merhaba canım! nasılsın? topikte kimse kalmadı. belirtiler var mı ne alemdesin? bizim bugün kontrolümüz vardı. kızım 1221 gr, 38,5 cm civarında maşaallah:)) hiç bugünleri g-öreceğimi hayal edemezdim. o kadar uzak geliyorki o zamanlar. sen de göreceksin. mm ile başlayan, 0 küsürlü gr ile başlanan donemden sonra bebişinin 1 kilo olması mucize gibi geliyor. hareketleri hissetmekapayrı bişey. inş seninle beraber; aycen, bahar35baha, özlemo248, buseden, benancan,karammm, kelebek afyon, deax, hatme ve diğer tüm arkadaşlara Rabbim nasip etsin inş. 2014 hamile yılı olsun:)))
çok doğru diyorsun canım 0 lı gramlardan kilolalara ulaştık şükür, dediğin gibi önce 12- 20 - 28 -32. haftalar bana hep ulaşılmaz geliyordu, geriye dönüp bakınca korku ve endişe nedeniyle sancılı ama güzel haftalardı, şimdi hedefim 35 i sonra 38 i görmekmerhaba canım! nasılsın? topikte kimse kalmadı. belirtiler var mı ne alemdesin? bizim bugün kontrolümüz vardı. kızım 1221 gr, 38,5 cm civarında maşaallah:)) hiç bugünleri g-öreceğimi hayal edemezdim. o kadar uzak geliyorki o zamanlar. sen de göreceksin. mm ile başlayan, 0 küsürlü gr ile başlanan donemden sonra bebişinin 1 kilo olması mucize gibi geliyor. hareketleri hissetmekapayrı bişey. inş seninle beraber; aycen, bahar35baha, özlemo248, buseden, benancan,karammm, kelebek afyon, deax, hatme ve diğer tüm arkadaşlara Rabbim nasip etsin inş. 2014 hamile yılı olsun:)))
çok doğru diyorsun canım 0 lı gramlardan kilolalara ulaştık şükür, dediğin gibi önce 12- 20 - 28 -32. haftalar bana hep ulaşılmaz geliyordu, geriye dönüp bakınca korku ve endişe nedeniyle sancılı ama güzel haftalardı, şimdi hedefim 35 i sonra 38 i görmekAllahım herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar.
havalar soğudu, tam da korktuğum oldu, o kadar korudum kolladım kendimi ama 2 gündür burnumun akmasına engel olamadım, sanırım gribal enfeksiyon geçiriyorum, dikkat edin kızlar kendinize...günaydın kızlar.... nasılsınız? soğuk bir gün ama inş güzel geçer. dün çok yoğun ve yorucuydu. ancak biraz dinlenebildim. sizlerin nasıl gidiyor?
günaydın kızlar.... nasılsınız? soğuk bir gün ama inş güzel geçer. dün çok yoğun ve yorucuydu. ancak biraz dinlenebildim. sizlerin nasıl gidiyor?
havalar soğudu, tam da korktuğum oldu, o kadar korudum kolladım kendimi ama 2 gündür burnumun akmasına engel olamadım, sanırım gribal enfeksiyon geçiriyorum, dikkat edin kızlar kendinize...
ben çok uyku hali yaşamadım şükürler olsun, sadece 2 gün güniçinde fena uyku bastırdı, ama bazıları acayip uykulu geçiriyor, gerçi bende akşamları 8-9 gibi uyuyorum onun etkisi de olabilir:) bulantıları hiç söyleme zaten ilk 3,5 ay çok fenaydım 4 kg verdim, şükür şimdi yemek yiyebiliyorum ama hala her sabah kusmalarım devam ediyor, inan şikayet etmiyorsun, bu günleri yaşamak için çok emek verdik sonuçta... ben çatlak kremi bile kullanmadım, çatlayacağım tabi, kiloda alacağım, midemde bulanacak, sonrada miniciğimi kucağıma alacağım. İnssallah sorunsuz hamilelik geçirirsiniz hepinizkızlar aman dıkat edın kendınıze olur mu azcık daha dısınızı sıkın doğumlarınıza cok az kaldı allahın ıznıyle. havalarda bır sıcak bır soğuk ınsanın dengesı bozuluyor hem hasta oluyorsun hemde uykulu..mesela benım sımdı cpk uykum var ve mıdem acayıp ağrıo kaç gundur yanma ağrı kussam belkı rahatlarım ama gelmıyor ki
evet canım ya çok kötü ve dikkatli olmak lazım. karın o kadar gergin oluyorki hapşırma ve öksürük çok etkiliyor. sanki bebek çıktı çıkacak oluyor. mesaneye fazla baskı yapıyor, eh o da idrar kaçırmaya sebep oluyor. yani çok zor. ama sen de dikkat et canım. ben de başlarda grip oldum. acaip zorlandım. ilaç alamamak çok kötükızlar aman dıkat edın kendınıze olur mu azcık daha dısınızı sıkın doğumlarınıza cok az kaldı allahın ıznıyle. havalarda bır sıcak bır soğuk ınsanın dengesı bozuluyor hem hasta oluyorsun hemde uykulu..mesela benım sımdı cpk uykum var ve mıdem acayıp ağrıo kaç gundur yanma ağrı kussam belkı rahatlarım ama gelmıyor ki
