ne güzel canım bize dua edin karama özleme bahar35baha bana topikte hamile olmayan kalmasın
Aycenim herzamn dua ediyorum ben artik daha cok inaniyorum hepimuz anne olucaz insallah..ne güzel canım bize dua edin karama özleme bahar35baha bana topikte hamile olmayan kalmasın
ayyy çok sevindim ya allah nasip etsin yeter br alır iki verir onun dediği olur...bıkaç haftaya kalmaz pıt pıtlarınıda dınlersın...sana tavsıyem diğer arkadaslarında dediği gibi bol bol istırhat et bak ben ılk üç ay beş kere evden çıktım hep yattım dınlendım kendımı korudum...sende boyle ol demıyorum ama en azından artık hamiş olduğunu unutma attığın her adımda uzattığın her elınde aklına gelsın gul yuzleri...hayırlısıyla kucağına alman dıleğıyle...
Kizlar ilk kontrollerinizi vajinadanmi oldunuz yoksa karindan mi bakildi. Yngm beni korkkuttu alttan doktorlarinb%90 bakmsz diye..
-İyiyim canım,aslında çalışacak kadar iyi hissetmiyorum ama yarın bi gideyim olmazsa rapor alırım yine, sende yorma kendini ne de olsa bebekler için hazırlaman gerek kendini:))canım ne kadar güzel darısı başımıza inşallah.evet canım gerçekten yıldızım çok düşük kalabalık bir topluma girsem hemen başım ağrır.işe başlıyacakcan demek ki iyi oldun çok sevindim.ama kendine dikkat et lütfen çok yorulma
-Bakarız bebeklere tabi ama eğer çok zor olursa bi yardımcı buluruz elbet ben çok takılmıyorum bunlara şimdi, sağlıkla doğsunlarda. Bu arada bu topikte herkes hamile olacak ne güzel...Aynen bende kendime güveniyorum bakarım diye:)allah yüzümüzü kara çıkarmasın:)kaburgalarım ve böbreklerim ağrıyo artık bebekler büyüdükçe oluyo galibadışarı sağlıkla çıksalar ağrım sancım olmaz en azından bakarım diyorum.catlak henüz olmadı 8 aylık göbeğe rağmen:)mustela kullanıyorum ben.inş olmaz
-Nassın taze anne, hamilelik takvimi yap hadi:)) Ultrason karından bakılıyor bebekler takip edilebiliyor başka yere ne gerek:)Kizlar ilk kontrollerinizi vajinadanmi oldunuz yoksa karindan mi bakildi. Yngm beni korkkuttu alttan doktorlarinb%90 bakmsz diye..
-İyiyim canım,aslında çalışacak kadar iyi hissetmiyorum ama yarın bi gideyim olmazsa rapor alırım yine, sende yorma kendini ne de olsa bebekler için hazırlaman gerek kendini:))
-Bakarız bebeklere tabi ama eğer çok zor olursa bi yardımcı buluruz elbet ben çok takılmıyorum bunlara şimdi, sağlıkla doğsunlarda. Bu arada bu topikte herkes hamile olacak ne güzel...
-Nassın taze anne, hamilelik takvimi yap hadi:)) Ultrason karından bakılıyor bebekler takip edilebiliyor başka yere ne gerek:)
Iyiyim allaha sukur sen nasilsin.. kalp atidlarinida duyayim yaparim insallah. Benim doktorum alttan bakioda ondan sordum..
huhuhu hamişler anne adayları yeni başlicekler hepiniz nasılsınız aycencimm benim yavru kuşum nası gidiyo diet kaç kilo gitti bende yapmaya çalışıyom aklımca :)ee topik boşalmış nirdesiniz nirdesiniz :)
canım nasıl gidiyo belirtiler başladımı .ne zaman gidicen doktora
canım 12. haftaya kadar her gittiğimde vajinal ultrasonla bakıldı bana yani kese i çin ve kalp atışı için gittiğimde toplam 3 kere bakıldı. ama tüp bebek yaptırdığım dr baktı zaten başka dr a güvenemezdim, sana tavsiyem kalp atışını duyduktan sonra dr değiştirmen , tüp bebek dr ları çok pahalı oluyor.Kizlar ilk kontrollerinizi vajinadanmi oldunuz yoksa karindan mi bakildi. Yngm beni korkkuttu alttan doktorlarinb%90 bakmsz diye..
canım 12. haftaya kadar her gittiğimde vajinal ultrasonla bakıldı bana yani kese i çin ve kalp atışı için gittiğimde toplam 3 kere bakıldı. ama tüp bebek yaptırdığım dr baktı zaten başka dr a güvenemezdim, sana tavsiyem kalp atışını duyduktan sonra dr değiştirmen , tüp bebek dr ları çok pahalı oluyor.
canım 12. haftaya kadar her gittiğimde vajinal ultrasonla bakıldı bana yani kese i çin ve kalp atışı için gittiğimde toplam 3 kere bakıldı. ama tüp bebek yaptırdığım dr baktı zaten başka dr a güvenemezdim, sana tavsiyem kalp atışını duyduktan sonra dr değiştirmen , tüp bebek dr ları çok pahalı oluyor.
