişesi taşıyordum , bana sürekli saçmaladığımı söyleyip beni ciddiye almıyordu üstelik hamilelikten beri eşimle aramda gizli bir set oluştu resmen bende gergin bir hamilelik geçirdim. şimdi daha kötü oldu, muhatap olmuyorum hiç, ilgilenmiyor benimle, bana çiçek bile almadı bunlar ufak detaylar ama düşünsenize insan doğum yapan karısına bir çiçek almazmı??? ben artık bu kocalardan bişey beklememek gerektiğini öğrendim, ne de olsa afedersiniz öküzlük var hepsinin mayasında...
bu arada mide bulantısı yaşıyorsan demir ilacını yatmadan önce iç, doktorum bana öyle demişti...ya accesin kızının resmini nerde gördün

aycencim sagol cnm. ablanin nasildi benim 4.gun daha beter sisim. ameliyathaneye girerken karamla ikinize dua ettim unutmadim.

canım bir hafta üstüne geçti şişlikler karın kısmıda 2 ayı buldu inmesi gecer canım inşallah en yakın zamanda kızın yanında sağlıklı olsunda.canım yaaa çok sağol inşallah hayırlısı ile bizde yaşarız o güzel duyguyu

Son düzenleme:
canım eşini sallama malesef bizden daha hamilelik bizden daha lohusalık yaşıyorlar... bende senin gibi sürekli bebeğime birşey olacak endişesi taşıyordum , bana sürekli saçmaladığımı söyleyip beni ciddiye almıyordu üstelik hamilelikten beri eşimle aramda gizli bir set oluştu resmen bende gergin bir hamilelik geçirdim. şimdi daha kötü oldu, muhatap olmuyorum hiç, ilgilenmiyor benimle, bana çiçek bile almadı bunlar ufak detaylar ama düşünsenize insan doğum yapan karısına bir çiçek almazmı??? ben artık bu kocalardan bişey beklememek gerektiğini öğrendim, ne de olsa afedersiniz öküzlük var hepsinin mayasında...
bu arada mide bulantısı yaşıyorsan demir ilacını yatmadan önce iç, doktorum bana öyle demişti...ya accesin kızının resmini nerde gördün

canım çok haklısın ama bana soz verıyo sonra unutuyo... bakalım bundan sonra nasıl davranıcak baya yuz vermedim yılışıklık yapıo dedim onca sıkıntıyı bız çekıyoruz sen benım bır stresime dayanamıyorsun. vala hepsınde bı odunluk var.. ama senın eş baya olayı abartmış küçük olabilir çiçek olayı ama sana değer verdiğini hissettirirdi. olsun senın artık yanında yoldaşın var oda yanlışını anlıyacak geçde olsa benım kocada. ay ne güzel şımdı meleğinle uyanmak kokusunu almak onu hissetmek. rabbım bızede nasıp etsın optum ıkınızıde.. bu arada Access bnde face eklı canım ordan gordum..

Kızlar bütün erkekler aynı bitek sizinkiler odun sanmayın:)kafa yorduğunuza değmez,alttan alır canım balım derseniz sizden iyisi yok,azıcık hasta olun moralsiz olun noldu neyin var demezler.erkek ırkı işte bizim gibi ince fikirli olmalarını beklememk lazım

kizlar kocalara kafayi takmayin. hamileligimde okuzse son 1 haftadir okuzbasliga terfi etti benim ki. hepsi ayri cins. gogo gogusucumun teki icerde benim onu sagiyorum zor is ama. sen ne yaptin cikarmak icin. ciksada 5 dk sonra donuyo eskiye. bebek dostu sgkg sagolun kizlar operim darisi basiniza. unuttuugum yoktur insallah telden becerip yapamiyorum

kizlar kocalara kafayi takmayin. hamileligimde okuzse son 1 haftadir okuzbasliga terfi etti benim ki. hepsi ayri cins. gogo gogusucumun teki icerde benim onu sagiyorum zor is ama. sen ne yaptin cikarmak icin. ciksada 5 dk sonra donuyo eskiye. bebek dostu sgkg sagolun kizlar operim darisi basiniza. unuttuugum yoktur insallah telden becerip yapamiyorum

Canım sezeryanın belden uyuşturmalı oldu dimi memnun kaldınmı

evet cnm ben memnun kaldim. ne kadar kaldi jelly belli mi tarih?

evet cnm ben memnun kaldim. ne kadar kaldi jelly belli mi tarih?

