2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

gogo ben de aynisini yapiyorum sagip yarida emziriyorum daha rahat almaya basladi.daha once sag memeyi uzaktan gorunce bagirmaya basliyodu.simdi emiyp zar xor

gözünaydın karammmm:))) benim de sezeryan tarihim netleşti. cumartesi sabah inş hayırlısıyla sezeryana gireceğim. inş hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.

KARAMM : canım nasıl gözümden kaçtı senin güzel haberin... hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik dilerim sana sıra aycende Allahın izniyle. çok sevindim yaaaaaa

BEBEKDOSTU: aaaaay demek az kaldı tatlım, aman dikkat et benim gibi doğum öncesi hastalanma valla ben hiç o heyecanı yaşayamadım bile gripten hastalıktan. hayırlısıyla bebeğini kucağına alıp ikinize de tez zamanda toparlanmayı nasıp etsin Rabbim. emzirme için gerekli önlemleri önceden almayı unutma . biliyiorsun benim en büyük sıkıntım emzirme ve göğüslerim olduğu için herkese ilk tavsiyem bu:26: bebeğini güzelce kokla doğunca ben grip olduğum ve nefes bile alamadığım için koklayamadım, ancak bebek doğduktan 1 hafta sonra burnum acılmıştı, içimde uhde kaldı doğunca koklayamadımya

bebek dostunun dunmuydu, haftaya mi ben anlamadim. bebek merak ediyorum seni yaz mutlaka

Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi

ay jelly soka girdim. sanci mi suyun mu geldi ? nasi bebislerin yaz arada gene

Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi

cnm gözün aydın ne güzel haberler aldım böyle, ama ansızın doğum olmuş gibi yazmışsın, fırsat bulunca yaz bize, nasıl bebekler, sen nasılsın??

canım yemin ediyorum dün bebekdostunun doğum tarihini öğrenince sıra jelly de diye geçirdim içimden ama yazmadım baskı gibi hissetme diye. çok sevindim maşallah. Allahım sana da miniklerine de sağlık sıhhat versin, insallah çabucak toparlanırsınız. güzel haberlerini yaz tamammı. tekrar hayırlı olsun

meralcim toparlandim tek sikintim odemlerim duruyo inmediler.onun disinda zor gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…