2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Hmm anladım olsun canım ya sezeryandan sonrada çabuk toparlanabiliyosun artık,uzun süre yatan yok artık hiç inş bizde cabuk toparlanırız

Kaç kilo aldığını sorsam

Çok güzel yaa:)ben 6 buçuk ayda 12 kilo aldım
canım sen ikiz taşıyorsun ama, üstelik ben tirioid hastasıyım, normalde metabolizmam yavaş çalışıyordu, hamilelikte ilacın dozunu yükselttiler metabolizma hızlı çalışınca kilo almadım, zaten doğru düzgün beslenemiyorumda kilo alsaydımda hiç kafaya takmayacaktım, zar zor hamile kaldık zaten, mesela çatlak kremi falan da kullanmıyorum, diyorumya hamileliğin izi kalırsa kalsın sağlıkla yavruma kavuşayımda

Bende hep ikiye bölüyorum kilomu:))tek gebelik olsaydı 6 kilo almış olcaktım diyorum:)bende cok takmıyorum aslında,sağlıkla vaktinde doğurayım küvözde kalmalarına gerek kalmasın inş başka bişey istemem

64 ile hamile kaldım ama ilk 3 ay 60 a düştüm şuanda 68 kiloyum
maşaallah canım. ne kadar güzel. 4 kilo almış oluyorsun. ben de ilk 3 ay almadım 1-2 kilo verdim. ekim itibariyle kilo almaya başladım. şu an toplamda 11-12 kilo aldım.üstelik bundan sonra çok alınıyormuş. herkes öyle diyor. bu da beni korkutuyor. bu arada ben de sezeryan olacağım inş.

Çok güzel yaa:)ben 6 buçuk ayda 12 kilo aldım
canım ikiz olmana rağmen iyisin. çok değil kilon. ben de 7 aylık ve 12 kilo. rahat ol sen. ben çanta hazırlama derdindeyim hala:))

İyimi diyosun:)bacaklarım kalçam aynı zaten sadece göbekten aldım kiloyu...hazırlarsın kız cantayı zevkli işler onlar:)kolonyada koyun kızlar lazım olur:)

canım hangi tip sezaryeni yaptırıcaksın doktorun bişey dedi mi? bana kombine yani epidural spinal ikis birarada dedi ama ben spinaldn korkuyorum sonra başağrısı çekme riski daha yüksekmiş gibi hep okuduğum yorumlar

İyimi diyosun:)bacaklarım kalçam aynı zaten sadece göbekten aldım kiloyu...hazırlarsın kız cantayı zevkli işler onlar:)kolonyada koyun kızlar lazım olur:)
benim hazır çantam sadece lohusa külodu almam lazım, bi de göğüs kalkanı aldınız mı siz, sonra lazım olursa mı alıcaksınız ? çantaya neler koydunuz kızlar ?

benim hazır çantam sadece lohusa külodu almam lazım, bi de göğüs kalkanı aldınız mı siz, sonra lazım olursa mı alıcaksınız ? çantaya neler koydunuz kızlar ?

2 tane pijama takımı koydum canım bi tane sabahlık,kalın çorap koydum,terlik,emzirme sütyeni,külot,atlet,göğüs pompamı alınca onu koycam,tuvalet kağıdı,ped hasta bezi,kolonya.benim aklıma bunlar geldi canım.makyaj cantamıda alırım yanıma:)

ben pompa almıştım ama gerekli olursa hastanede veriliyo diye koymadım koysam mı aceba :26: bebeğe emzik biberon falan koydunuz mu lazım olursa diye ?

Bebeklerinki ayrı canım onları yazmadım:)emzik biberon koyarım birer tane.pompayıda koy bence.
koyayım bari pompayı da, bavula bebek için çok kıyafet koydum bi de bez ve ıslak mendil koydum, kıyafet dışında başka ne koyayım bebek için bilemedim

bende istiyom lann o sitresten bende koymak istiyom elibse don bez ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bende istiyom lann o sitresten bende koymak istiyom elibse don bez ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
koyarsın cnm neden koymayasın ağlama
başlıyo musun tedaviye nedir son durumlar ? rejim sigara falan ne durumda ?

koyayım bari pompayı da, bavula bebek için çok kıyafet koydum bi de bez ve ıslak mendil koydum, kıyafet dışında başka ne koyayım bebek için bilemedim
Bebek için herşeyi koymuşsun canım.başka bişey yok bence koyacak.

Canımmmsenide görecez yakında:)ne stresli şeylermiş diyecen:)yattığın yerde rahat edemiycen geceleri uyuyamıycan:)inşallah sende yaşıycaksın

koyarsın cnm neden koymayasın ağlama
başlıyo musun tedaviye nedir son durumlar ? rejim sigara falan ne durumda ?

sarı bombam inşlh ya kilo veremiyom 3 kilo verdim gerisi yok pehh gitmiyo uyuz şeyy sigara azaltım hemde nikoteğini çok düşük sıgara içiyorum canım istedikce bakalım bu ay düşünüyom ama malüm işde kısmet allah büyük nan civicvini yim seni pempiş pembiş almşındır yitrim yir

Canımmmsenide görecez yakında:)ne stresli şeylermiş diyecen:)yattığın yerde rahat edemiycen geceleri uyuyamıycan:)inşallah sende yaşıycaksın[/QUOTE]

olsun olsun napak bölede sıkıntı çekiyom öle sıkıntı can kurban zorlancaz ama göişlerde bebiş olunca unutcaz ay canım inşlh hayırlısı seninde az kalmış allahım salıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin dua edin banda :)

olsun olsun napak bölede sıkıntı çekiyom öle sıkıntı can kurban zorlancaz ama göişlerde bebiş olunca unutcaz ay canım inşlh hayırlısı seninde az kalmış allahım salıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin dua edin banda :)[/QUOTE]
canım akşamları 7 den sonra hiçbişey yiip içme belki öle verirsin kilo, ben hep öle zayıfladım yani gerekince, bi dene bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…