2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Benim doktor ikili tarama yaptırmıştı canım temiz çıktı allaha şükür.ama yaptırmayanda çok.doktoruna gven içini rahat tut

-Yani kan testi de yaptırdı mı canım? Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazı anlar aklıma takılıyor elimde değil. Bana biraz ikiz hamileliğini ve kontrollerini anlatsana çok mu zor?

Kuzu cok saol insallah doktordan geldim. Iki kesemz var Allahina hamdolsun cok guzel bi duygu insallah guzel guzel gelisirler. Ilk yattim simdi doktor bakio ben bakamadim ole bekliyorum ne dicek diye sonra iki kesemiz var dedi gozleri bi actim sevincten sonra bnde bakabilirmym dedim gostermicem dedi sonra gosterdi icinde bu sefer embriyolarida gorduk anlatamam ya yasadigim korku sevinci heyecani.rabbim tum arkadaslarima tez zambda nasip etsin.. insallah kalp atislarinda duyarim insallah.. sen kacinci haftada duydun..

-Yani kan testi de yaptırdı mı canım? Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazı anlar aklıma takılıyor elimde değil. Bana biraz ikiz hamileliğini ve kontrollerini anlatsana çok mu zor?

Ewet tatlım kan testi yaptırdık.onun dışında ayrıntılı ultrasonada girdim ondada bişi çıkmadı..niye korkuyosunki canım .dediğim gibi çoğu doktor gerek duymuyo ikili teste.valla canım tek bebek hamileliği nasıl bilmşyorum,ama iki bebek taşımak zormuş:)6 aylığım daha ama toz alırken bile yoruluyorum kalça kemiklerim ağrıyo.zaten tek yaptığım iş toz almak.ew işini bırakalı 3 ay oluyo.haftalık eşim süpürüyo ben toz alıyorum çok temiz olmuyo ama napıyım.ikiz hamileliği dinlenme hamileliği..kontrollerim bu zamana kadar ayda birdi.şimdi 3 haftada bir oldu.giderek dahada sıklaşacak sanırım...ikiz hamilelerinin tek korkusu erken doğum,bendede var.inş en uygu zamanda doğarlar.bide 10 güne bi proluton iğne oluyorum.erken doğumu önlemeye yardımcı bu iğne.başka sorun varsa sor,benim aklıma şimdilik bunlar geldi:)

Sana dedik biz diğer topikte ikiz diye:))hadi gözün aydın:)kendini şimdiden kısıtlamaya başla bence:)ilk 3 ay allah korusun düşük tehlikesi.sonrada erken doğum tehlikesi başlıyo ikiz gebelikte.sık dişini bebeler doğana kadar:))ağır işi uzun yürüyüşleri kesinlikle bırak.elektrikli süpürgeyle vedalaş:)

-Canııııım MAŞALLAH size, inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz çok sevindim zaten herşeye ağlak oldum valla çok sevindim canım. Biz 6+1 de keseleri gördük ve birisinin kalp atışlarını da gördük ama o gün diğerinin kalp atımları görünmemişti bile. 7+3 de ikisinin de kalp atımını hem gördük hemde dinledik, hatta ilk seferde göremediğimiz bebeğinki biraz daha yavaştı. Geçen haftaya kadar aralarında 3 günlük fark vardı hep biri daha önde gidiyordu, ama önceki gün olan kotrolde ikisinin günüde eşitlenmiş dedi dr. aralarında 3 mm fark var sadece deyip güldü inşallah sende dinleyeceksin insan acayip duygulanıyor. Bir daha ki randevun ne zaman?

Saol canimm . Tmm onlar saglikli olsunda herseyi kisitlarim herseyiii.. rabbim banada 6 9aylari gosterir insallah. Saglikli bir sekilde..
Saol canim Alkahim bnada nasip eder insallah coj mutlu oldum cok. Insallah hrpimiz icin hersey guzel devam eder.23kasimda yani 7haftalik oldugunda Allah nasip ederse...

Görürsün canım inş:)bende 30 lu haftalardaki arkadaşları görünce diyorum bende görecekmiyim o haftalrı diye

-İnşallah bende de temiz çıkar canım ya. Valla zaten evde iş yapmak hayal oldu, transfer sonrası dinlenme, benim bulantı kusma maceram derken ne işe gittim ne de evde bi iş yaptım valla, hep annemde kaldım, eve geleli daha 3-5 gün oldu, eşim meğer ne kadar beklermiş bu bebeleri bana belli etmiyormuş, o kadar yardım ediyor ki ben de tadını çıkarıyorum hamileliğin:) dediğin gib ibu dinlenme hamileliği, dr. umda söyledi vücudu mümkün olduğunca yormayalım diye. Zaten kızkardeşimle aynı sitede oturuyoruz yemek için ona gitmeye başladık şimdide, anlayacağın herkes dua ediyordur şu doğursa da kurtulsak diye:))

