- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
hiç vitamin almıyo musun ??Allah kolay doğumlar versin hepimize canım.elevit kullanmıyom ben canım bişey diyemicwm
hiç vitamin almıyo musun ??
balık yagı da mı kullanıyorsun. ben demir ilacı, magnezyum ve midem için de bir ilaç alıyorum( tablet ve yanmalara çok ıyı geldi). vıtamini dr vermişti ama ben içemiyordum bir türlü. ama son dönemlerde çok yorgun olunca almaya başladım. gece içince mide şikayeti daha az oluyor gibi ama acaba farkeder mi bilmiyorum dra da sormadım. bu arada canım ev taşıma işin kötü olmuş. erteleseniz veya daha öne alsanız daha iyi olur. doğuma çok yakın olacak canım. kendine dikkat et valla. sakın yorma. ben temizlik yapınca tüm gece yorgunluktan ayağa kalkamıyorum bile. senin işin daha zor olurcnm ben kahvaltıdan sonra elevitle balık yağını birlikte alıyorum. akşamüstüde demir ilacını içiyorum. midemi onlar da acaip yoruyo, feci kaynama yapıyo elevit bende ama napiimzaten yürüyemiyorum bile, sürekli evdeyim. siz gene çalışıyosunuz falan hala inanamıyorum. gece uyumadığım için ben gündüz paso uyku halindeyim artık zaman çabuk geçsin istiyorum. bi de aralığın 15 inde ev taşıycam. naıs yapıcam düşündükçe içim sıkılıyo :s gündüz taşınır akşama da doğururum gibime geliyo
canım sen neden hala folik asit ve coraspin kullanıyorsun? özellikle mi devam ettiriyor dr???Folik asite devam ediyorum canım bide demir ilacım var.ayrıca coraspin ve tiroid için bi ilacım var:)hapkolik oldum:)
balık yagı da mı kullanıyorsun. ben demir ilacı, magnezyum ve midem için de bir ilaç alıyorum( tablet ve yanmalara çok ıyı geldi). vıtamini dr vermişti ama ben içemiyordum bir türlü. ama son dönemlerde çok yorgun olunca almaya başladım. gece içince mide şikayeti daha az oluyor gibi ama acaba farkeder mi bilmiyorum dra da sormadım. bu arada canım ev taşıma işin kötü olmuş. erteleseniz veya daha öne alsanız daha iyi olur. doğuma çok yakın olacak canım. kendine dikkat et valla. sakın yorma. ben temizlik yapınca tüm gece yorgunluktan ayağa kalkamıyorum bile. senin işin daha zor olur(
canım sen neden hala folik asit ve coraspin kullanıyorsun? özellikle mi devam ettiriyor dr???
folik asidi 12. haftadan sonra dr kesti. merak ettim seninki neden devam ediyor diye. gerçi her dr protokolü farklı. ben de son 1-2 haftaya kadar vitamin kullanamadım. hata yaptım ama inş bir sorun çıkmaz.Valla folik asiti sormadım hiçama coraspin sanırım doğumuma yakın bi zamana kadr kullancam.bazı arkadaşlarımda var kullanan,hatta hap yerine iğne olan.ama folik asiti sorayım
folik asidi 12. haftadan sonra dr kesti. merak ettim seninki neden devam ediyor diye. gerçi her dr protokolü farklı. ben de son 1-2 haftaya kadar vitamin kullanamadım. hata yaptım ama inş bir sorun çıkmaz.
Kızlar 5 gündür evdeyim hastaneden çıktım çok şükür iyiyim şimdi biraz zor oldu ama bulantı kusma kontrol altına alındı sadece sabahları oluyor 7 kilo verdim ama bebişler iyiler..
SKGK canım o kadar sevindim ki anlatamam Allah kucağına almak nasip etsin bu değere göre bebekler ikiz çoook öperim bebeklerinle seni inşallah sen kusmadan geçirirsin canım:)))))
Access, Aycen,özlem, tuba bebekdostu ve diğer tüm topik fıstıkları sizler nassınız? Aycen geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ben nazara inanırım sana nazar değiyor sanırım,önce hasta olmuşsun sonra küçük bir kaza geçirmişsin maşallah sana Allah nazardan korusun:)))
özlem sen neler yaptın güzel haberlerini bekliyoruz canım..
canım iyi düşün iyi olsun .inşallah seninle kalıcak bebişlermeralcım çok teşekkur ederım ınşallah sağlıklı gelişirler. ınan cumartesı nası gelıcek bılmıyorum okadar cok korkuyorum ki ilkinden dolayı kotu bırsey duyacağım dıye cok durgunum herkes nıye mutsuzsun dıye mutsuz değilim içimde fırtınalar kopuyor ama daha keselerı gormedım hıcbişey bılmıyorum. belırtımde yok ben herseye razıyım bılıyrum boyle soylemek kolay ama ınan onlar sağlıklı gelişsinler bana yeter. senınde ıyı olmana sevındım kendıne cok dıkkat et olurmu bebişlerını senı çok operım..