ben çok uyku hali yaşamadım şükürler olsun, sadece 2 gün güniçinde fena uyku bastırdı, ama bazıları acayip uykulu geçiriyor, gerçi bende akşamları 8-9 gibi uyuyorum onun etkisi de olabilir:) bulantıları hiç söyleme zaten ilk 3,5 ay çok fenaydım 4 kg verdim, şükür şimdi yemek yiyebiliyorum ama hala her sabah kusmalarım devam ediyor, inan şikayet etmiyorsun, bu günleri yaşamak için çok emek verdik sonuçta... ben çatlak kremi bile kullanmadım, çatlayacağım tabi, kiloda alacağım, midemde bulanacak, sonrada miniciğimi kucağıma alacağım. İnssallah sorunsuz hamilelik geçirirsiniz hepiniz
evet canım ya çok kötü ve dikkatli olmak lazım. karın o kadar gergin oluyorki hapşırma ve öksürük çok etkiliyor. sanki bebek çıktı çıkacak oluyor. mesaneye fazla baskı yapıyor, eh o da idrar kaçırmaya sebep oluyor. yani çok zor. ama sen de dikkat et canım. ben de başlarda grip oldum. acaip zorlandım. ilaç alamamak çok kötü( miden için hafif tuzlu şeyler ye. az az ve sık. inş ilerlemez canım
sessiz sedasız kalmış topik arkadaşlarım günaydın hepinize.... acses, tuğba, aycen, bahar, skgk,g090, jelybonsdf, karam,özlem ve diğer arkadaşlar nerlerdesiniz ya?
burada olmana sevindim canım. ne güzel ya! maşallah senin paşalara:)) inşşş en az 38 haftayı görürsünüz ve kiloları böyle düzgün artarak devam eder. ben de dört gözle kontrollerin 2 haftaya düşmesini bekliyorum. dr ayda bir çağırıyor ama ben 3 haftada bir gidiyorum:)) çok merak ediyorum kızımı... ne güzel ya sen tamamlamışsın. ben hala alışverişi tamamlayamadım. çalışıyorum diye acaip yorgun oluyorum. eşim de uygun olmayınca kalıyor. bir kere çıktık epey aldık ama ben tükendim o alışverişte. bir defada toplu yapınca çok zor oluyor. ama inş bu hafta sonu tamamlarım. bebek çantasını hemen hazırlamam lazım. benim kız olduğu için erken gelebilir diyor herkes:))Günaydın canım burdayım:)arada bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum.bu haftaki kontrolümüz çok gzldi bizim teyzesi:)maşallah biri 1100 diğeri 1200 olmuş.tek bebek kilosundalar çok ggzl dedi doktor amca:)biri başını diğerinin döşüne yaslamıştı çok tatlılardı...işin en gzl tarafı kontroller artık 2 haftaya dştü:)sende ne var ne yok canım.hastane cantası hazorlıycaksın galiba.biz ikiz olunca o işleri çoktan hallettik
burada olmana sevindim canım. ne güzel ya! maşallah senin paşalara:)) inşşş en az 38 haftayı görürsünüz ve kiloları böyle düzgün artarak devam eder. ben de dört gözle kontrollerin 2 haftaya düşmesini bekliyorum. dr ayda bir çağırıyor ama ben 3 haftada bir gidiyorum:)) çok merak ediyorum kızımı... ne güzel ya sen tamamlamışsın. ben hala alışverişi tamamlayamadım. çalışıyorum diye acaip yorgun oluyorum. eşim de uygun olmayınca kalıyor. bir kere çıktık epey aldık ama ben tükendim o alışverişte. bir defada toplu yapınca çok zor oluyor. ama inş bu hafta sonu tamamlarım. bebek çantasını hemen hazırlamam lazım. benim kız olduğu için erken gelebilir diyor herkes:))
günaydın kızlar...bende çantaya girecek malzemeleri tamamladım ama yerleştirmedim, sadece lohusa külodu, sütyeni falan almadım, bide hastabezi alıp almama konusunda kararsızım. her gün rüyamda doğurduğumu görüyorum:26:
canım bende kararsız kaldım simdi netten araştırıyorum külot şeklinde olanlardan memnun kullanan bayanlar, çok detaylı işlermiş bunlar ya, düğün hazırlığında bukadar detay yoktuMutlaka al canım.hasta bezinin külot şeklinde giyileni varmış bende o dahamı rahat olur diye kararsızım?yoksa normalmi alsak?
canım bende kararsız kaldım simdi netten araştırıyorum külot şeklinde olanlardan memnun kullanan bayanlar, çok detaylı işlermiş bunlar ya, düğün hazırlığında bukadar detay yoktu
yok canım ya nerdeeeBende büyük ihtimal öyle alırım canım..nolur nolmaz yanımızda bulunsun.sizin normal doğum olcak dimi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?