2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

balık yagı da mı kullanıyorsun. ben demir ilacı, magnezyum ve midem için de bir ilaç alıyorum( tablet ve yanmalara çok ıyı geldi). vıtamini dr vermişti ama ben içemiyordum bir türlü. ama son dönemlerde çok yorgun olunca almaya başladım. gece içince mide şikayeti daha az oluyor gibi ama acaba farkeder mi bilmiyorum dra da sormadım. bu arada canım ev taşıma işin kötü olmuş. erteleseniz veya daha öne alsanız daha iyi olur. doğuma çok yakın olacak canım. kendine dikkat et valla. sakın yorma. ben temizlik yapınca tüm gece yorgunluktan ayağa kalkamıyorum bile. senin işin daha zor olur(

Folik asite devam ediyorum canım bide demir ilacım var.ayrıca coraspin ve tiroid için bi ilacım var:)hapkolik oldum:)
canım sen neden hala folik asit ve coraspin kullanıyorsun? özellikle mi devam ettiriyor dr???

Valla folik asiti sormadım hiçama coraspin sanırım doğumuma yakın bi zamana kadr kullancam.bazı arkadaşlarımda var kullanan,hatta hap yerine iğne olan.ama folik asiti sorayım

Valla folik asiti sormadım hiçama coraspin sanırım doğumuma yakın bi zamana kadr kullancam.bazı arkadaşlarımda var kullanan,hatta hap yerine iğne olan.ama folik asiti sorayım
folik asidi 12. haftadan sonra dr kesti. merak ettim seninki neden devam ediyor diye. gerçi her dr protokolü farklı. ben de son 1-2 haftaya kadar vitamin kullanamadım. hata yaptım ama inş bir sorun çıkmaz.

folik asidi 12. haftadan sonra dr kesti. merak ettim seninki neden devam ediyor diye. gerçi her dr protokolü farklı. ben de son 1-2 haftaya kadar vitamin kullanamadım. hata yaptım ama inş bir sorun çıkmaz.

Hiç aklıma gelmedi sormak:)gittiğimde soruyum başka vitamin kullancammı diye..korkma canım bişey olmamıştır.ama vitamin hapından ziyade bol bol meyve yeyin kızlar ben öle yapıyorum:)hem meyve yeyince abur cubura yer kalmıyo:)

canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hamilelliğin çok güzel gecer sıkıntısız.bu arada çok teşekkür ederim benim yıldızım çok düşük böyle şeyler başıma çok geliyo malesef
.
canım iyi düşün iyi olsun .inşallah seninle kalıcak bebişler

senin aslan parcaların bıraz yaramaz annesi

Valla yaramazlar teyzesi:))ama yok kız:)akıllı diyelimde akıllı olsunlar,yoksa depresyona girerim:)

yok annesi tatlı yaramazlıklar annesini üzerlermi hiç.........
ama Jelybonsdf canım zor ikiz bakmak gözünü korkutmak gibi olmasın gerci her çocukta bir değil ablam ben kaldı gecenlerde 2 gün allahım sabah 7 de ayaktalar bıraz oynuyoruz onlarla 8:30 gibi kavaltı yapıyorlar ama kavaltı 1 saattimizi alıyo tabiki cünkü zorla yemek yediriyoruz sonra 1,5 saat yatıyorlar sonra kalk yemek yedir oyun oyna 4.5 gibi tekardan yatır ayyy hiç bitmiyo ablama diyorumki allah sana kolaylık versin .oda diyoki bütün zorlukları sevgileri kapatıyo yorulmuyorum bile.gerci yemek problemleri dışında diğer işler zevkli oluyo.ama çok tatlılar.gerçektende her şeye değer

Ayy deme kız:18:ben bide o kadar cesurumki yalnız bakmak istiyorum onlara yardımsız.gece uykuları nasıl?kaç aylıklar?

Ayy deme kız:18:ben bide o kadar cesurumki yalnız bakmak istiyorum onlara yardımsız.gece uykuları nasıl?kaç aylıklar?

canım 17 aylık oldular 1 yaşına kadar çok zordu çok düzensizdi şimdi işte akşam 8:30 gibi yatıyorlar .arada kalkıyorlar 12 gibi emiyorlar
tekrardan gece 3.30 acıyorlar sonra sabah bir daha yedi yedibucuk gibi kalkıyorlar.ablamda çok cesurdur çok dayanıklıdır ama bazen oturup kendi kendine ağlıyo .cünkü yemek hiç yemek yemiyorlar yemegi görünce mideleri bulanıyo.ablamda yemek yeselerdi 3 tane bile bakırlır diyo öyle çok yaramaz değiller işte her yeri keşfetmeye çalışıyorlar.korkma arkadaşım her çocuk bir değil sağlıklı olsunlarda olsun o kadar olacak ama bıraz ilk zamanlar bıraz destek olmalısın zaten ister istemez ihtiyaz duyacaksın

Son düzenleme:

cnm balık yağı içiyorum çünkü hiç balık yemiyorum. miden için ne alıyosun ? ben rennie alıyorum max 1 saat rahatım sonra gene başlıyo

-seni anlıyorum canım ama ilki unut, değerin MAŞALLAH süper. Bugün keselerini de görürsün de rahat edersin inşallah. Biz önceki gün kontrolde bebekleri gördük ilk defa bu kadar bebeğe benziyorlardı, inanamadık ben ağlamaktan şorladım dr. güldü bana, eşim yazık tokat yemiş gibi oldu, çok güzellerdi. Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sende hastaneden gelince yaz hemen öptüm sizi :))))

-Her aşaması ayrı zor ama değer bebeklerimize. O reflü ne berbat bişeymiş öğrendim sıpaların sayesinde, dr. bana da renni diye şurup gibi bişey verdi, ama geçici çözüm sağlıyor. 12 hafta geçince de başka zorluklar başlıyacak desene hayırlısıyla bi doğursak, ama siz kıdemli olacaksınız artık popiş nasıl temizlenir size sorarız:)))

-canım sen de ikiz annesisin, ikili tarama zamanı nasıl geçmişti. Dr. bana, ikizlerde bu taramayı kanda yapamıyoruz, sadece ultrasonda bakabiliyoruz dedi ayın 21 inde bakacak, endişe duyuyorum biraz, senin nasıl olmuştu?

Kızlar bu reflü nasıl bişey?afedersiniz bazen yediklerim sanki ağzıma geliyo ekşi ekşi.
-Canım aynen bu anlattığının daha beteri, miden olması gereken yerde değilde sanki göğüslerinin arasına çıkmış gibi hissediyorsun, hapşursan ağzından fırlayacak gibi oluyor... Amma anlattım ha tam korku filmi tadında:)

Benim doktor ikili tarama yaptırmıştı canım temiz çıktı allaha şükür.ama yaptırmayanda çok.doktoruna gven içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…