Ne güzel kız kardeşin çok yakınmış.değerlndir fırsatları:)ew işini çok kafaya takıyodum bende ilk zamanlar,şimdi her yer kıl toz umrumda değil yeyip içip yatıyorum:)2 haftaya bi yardımcı alıyorum süpürüp siliyo.erkekler gerçekten daha hevesli oluyo:)benimkide gece birisine ben bakarım diyo ama hiç sanmıyorum:)lafta sölüyo sadece:)

-Evet benimki de biri benim biri senin, ama ben belki uyuyarak bakabilirim sen karışma demez mi, bunlara güvenilmez.. bu içimde hissettiklerimle ikisine de bakabileceğimi biliyorum yeter ki gelsinler kucağıma ev iş nasılsa hallolur dinlenelim biz boşver canım. çatlak için ne kullanıyorsun bu arada, ben zayıfladım ama şimdiden almak istiyorum önlemini.

cnm balık yağı içiyorum çünkü hiç balık yemiyorum. miden için ne alıyosun ? ben rennie alıyorum max 1 saat rahatım sonra gene başlıyo
ben de hiç balık yiyemiyorum. ama dr çok üzerinde durmadı. balık yağını kaç defa ve hagi marka kullanıyorsun canım? midem için rennie hiç etki etmedi. sürekli yanıyordu.bir de bende çok erken başladı mide yanmalarım. dr ilacı değiştirdi rabelis 20 mg lık tablet verdi. sabahları aç karnına 1 adet alıyorum ve yetiyor. bazen unuttuğum oluyor. o günü bile rahat geçiriyorum. ama o kadar kötü bir yanmaydaki anlatamam. ilacı her aldığımda dru arayıp teşekkür edesim geliyor. resmen yaşam kalitem kalmamıştı.

Kızlar bu reflü nasıl bişey?afedersiniz bazen yediklerim sanki ağzıma geliyo ekşi ekşi.
canım çok kötü bir şey. mide içeriği ağzına geliyor. az az ve sık sık yemek gerekiyor. baharatlı ve asitli içeceklerden uzak dur. ama yine de oluyor. bende çok var ama en azından mide yanmalarım geçti.

maşallah canım! çok sevindim. çok güzel bir haber. 7. haftada kalp atımlarını duyarsın canım. çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese yaşatsın. artık rahatlamışsındır canım. hadi artık tadını çıkar. sakın olumsuz şeyler düşünme. öpüyorum. tekrardan tebrik ediyorum canım:))

canım bende hiç balık yemiyorum, senin dr gibi benimkide hiç önemsemedi. kafana göremi kullanacaksın balık yağını? ben biara ceviz yiyordum ama simdi onuda ihmal ediyorum, tamda bebeğin beyin gelişiminin olduğu dönemdeyim bendemi içsem acabaaaaa

cnm bana dr. yazmıştı balıkyağını, gnc marka triple fish oil diye bi hap. elevitle birlikte alıyorum ben. gün içinde öğle yemeğinden sonra. bu rebelisi sorucam doktoruma bana da versin ya öldüm midemden.

Cok saok canimm insallah kalpatislarinida duyarim saglikli gelisirlerde allahin izniyle.. allahim olmayanlarada nasip etsin tez zamndaa insallah..

ne güzel canım bize dua edin karama özleme bahar35baha bana topikte hamile olmayan kalmasın

ayyy çok sevindim ya allah nasip etsin yeter br alır iki verir onun dediği olur...bıkaç haftaya kalmaz pıt pıtlarınıda dınlersın...sana tavsıyem diğer arkadaslarında dediği gibi bol bol istırhat et bak ben ılk üç ay beş kere evden çıktım hep yattım dınlendım kendımı korudum...sende boyle ol demıyorum ama en azından artık hamiş olduğunu unutma attığın her adımda uzattığın her elınde aklına gelsın gul yuzleri...hayırlısıyla kucağına alman dıleğıyle...

gogocum ben 6.haftadan beri efa daily omega tablet sabah aç karnına gunde bır tane kullanıyorum...balık ve cevız konusunda sıkıntı çektığımden takvıye alıyorum...belkı bı faydam olur dıye yazdım..ben memnunum...grsrz canım...

Aynen bende kendime güveniyorum bakarım diye:)allah yüzümüzü kara çıkarmasın:)kaburgalarım ve böbreklerim ağrıyo artık bebekler büyüdükçe oluyo galibadışarı sağlıkla çıksalar ağrım sancım olmaz en azından bakarım diyorum.catlak henüz olmadı 8 aylık göbeğe rağmen:)mustela kullanıyorum ben.inş olmaz

Kaburgalarım ağrıyo bugünbebekler bütğdükçemi oluyo acaba?mideme süt iyi geliyo biraz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…