evet jeli senin ikizdi demi benim 10.cu gün değerim 164 çıkdı ayyy haylen inanamıyom rüya gibi 3.cüde oldu galiba :)
evet jeli senin ikizdi demi benim 10.cu gün değerim 164 çıkdı ayyy haylen inanamıyom rüya gibi 3.cüde oldu galiba :)
Ewet canım iki oğlum olcak allah izin verirse:)inş seninde ikizdir:)
karam gozun aydin cnm
burya yazmayı çok arzu ediyodum oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canıııım maşallah gözün aydın, o kadar sevindim ki, yaşayan bilir, Allah tamamına erdirsin:))))burya yazmayı çok arzu ediyodum oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
ay jelly soka girdim. sanci mi suyun mu geldi ? nasi bebislerin yaz arada gene
amin canım... hersey dun gibi umarım kalan hamılelık ayımzıda hızlı ve sağlıklı geçer benım cok streslı ve duygusal bır modda geçiyor. mide bulantılarım arada oluyr. onun dısında herseye alınır vazıyetteyım... streslıyım beklemeye tahammulum yok benı baya etkıledı hormonlar anlayıssız bır kocam var saolsun her fırsatta kedı kopek gıbı bırbırımızı yıyoruz sınırlerımı ıyıce geriyor ve ben bebeklerıme bışey olur dıye korkuyorum ama onun umrunda değil dişe diş kana kan mantığı. defol gıt artık dıyorum hamılelığım onun yuzunden gergın gecıyor hıcbıseyı alttan almıyor alsa ıkı dakıka bu arada demır ılacına başladım oda baya benı etkılıyor mide bulantısı açısından...sanırım Allah nasıp ederse benımde bu ay %100 bellı olacak. doktor beyde bıze zumlar herhalde..rabbım diğer arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ve ayrıca ınşallah hamılelıklerı boyunca stresrız bir yaşam diliyorum...
-Ben de aynıyım siniri de sevinci de en tepede yaşıyorum ama benim koca da tam istediğim kıvamda değil, bugün tartışma konusu bebeklerin odasıydı, ne desem ne yapsam daha erken değil mi diyor adam, ama erkekler bizim gibi değil şekerim sen strese girme sakın bebeleri düşün, jell doğurmuş bu arada topiği okudum haftaya olacakmış doğumu acaba sancısı mı tuttu, onunda ikiz ya tırsıyorum, bebekleri iyiymiş ama maşaaaalllah onlara:)
canım yemin ediyorum dün bebekdostunun doğum tarihini öğrenince sıra jelly de diye geçirdim içimden ama yazmadım baskı gibi hissetme diye. çok sevindim maşallah. Allahım sana da miniklerine de sağlık sıhhat versin, insallah çabucak toparlanırsınız. güzel haberlerini yaz tamammı. tekrar hayırlı olsunDün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?