Sen kamyonsan ben tırımallah sağ salim kurtarsın hepimizi kızlar...6 aylık olduk ama 9 aylık tek gebelik gibiyim.1 ay sona nolurum tahmin edemiyorum:)rabbim hepimizin bebişlerime sağlık versin.kızlar benim oğlanlar resmen vajinamı tekmeliyo son günlerde.çişimi getiriyolar sürekli:)
senin aslan parcaların bıraz yaramaz annesi
Valla yaramazlar teyzesi:))ama yok kız:)akıllı diyelimde akıllı olsunlar,yoksa depresyona girerim:)
yok annesi tatlı yaramazlıklar annesini üzerlermi hiç.........
ama Jelybonsdf canım zor ikiz bakmak gözünü korkutmak gibi olmasın gerci her çocukta bir değil ablam ben kaldı gecenlerde 2 gün allahım sabah 7 de ayaktalar bıraz oynuyoruz onlarla 8:30 gibi kavaltı yapıyorlar ama kavaltı 1 saattimizi alıyo tabiki cünkü zorla yemek yediriyoruz sonra 1,5 saat yatıyorlar sonra kalk yemek yedir oyun oyna 4.5 gibi tekardan yatır ayyy hiç bitmiyo ablama diyorumki allah sana kolaylık versin .oda diyoki bütün zorlukları sevgileri kapatıyo yorulmuyorum bile.gerci yemek problemleri dışında diğer işler zevkli oluyo.ama çok tatlılar.gerçektende her şeye değer
Ayy deme kız:18:ben bide o kadar cesurumki yalnız bakmak istiyorum onlara yardımsız.gece uykuları nasıl?kaç aylıklar?
balık yagı da mı kullanıyorsun. ben demir ilacı, magnezyum ve midem için de bir ilaç alıyorum( tablet ve yanmalara çok ıyı geldi). vıtamini dr vermişti ama ben içemiyordum bir türlü. ama son dönemlerde çok yorgun olunca almaya başladım. gece içince mide şikayeti daha az oluyor gibi ama acaba farkeder mi bilmiyorum dra da sormadım. bu arada canım ev taşıma işin kötü olmuş. erteleseniz veya daha öne alsanız daha iyi olur. doğuma çok yakın olacak canım. kendine dikkat et valla. sakın yorma. ben temizlik yapınca tüm gece yorgunluktan ayağa kalkamıyorum bile. senin işin daha zor olur(
-seni anlıyorum canım ama ilki unut, değerin MAŞALLAH süper. Bugün keselerini de görürsün de rahat edersin inşallah. Biz önceki gün kontrolde bebekleri gördük ilk defa bu kadar bebeğe benziyorlardı, inanamadık ben ağlamaktan şorladım dr. güldü bana, eşim yazık tokat yemiş gibi oldu, çok güzellerdi. Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sende hastaneden gelince yaz hemen öptüm sizi :))))meralcım çok teşekkur ederım ınşallah sağlıklı gelişirler. ınan cumartesı nası gelıcek bılmıyorum okadar cok korkuyorum ki ilkinden dolayı kotu bırsey duyacağım dıye cok durgunum herkes nıye mutsuzsun dıye mutsuz değilim içimde fırtınalar kopuyor ama daha keselerı gormedım hıcbişey bılmıyorum. belırtımde yok ben herseye razıyım bılıyrum boyle soylemek kolay ama ınan onlar sağlıklı gelişsinler bana yeter. senınde ıyı olmana sevındım kendıne cok dıkkat et olurmu bebişlerını senı çok operım..
cnm ben kendimi kamyon gibi hissediyorum, geceleri uyumak zorlaştı, midemden de sıkıntı yaşıyorum reflüm tavan yaptı. çarpıntıdan, sağa sola dönememekten, sürekli tuvalete taşınmaktan gece uykusu bitti. gündüz de hep yorgunum. allahtan annemdeyim o bakıyo bana bi kaç haftadır, isatnbula dönünce daha zor
çok sevindim eve dönebilmene, kusmak zordur tahmin ediyorum gerçi ben hiç bulantı yaşamadım ama midemden çok çekiorum sürekli yanıyorum. neyse ki az kaldı önümde. senin de 12.haftadan sonra iyice hafifler sıkıntıların diye tahmin ediyorum. öyle ya da böyle tamamlıyacaz bu hamileliği.
Sen kamyonsan ben tırımallah sağ salim kurtarsın hepimizi kızlar...6 aylık olduk ama 9 aylık tek gebelik gibiyim.1 ay sona nolurum tahmin edemiyorum:)rabbim hepimizin bebişlerime sağlık versin.kızlar benim oğlanlar resmen vajinamı tekmeliyo son günlerde.çişimi getiriyolar sürekli:)
canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hamilelliğin çok güzel gecer sıkıntısız.bu arada çok teşekkür ederim benim yıldızım çok düşük böyle şeyler başıma çok geliyo malesef
.
-İnşallah canım iyi geçer artık, pazarteside işe başlıyorum zaten, 12. haftam dolana kadar sabahları biraz zorlanıcam ama hayırlısı olsun. Sende dikkat et kendine, gerçekten bu yıldızının düşük olması, sana çok nazar değdiği anlamına mı geliyo canım?
-Canım aynen bu anlattığının daha beteri, miden olması gereken yerde değilde sanki göğüslerinin arasına çıkmış gibi hissediyorsun, hapşursan ağzından fırlayacak gibi oluyor... Amma anlattım ha tam korku filmi tadında:)Kızlar bu reflü nasıl bişey?afedersiniz bazen yediklerim sanki ağzıma geliyo ekşi ekşi.
-canım sen de ikiz annesisin, ikili tarama zamanı nasıl geçmişti. Dr. bana, ikizlerde bu taramayı kanda yapamıyoruz, sadece ultrasonda bakabiliyoruz dedi ayın 21 inde bakacak, endişe duyuyorum biraz, senin nasıl olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?