• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

günaydın kızlar.... 5 gündür giremedim, çok hastayım resmen psikolojim bozuldu, haftaya doğumum var ama ben çok fena hasta oldum, grip öksürük kemik ağrısı, olacak iş mi bu, dua edin ne olur 2 kg verdim, zaten bebeğimde zayıf haftasına gööre şimdi ben kilo verince ne halde garibim acaba:14:şunu anladım gerçekten sakınan göze çöp batıyormuş o kadar korudum kolladım 1 aydır toparlanamadım, tam toparlandım dedim daha beter hasta oldum. en geç 20 aralıkta alacak doktorum, bu arada izne ayrıldım dün. sizlerde nevar ne yok merak ediyorum. öpüyorum canlarım benim
geçmiş olsun canım ya. sürekli isirahat et. az az sık sık beslen. keşke daha erken izne ayrılsaydın. ben de doğum öncesi izni aktardım. 1 haftadrır çalışıyorum ama grip oldum. nefes alamıyorum. baş ağrısı ve kronik yorgunluk. belki izni yarıda kesebilirim. bebişin için korkma canım. o senden alacağını alıyordur. emin ol zayıflamamıştır.inş sağlıkla kucağına alırsın.

cnm ne desem bilemedim, c vitamini portakal bol meyve sıvı tüket desem zaten yapıyosundur eminim, üstüne bi de deli gibi kar başladı istanbulda, ankarayı bilemiyorum ne halde. en azından izne çıkmışsın, dinlenmek çabucak ayağa kaldırıcak seni, kendini sıcak tut, yataktan çıkma, haftaya doğumun var heyecanlı mısın ne haldesin ? bana 2 ocak dedi dr, panik vaziyetteyim ben.
ben bile panik oldum. doum tarihleri belli oldukça insan çok heyecanlanıyor ya! bizimki hala belli değil. ben de stres yapmaya başladım valla:)))

evet canım az kaldı allahım hayırlısı ile melegimi gönder diye dua ediyorum inşallah.

c
canım inş bu tedavinle meleğine kavuşacaksın Allah ın izniyle... Rabbim gönlüne göre hayırla ve sağlıkla nasip etsin. 2014 senin yılın olacak inş:)))

geçmiş olsun canım ya. sürekli isirahat et. az az sık sık beslen. keşke daha erken izne ayrılsaydın. ben de doğum öncesi izni aktardım. 1 haftadrır çalışıyorum ama grip oldum. nefes alamıyorum. baş ağrısı ve kronik yorgunluk. belki izni yarıda kesebilirim. bebişin için korkma canım. o senden alacağını alıyordur. emin ol zayıflamamıştır.inş sağlıkla kucağına alırsın.

))
canım aman dikkat et valla burun tıkanıklığı deyip geçme ne uyku kaldı ne keyif. gayet iyiydim ama olacağı varmış işte. 5 gündür hiç kalkmadan yattım vücut kırgınlığının geçmesi dışında faydası olmadı. şunu anladımki yatmakla düzelemeyenlerdenim:) hastalığı ayakta daha cabuk atlatıyorum normalde ama bu bebişin hatrına bu kadar yatabildim

kızlar ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş .tugba1411 3 hafta erken dogum yapmış.tugba arkadaşımızın gözü aydın

kızlar ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş .tugba1411 3 hafta erken dogum yapmış.tugba arkadaşımızın gözü aydın
darısı hepimizin başına, allah uzun, güzel, sağlıklı, mutlu, analı babalı bi ömür versin inşallah dünya tatlısı bebeğine :)

Arkadaslar, anne oldum ben, cuma gece geldi kizimiz erkenden! Daha 4 hafta vardi, acele etti! Darisi hepinizin basina, rabbim tez zamanda sizlerinde yuzunu guldursun insaallah! Bize dua edin! Yutkunma, emme gibi refleksleri sorunlu kizimin erken dogdugu icin, dua edin bugunleri atlatalim!
Hepinizin hakkinda hayirlisi olsun!

canım ya şu sıralar pek giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum..ben tedaviye başladım yine 4 gün oldu yarın kontrol var inş herşey yolunda giderde bu sefer kavuşurum bebeğime..
canım benim tedavin hayırlı olsun inş. inş bu tedavinle bebeğine kavuşursun. Rabbim gönlüne göre versin. kendine dikkat et canım.

