2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bende artık zorlanıyorum, 2 ay kaldı ama en zorlu ıkı ay! ınsaallah sorun yoktur, donuste haber ver mutlaka, gecmıs olsun

Son düzenleme:

bende artık zorlanıyorum, 2 ay kaldı ama en zorlu ıkı ay! ınsaallah sorun yoktur, donuste haber ver mutlaka, gecmıs olsun
cnm herşey yolunda dedi, bebek de 1250 gr olmuş. ayrıca erken doğum falan, öyle bir riskim yokmuş şimdilik. içim rahatladı :)

selam kızlar bugün hastanedeki 5. Günüm ilk kez bugün daha iyiyim yemeye başladım çok şükür bize dua edin...skgk nasılsın canım test günü ne zamandı?,özlem seninde tedavin hayırlı olsun canım senin için de dua ediyorum? inanın buraya yazacak gücü bile zor buluyorum kendimde hepinizi öperim

cnm daha ne kadar devam edermiş bu böyle :26: ben seni çıktın hastaneden sanıyodum

meralcim geçmiş olsun, insallah bebişlerin de sen de biran önce toparlanırsınız...

skgk nerelerdesin, güzel haberlerini bekliyoruz canım.

özlemcim transfer tarihin bellimi tatlım

canımmm o kadarmı kötü olsun .inşallah bebişlerini kucağına alınca unutucan bu günleri.çok geçmiş olsun

bebek dostu arkadaşım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

iyiyim canım sağol. çok şükür iyi gidiyor. artık ağırlaştım ama doğum öncesi izni bekliyorum. olabildiğince çalışayım da sonrası sıkıntı olmasın.

günaydın kızlar... size ilk selamı vereyim:)) nasılsınız? ben de yarın şeker yükleme testini yapacağım. bu haftanın başından beri gideceğim ama sırf bu test beni korkuttuğu için ayaklarım gitmiyor( bakalım. yarın inş yapabilirim. öpüyorum sizleri. kendinize iyi bakın....

Gunaydin arkadaslar.. masallah bakiyorum herkesin hamileligi bayagi ilerlemis.. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…