Iki hafta sonra Allahim nasip ederse kalp atislari icin gidicez.. belirti olarak biseyik yok arada biseylerden tiksinyrum mide bulantisi oluyor oda sayilmaz bile daha kucuguz biz aycen teyzesi 5haftaligiz... rabbim sizlerede nasip etsin bize yetisin insallah..
oyyyy ben oları yirim yirim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .amin arkadaşım bizde sizlere yetişelim inşallah
Aynen canım ya tüp dr çok pahalı.benim doğumumuda kendisi yaptırcak.5000 lira doğum ücreti.ama başka doktora güvenemem artıkhem ikiz hem tüp.ama dediğin çok doğru.tek bebek olsa bende normal bi kadın doğum hastanesine giderdim
Cok saol cnm cok haklisin cok pahali oluyor ben muayne ucteti 300TL oduyorum ama doktoruma guveniyoruk buyuk ihtimal degistiremem bnde cok alistm napalik gucumuz yetyigi kdar gidicezz cok saol yinede bilgilendirdigin icin..
kaç gündür ben de düşünüyorum alsammı diye? sonuçta kızlar kullanıyorlar. biz de balık yiyemiyoruz. zarar görmesin bebişler... ben cevizi de aksatıyorum. hani öyle çok kaliteli beslenen biri değilim. beyin gelişimi de çok hızlanıyor bu dönemlerde. böyle bir tedirginlik sardı beni.canım bende hiç balık yemiyorum, senin dr gibi benimkide hiç önemsemedi. kafana göremi kullanacaksın balık yağını? ben biara ceviz yiyordum ama simdi onuda ihmal ediyorum, tamda bebeğin beyin gelişiminin olduğu dönemdeyim bendemi içsem acabaaaaa
ben hiç vagınadan kontrol olmadım. hep karından baktı ve kese ve kalp atımlarını da hep erkenden gördük.Kizlar ilk kontrollerinizi vajinadanmi oldunuz yoksa karindan mi bakildi. Yngm beni korkkuttu alttan doktorlarinb%90 bakmsz diye..
canım boşver yavaş yavaş gitsin. öenmli olan gitmesi. inş kalıcı olur. almazsın onları. inş hayırlıyla en güzel şekilde başlarsın tedavine. dualarımız seninle ve diğer kızlarla canımcanım ne olsun güzel gidiyodu 2 haftadır durdu malesef tam olarak 5.5 kg gitti .az veriyorum ama olsun gittsinde yavaş yavaş gitsin bugün eşimle konuştuk ocak mı şubatmı diye allah nasip ederse şubat 26-27 gibi başlıyorum .sen neler yapıyoun ?
canım ben transferden sonra bir daha hiç tüp bebek doktoruna gitmedim. dru tanıyordum. bize gelmene gerek yok dedi. ordan başka bir kadın doğumcuya gidebilirsin dedi. tüp bebek doktoruna acaip para gidiyor. cidden ekstra yaptıkları bişey yok. burada özel hastaneye gidiyorum. cidden tüp bebek druna göre çok daha az para harcamamıza rağmen yine epey para gidiyor. tabiki kişinin maddi durumuyla ilgili. doktora duyulan güven ile ilgili. ben druma güveniyorum.kızlar valla bende sizin gibi düşünüyordum, hatta eşim benden daha panikti, tedavi gördüğümüz dr dan başkasına gitmeye cesaret edemiyorduk, fakat muayenelerde asistanı ilgileniyordu, hocanın tedavi yoğunluğu olduğu için gebe takibinde biraz yetersiz kalıyordu 27. haftadan sonra başka bir prof a daha gittim ünv. hastanesinde ve gerçekten çok memnun kaldım, zaten ekstra yaptığı birşey yoktu, ölçümleri yapılıyor bebeğin sadece, okadar para harcadıkki biliyorsunuz sizlerde aynı durumdasınız, harcadığımız paralar yüzünden içerdeyiz ve bebeğime kıymetlime herşeyi alamıyorum, belki en başından tahlillerimi ve kontrollerimi normal hastanede yaptırsam bukadar maddi sıkıntı çekmezdim diyorum
huhuuuu millet nereye kayboldunuz yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?