canım dün bebeğin kıyafetlerini hazırladım sadece biberonu falan koymadım onları doğumdan 1 gün önce kaynatırım diye, kalkan dediğin zaten silikon tarzı bişey fokur fokur kaynatınca acaba zararlı madde salgılarmı biberon emziği vs diye endişeliyim , sterilizatör bende alacaktım ama vazgeçtim, kaynatmak daha içime sinecek, zaten biberonu cam aldım ama emzik falan konusunda kararsızım her nekadar bpa içermez yazsada, belki sıcak suya batırıp çıkarırım birkaç kere diye düşünüyorum. buarada deneyimli annelerden öğrendiğim kadarıyla bebeğe hastanede tulum ve ağız mendilini bol koymak lazımmış, dün eşyaları hazırlarken 2 hastane çıkışı, 1 de ayrıca tulum koydum, 6 tane ağız mendili, 2 çorap, 3 battaniye (tüylü kalın battaniye, pazen ve penye battaniye) 12 prima premium care bez, uni baby ıslak pamuk, ve bebek için kuru pamuk da koydum. şampuan, havlu aldım ama koymayacağım. kendi kıyafetlerimin bir kısmını yıkamadığım için hazırlamadım, bu haftasonu halledeceğim, yeni bilgiler edinirsem haber veririm:) buarada zemzem ve hurma da götürcem hastaneye:26: bende çok korkuyorum, nasıl bakacağım bebeğime, yeterli ve iyi bir anne olabilecekmiyim diye... bugun burnum akıyor çok moralim bozuk, 8 ay dikkat ettim okadar etrafımda hasta varken, tam son ayda hasta oldum
buarada günaydın canım arkadaşlarıııııııııııııım, hayırlı cumalar...