-Boooo vallaha ne diycektim bende, göğüs çevremde bi kaç tane siyah tüy çıktı dün fark ettim, kızlar yoksa ben mutasyon mu geçiriom bi sabah 100 kiloluk bi maymun olarak uyancam diye korkuyorum, bari tutunsalar da şu bebeler değdi derim yani hiç olmazsa))))
tutundu bile onlar inşallah valla herşeye değerler gerçekten-Boooo vallaha ne diycektim bende, göğüs çevremde bi kaç tane siyah tüy çıktı dün fark ettim, kızlar yoksa ben mutasyon mu geçiriom bi sabah 100 kiloluk bi maymun olarak uyancam diye korkuyorum, bari tutunsalar da şu bebeler değdi derim yani hiç olmazsa))))
-Ağzından bal akıyo farkındaysan, kendini de rahatlat stres yapacak bişey yok inan, evet HERŞEYE DEĞERLER, yerim ben onları:))tutundu bile onlar inşallah valla herşeye değerler gerçekten
kızlar çok şükür bebeğin kalbi sağlam. doktorda çok şeker adamdı . benim derin depresyonumu farketti bi saat ikna için konuştu stres yapmamam konusunda :) valla çok tatlı bi adamdı, biz doktorlar risk olabilir diyoruz ama bu demek değil ki mutlaka sorun var, o yüzden temkinli yaklaşıyoruz ama işte bazen anneler haklı olarak panik oluyor zaten annelik böyle bişey dedi. stres en az sigara içmek kadar tehlikeliymiş o yüzden rahat olmaya çalış dedi bakalım deniycem, şimdilik haberler bu kadar kızlar. siz nasılsınız, siz de nası haberler ? ben hep olumsuz gittim günlerdir sizin varsa güzel haberleriniz biraz moralim düzelsin :) meralcim nası gidiyo transfer sonrası hayat ?
-Ağzından bal akıyo farkındaysan, kendini de rahatlat stres yapacak bişey yok inan, evet HERŞEYE DEĞERLER, yerim ben onları:))
taze anne oh maşallah cok sevındım Rabbım bundan sonra hayırlı haberler almanı nasıp etsın. inşallah hersey guzel olacak olumlu düşün stres olma bak doktorun stres yapma diye cok söylemiş.maşallah maşallah bebeklerimize ve annelerine
meral canım az kaldı hadı hayırlı haberlerle bitirelim bu haftayı sen pozitifi gör arkandan karam arkadanda inşallah ben gelirim bu ara burnumda bebek kokusu tütüyor annelik hormonun arttı yine(( rüyalarıma giriyor düşünmemek için çok çabalıyorum yoksa obur turlu hayata kusuyorum kendı ıcımı karartıyorum.inşallah hepimiz için hersey Rabbimin izniyle çok güzel olacak. busene doğurganlık senesi bizim senemiz anne olma senesi hepinizi çok öperim diğer arkadaşlarımıda hamişlerimide...
Cnm lutfen uzme kendini 50 bebekten biri demissin cok dusuk bir ihtimal sonucta herzaman riskler var.. doktorlar tup bebek hamileliklerine biraz daha detayliyorlar sanirim, arkadasimda burda cok cekti surekli birsey soylediler bebegin karni buyuk, esinde sorun var diye kiz cok cekti dogdu coj tatli saglikli bir bir bebek masallah... sen rahat ol kendini strese sokma, dua et insallah saglikla dogacak
Hepinize masallah buarada insallah saglikla gelir kuzulariniz
benim de içimde ki his öyle diyo aycen ben zaten kısa boyluyum 157 yim benden micheal jordan çıkmasını bekliyolarsa çok bekliycekler. umarım genetiktir
kızlar çok şükür bebeğin kalbi sağlam. doktorda çok şeker adamdı . benim derin depresyonumu farketti bi saat ikna için konuştu stres yapmamam konusunda :) valla çok tatlı bi adamdı, biz doktorlar risk olabilir diyoruz ama bu demek değil ki mutlaka sorun var, o yüzden temkinli yaklaşıyoruz ama işte bazen anneler haklı olarak panik oluyor zaten annelik böyle bişey dedi. stres en az sigara içmek kadar tehlikeliymiş o yüzden rahat olmaya çalış dedi bakalım deniycem, şimdilik haberler bu kadar kızlar. siz nasılsınız, siz de nası haberler ? ben hep olumsuz gittim günlerdir sizin varsa güzel haberleriniz biraz moralim düzelsin :) meralcim nası gidiyo transfer sonrası hayat ?
kızlar çok şükür bebeğin kalbi sağlam. Doktorda çok şeker adamdı . Benim derin depresyonumu farketti bi saat ikna için konuştu stres yapmamam konusunda :) valla çok tatlı bi adamdı, biz doktorlar risk olabilir diyoruz ama bu demek değil ki mutlaka sorun var, o yüzden temkinli yaklaşıyoruz ama işte bazen anneler haklı olarak panik oluyor zaten annelik böyle bişey dedi. Stres en az sigara içmek kadar tehlikeliymiş o yüzden rahat olmaya çalış dedi bakalım deniycem, şimdilik haberler bu kadar kızlar. Siz nasılsınız, siz de nası haberler ? Ben hep olumsuz gittim günlerdir sizin varsa güzel haberleriniz biraz moralim düzelsin :) meralcim nası gidiyo transfer sonrası hayat ?
sen bi de bana sor tam ilahiyat fakültesinin arkasındayım ben biliyosun yıktılar orayı 2 senedir bitmiyo inşaatı çamuru tozu, üstüne bi de metro inşaatı başladı kafaıı oynatıcam tozdancanım yaaaa çok şekersin çok güldüm .
ayyyyy ne güzel bir haber bu rabbim böyle sıkıntılar yaşatmasın hiç bir arkadaşımıza . ben temizlik yapıyorum yaaa hemen bitişik bina yıkılıp yeniden yapıldı yazdan beri ses ve tozdan oturamadık üstüne üstelik bütün camlarım çimento olmuştu onları çıkarana kadar canım çıktı bütün ellerim inanın patladı inşaat sahibi yanımda olsaydı o anda boğazına yapışırdım adamın çok bunaldım inan oturup sinirden ağladım
sen bi de bana sor tam ilahiyat fakültesinin arkasındayım ben biliyosun yıktılar orayı 2 senedir bitmiyo inşaatı çamuru tozu, üstüne bi de metro inşaatı başladı kafaıı oynatıcam tozdan
İnşallah canım tüm kalbimle katılıyorum hislerine. Allah hepimize nasip eder inşallah. Ama tedavi falan değilde şu beklemek korku filmi gibi. Kızların hamile kalınca da bitmiyor dedikleri kadar var yani, hayırlısıyla şu sınavlarımızı verip meleklerimizi bi alsak kucağımıza, rüyalarımız gerçek olsa, yüzümüz gülse, valla ne güzel olurdu canım....Bazen sabrım tükeniyor ama elden gelir, sabretmekten başka, sende içini ferah tut canım elbet olacak birgün, dua edelim birbirimiz için. Aloooo hamileler başta siz dua edin bizim için:))
günaydın kızlar gününüz aydın olsunn
mrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..
mrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..
canım benim ya vardır bunda da bir hayır! pes etmek yok. Rabbim tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş. dualarımız seninle...mrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..
cnm üzülmemeye çalış 1 ay dediğin çok uzun bi zaman değil, geç olsun sonuç güzel olsun inşallahmrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?