kıslar burdamısınız belki benide hatırlarsınız.maşalllah herkesler bebişlerini kucaklarına almaya başlamış darısı bizlere inşallah.bu arada herkez sezeryanmı oluyo?ben normal düşünüyorum doktorumda olur dedi.bakalım hakkımzda hayırlısı inşallah.
canım hatırladım tabiki:)) kıymetli bebek...:)))) ve yaş faktörü dolayısıyla sezeryan daha iyi bir seçenek. yoksa normal doğum denenebilir tabiki.inş sen de bizler de sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...

kizlar nasilsiniz? kizimi aldim kucagima sag salim. asik oldum bebegime. ama goguslerim yara catlak sislik dokununca bile aglayasim geliyo. karnim hala 6 aylij sanki. bi de ayaklarimda ki odem daha beter oldu. ama kizim iyi saglikli. gerisi duzelir diye dusunuyorum. gogo senin nasi iyilesme durumun
canım ya ne güzel bir duygu. şimdi okurken bile çok heyecanlandım valla. Rabbim memelğini sana bağışlasın. çıkmayan göğüs ucu için emzir me başlığını kullanabilirsin. ve her emzirme öncesi o göğüs ucuna masaj(uçtan dışa doğru iki taraflı gereceksin. ucunu ovalayacaksın) yapabilirsin. yara için lansinoh ve her emzirme öncesi ve sonrası kendi sütünü sağ ve göğüs ucuna,çevresine sür canım. ödemlerin ve şişlik geçer. takma kafana. öpüyorum seni ve prensesimizi:))

valla canım inan erkekler aynı. hamileliğim,tedavi sürecim zehir oldu bana. hiç hastayım demeyeceksin, bu işi sen yap demeyeceksin,stres yapmayacaksın ve onu alttan alacaksın. işin özü bu. bebeğimin asık suratlı somurtkan doğacağını tahmin ediyorum. bu kadar gerginliğe ne yapsın yavrum. ama inan onların umurunda değil. o yüzden herşeye tamam de geç,kendi bildiğini oku. yok say yada.

canım sana katılıyorum. erkeklerin mayasında öküzlük var sanki. aynı sorunları ben de yaşıyorum. o yüzden takamamaya çalışıyorum. sen de önemseme hiç. boşver çiçek almasın kendi kaybeder. benimkinde de aynı potansiyel var. ben de beklemiyorum yani:((

Kızlar bütün erkekler aynı bitek sizinkiler odun sanmayın:)kafa yorduğunuza değmez,alttan alır canım balım derseniz sizden iyisi yok,azıcık hasta olun moralsiz olun noldu neyin var demezler.erkek ırkı işte bizim gibi ince fikirli olmalarını beklememk lazım
maalesef canım hepsi aynııııı.... Allah yardımcımız olsun. yavrularımız etkilenmesin önemli olan bu. yavrumun mutlu huzurlu bir ortamda büyümesini istiyorum. sadece bu gerisi boşşş

bebek dostu 2 farkli gogus ucu denedim almiyo. sagiyorum simdi. sagmanin ortasinda veriyorum ucu sis oldugu icin aliyo nazar degmesin onu da almasa yanacam.

canım çok haklısın ama bana soz verıyo sonra unutuyo... bakalım bundan sonra nasıl davranıcak baya yuz vermedim yılışıklık yapıo dedim onca sıkıntıyı bız çekıyoruz sen benım bır stresime dayanamıyorsun. vala hepsınde bı odunluk var.. ama senın eş baya olayı abartmış küçük olabilir çiçek olayı ama sana değer verdiğini hissettirirdi. olsun senın artık yanında yoldaşın var oda yanlışını anlıyacak geçde olsa benım kocada. ay ne güzel şımdı meleğinle uyanmak kokusunu almak onu hissetmek. rabbım bızede nasıp etsın optum ıkınızıde.. bu arada Access bnde face eklı canım ordan gordum..

sen ne diye kayıtlısın özelden bana mesaj atarsan bende eklemek isterim seni

aynen canım yaaa o yüzden takmamak lazım

ayyyy cok :52: beni kullandıgın tabirle accessdenied canım

kıslar burdamısınız belki benide hatırlarsınız.maşalllah herkesler bebişlerini kucaklarına almaya başlamış darısı bizlere inşallah.bu arada herkez sezeryanmı oluyo?ben normal düşünüyorum doktorumda olur dedi.bakalım hakkımzda hayırlısı inşallah.

Nerdesin kız hayırsız. Mayıs topigine de gel...

canım benimde öyleydi, hemşireler ucu kesilmiş şırınga ile çektiler, çok canım yandı ama, ben avent in elektrikli pompasını almıştım onun sayesinde çıktı göğüs ucum, bebeği de emzirmeye çalıştım pompayla sağdıktan sonra çıkan ucu emsin diye , şimdi gayet uçlu iki göğsümde. bizim sorun kahverengi bölgenin hepsini veremiyorum ağzına

Back