2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

İnş değecek canım.onların caresine bakılır yeterki sen hamile kal:)

tutundu bile onlar inşallah valla herşeye değerler gerçekten

taze anne oh maşallah cok sevındım Rabbım bundan sonra hayırlı haberler almanı nasıp etsın. inşallah hersey guzel olacak olumlu düşün stres olma bak doktorun stres yapma diye cok söylemiş.maşallah maşallah bebeklerimize ve annelerine

-Ağzından bal akıyo farkındaysan, kendini de rahatlat stres yapacak bişey yok inan, evet HERŞEYE DEĞERLER, yerim ben onları:))

meral canım az kaldı hadı hayırlı haberlerle bitirelim bu haftayı sen pozitifi gör arkandan karam arkadanda inşallah ben gelirim bu ara burnumda bebek kokusu tütüyor annelik hormonun arttı yine (( rüyalarıma giriyor düşünmemek için çok çabalıyorum yoksa obur turlu hayata kusuyorum kendı ıcımı karartıyorum.inşallah hepimiz için hersey Rabbimin izniyle çok güzel olacak. busene doğurganlık senesi bizim senemiz anne olma senesi hepinizi çok öperim diğer arkadaşlarımıda hamişlerimide...

İnşallah canım tüm kalbimle katılıyorum hislerine. Allah hepimize nasip eder inşallah. Ama tedavi falan değilde şu beklemek korku filmi gibi. Kızların hamile kalınca da bitmiyor dedikleri kadar var yani, hayırlısıyla şu sınavlarımızı verip meleklerimizi bi alsak kucağımıza, rüyalarımız gerçek olsa, yüzümüz gülse, valla ne güzel olurdu canım....Bazen sabrım tükeniyor ama elden gelir, sabretmekten başka, sende içini ferah tut canım elbet olacak birgün, dua edelim birbirimiz için. Aloooo hamileler başta siz dua edin bizim için:))

özlem canım hoşgeldin aramıza nerelerdesin özlentin kendini valla tedavin olumsuz geçmiş galiba canım inşallah durmak yok yola devam sabretmenin sonu selamettir ben inanıyorum o annelik duygusunu bizde yaşayacağız allahın izniyle

benim de içimde ki his öyle diyo aycen ben zaten kısa boyluyum 157 yim benden micheal jordan çıkmasını bekliyolarsa çok bekliycekler. umarım genetiktir

canım yaaaa çok şekersin çok güldüm .

ayyyyy ne güzel bir haber bu rabbim böyle sıkıntılar yaşatmasın hiç bir arkadaşımıza . ben temizlik yapıyorum yaaa hemen bitişik bina yıkılıp yeniden yapıldı yazdan beri ses ve tozdan oturamadık üstüne üstelik bütün camlarım çimento olmuştu onları çıkarana kadar canım çıktı bütün ellerim inanın patladı inşaat sahibi yanımda olsaydı o anda boğazına yapışırdım adamın çok bunaldım inan oturup sinirden ağladım

canım cok sevındım, hadı gozun aydın,
ohh valla ıcım rahatladı!

sen bi de bana sor tam ilahiyat fakültesinin arkasındayım ben biliyosun yıktılar orayı 2 senedir bitmiyo inşaatı çamuru tozu, üstüne bi de metro inşaatı başladı kafaıı oynatıcam tozdan

sen bi de bana sor tam ilahiyat fakültesinin arkasındayım ben biliyosun yıktılar orayı 2 senedir bitmiyo inşaatı çamuru tozu, üstüne bi de metro inşaatı başladı kafaıı oynatıcam tozdan

ayyyyy canım bilmezmiyim allah yardımcın olsun .metro inşaattı da trafigi berbat etti valla istanbulda yaşamak zor ama malesef burdan kopamıyoruz.imkanımız olsa valla eşimle konuşuyoruz aslında burdan akçaya taşınmak istiyoruz ama malesef iş imkanı burda daha fazla o yüzden şuan için istanbul da kalmak zorundayız.

hersey güzel olacak inşallah canım az kaldı sonucuna Rabbim hayırlı haberler almanı nasıp etsın bnde sızler kadar heyecanlıyım ınşallah senın karam ve diğer haber bekleyen arkadaşlardan olumlu haber alırız.

günaydın kızlar gününüz aydın olsunn

günaydın aycencım hepımızın aydın olsun..

kızlar selam,
nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir!
tedavi sürecinde olanlara ve başlayacaklara heeepppp dua edıyorum!
inşaallah bu kez hersey gonlunuzce olur

mrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..

canım üzülme lütfen dediğin gibi vardır bundada bir hayır önemli olan sonuçu güzel olsun .

hayırlısı olsun demekten başka birşey yok baharcım guzel gunler hepimiz için çok yakın...

canım benim ya vardır bunda da bir hayır! pes etmek yok. Rabbim tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş. dualarımız seninle...

cnm üzülmemeye çalış 1 ay dediğin çok uzun bi zaman değil, geç olsun sonuç güzel olsun inşallah

Bundada bi hayır vardır diye düşün.bebişin sana sürpriz yapacak belki:)bu noktaya kadar gelip iptal olması elbette sinir bozucudur ama iyi tarafını düşün hep.doktorun para için tedaviye devam edebilirdi.çok var öyle doktor.hakkında hayırlısı olsun inş sende çifter çifter doğur:)

herkese günaydın..... bugün çok mutlu, umutlu ve huzurlu olun.... bir de sağlıklı olun tabi:) Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inş. anne olmak isteyen herkese küçük mucizesini göndersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…