- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
geçmiş olsun canım ya. sürekli isirahat et. az az sık sık beslen. keşke daha erken izne ayrılsaydın. ben de doğum öncesi izni aktardım. 1 haftadrır çalışıyorum ama grip oldum. nefes alamıyorum. baş ağrısı ve kronik yorgunluk. belki izni yarıda kesebilirim. bebişin için korkma canım. o senden alacağını alıyordur. emin ol zayıflamamıştır.inş sağlıkla kucağına alırsın.günaydın kızlar.... 5 gündür giremedim, çok hastayım resmen psikolojim bozuldu, haftaya doğumum var ama ben çok fena hasta oldum, grip öksürük kemik ağrısı, olacak iş mi bu, dua edin ne olur 2 kg verdim, zaten bebeğimde zayıf haftasına gööre şimdi ben kilo verince ne halde garibim acabaşunu anladım gerçekten sakınan göze çöp batıyormuş o kadar korudum kolladım 1 aydır toparlanamadım, tam toparlandım dedim daha beter hasta oldum. en geç 20 aralıkta alacak doktorum, bu arada izne ayrıldım dün. sizlerde nevar ne yok merak ediyorum. öpüyorum canlarım benim
ben bile panik oldum. doum tarihleri belli oldukça insan çok heyecanlanıyor ya! bizimki hala belli değil. ben de stres yapmaya başladım valla:)))cnm ne desem bilemedim, c vitamini portakal bol meyve sıvı tüket desem zaten yapıyosundur eminim, üstüne bi de deli gibi kar başladı istanbulda, ankarayı bilemiyorum ne halde. en azından izne çıkmışsın, dinlenmek çabucak ayağa kaldırıcak seni, kendini sıcak tut, yataktan çıkma, haftaya doğumun var heyecanlı mısın ne haldesin ? bana 2 ocak dedi dr, panik vaziyetteyim ben.
canım inş bu tedavinle meleğine kavuşacaksın Allah ın izniyle... Rabbim gönlüne göre hayırla ve sağlıkla nasip etsin. 2014 senin yılın olacak inş:)))evet canım az kaldı allahım hayırlısı ile melegimi gönder diye dua ediyorum inşallah.
c