Arkadaslar, anne oldum ben, cuma gece geldi kizimiz erkenden! Daha 4 hafta vardi, acele etti! Darisi hepinizin basina, rabbim tez zamanda sizlerinde yuzunu guldursun insaallah! Bize dua edin! Yutkunma, emme gibi refleksleri sorunlu kizimin erken dogdugu icin, dua edin bugunleri atlatalim!
gözün aydın canım. duyunca çok şaşırdım. Allah analı babalı, uzun ömürlü eylesin inş. kaç kilo doğdu? yutma ve emme refleksleri çabuk gelişir canım. sen merak etme. inş bu sıkıntılı zamanları çabucak atlatırsınız. geçmiş olsun. bu arada ismi neydi prensesinin:)))

kızlar ya böyle doğum haberlerini okuyunca iyice heyecanlamaya başladım. kalbim küt küt atmaya başladı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese inş en kısa zamanda bebişlerini nasip etsin(karam, aycen,bahar35bahar, deax, buseden, benancan, hatme,kalp ağrısı ve ismini sayamadığım herkese)

doktordan geldik ama biraz moralim bozuk geldim doğrusu, 20 aralıkta doğuma gireceğim ama bebeğim 1 aydır 2900 kg, geçen hafta hastaydım ben 3 kg verince sanırım bebeğimde sarsıldı 3 kg yu geçer diyordum kesin ama bu gidişle 3 ü zor görcez, hayırlısı bakalım...

doktordan geldik ama biraz moralim bozuk geldim doğrusu, 20 aralıkta doğuma gireceğim ama bebeğim 1 aydır 2900 kg, geçen hafta hastaydım ben 3 kg verince sanırım bebeğimde sarsıldı 3 kg yu geçer diyordum kesin ama bu gidişle 3 ü zor görcez, hayırlısı bakalım...

3 kilo normal canım kötü değilki.organ gelişimleri tamamsa kiloyu takma.ben 2 yi geçirirsem kuzulara bayram edecem:)

canım benim tedavin hayırlı olsun inş. inş bu tedavinle bebeğine kavuşursun. Rabbim gönlüne göre versin. kendine dikkat et canım.

gözün aydın canım. duyunca çok şaşırdım. Allah analı babalı, uzun ömürlü eylesin inş. kaç kilo doğdu? yutma ve emme refleksleri çabuk gelişir canım. sen merak etme. inş bu sıkıntılı zamanları çabucak atlatırsınız. geçmiş olsun. bu arada ismi neydi prensesinin:)))

saol canım aminn inş..allahım seni ve bekleyen anneleri sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

cnm bebeğinin kilosu çok normal, sen 3 kiloya üzülüyosan benim bebeğim 2.200 napayım öleyim mi :43:
kiloya takılma bence bebeğin sağlıklı olsun, zaten sütünle aldırırsın kilo

cnm bebeğinin kilosu çok normal, sen 3 kiloya üzülüyosan benim bebeğim 2.200 napayım öleyim mi :43:
kiloya takılma bence bebeğin sağlıklı olsun, zaten sütünle aldırırsın kilo

kızlar şukurler olsun bebeklerınız sağlıklı siz sağlıklısınız yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldınız. lutfen artık telaş etmeyın doktorlar herseyın ıyı gıttığını soyluyorsa problem yok. benım yıgenım de 2850kg doğdu maşallah şımdı 3 yaşına gırecek. çok guzel gunler sızlerı bızlerı beklıyor hadı kucağınıza alacağınız gunun heyecanını yaşayın sevıyorum sizleri. allaha emnat olun..

canım ya şu sıralar pek giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum..ben tedaviye başladım yine 4 gün oldu yarın kontrol var inş herşey yolunda giderde bu sefer kavuşurum bebeğime..

hayırlı olsun canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

canım duyduk çok sevindik güzel kızına rabbim hayırlı ömürler nasip etsin hayatı boyunca hep güzel şeylerle karşılaşsın inşallah.

kızlar ya böyle doğum haberlerini okuyunca iyice heyecanlamaya başladım. kalbim küt küt atmaya başladı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese inş en kısa zamanda bebişlerini nasip etsin(karam, aycen,bahar35bahar, deax, buseden, benancan, hatme,kalp ağrısı ve ismini sayamadığım herkese)

allah razı olsun canım inşallah

canım kilosuna takınma lütfen sağlıklı olsun kiloyuda alır inşallah

hayırlı olsun canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

canım duyduk çok sevindik güzel kızına rabbim hayırlı ömürler nasip etsin hayatı boyunca hep güzel şeylerle karşılaşsın inşallah.

allah razı olsun canım inşallah

canım kilosuna takınma lütfen sağlıklı olsun kiloyuda alır inşallah

saol canım amin inş..allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş..

Back