merhaba canım! nasılsın? topikte kimse kalmadı. belirtiler var mı ne alemdesin? bizim bugün kontrolümüz vardı. kızım 1221 gr, 38,5 cm civarında maşaallah:)) hiç bugünleri g-öreceğimi hayal edemezdim. o kadar uzak geliyorki o zamanlar. sen de göreceksin. mm ile başlayan, 0 küsürlü gr ile başlanan donemden sonra bebişinin 1 kilo olması mucize gibi geliyor. hareketleri hissetmekapayrı bişey. inş seninle beraber; aycen, bahar35baha, özlemo248, buseden, benancan,karammm, kelebek afyon, deax, hatme ve diğer tüm arkadaşlara Rabbim nasip etsin inş. 2014 hamile yılı olsun:)))
iyiyim canım çok teşekkürle sen ansılsın. evet kalmadı kımsecıkler ( belırtı olarak dunden beri mıde yanması ağrısı var,onun dısında arada rahımın sol alt tarafına ağrı gırıyor kendımı takıp etmiyorum ama bunlar kendılerını hıssettiren şeyler. bu arada benım bebişler solda ondanda olabilir. senın adına cok ama cok sevındım oh maşallah yıgenımıze buyumuş kuzucuk rabbım sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsın tabıkı bızede ınşallah...ah o tık tık ları bır duyayım sonrada o tombık bacakların tekmelerını acayıp heyecanlanıyorum...rabbım bu sfer ınşallah bana ve tum arkadaşlara nasıp eder. cok optum senı ve bebeği...