2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım inşallah güzel haberler alırsında atıl beye gitmene gerek kalmaz.ama benim içimde bir his var canım hiç bir problem çıkmıyacak allahın izniyle.
benim de içimde ki his öyle diyo aycen ben zaten kısa boyluyum 157 yim benden micheal jordan çıkmasını bekliyolarsa çok bekliycekler. umarım genetiktir

canım insallah güzel haberlerini bekliyoruz, doktorlara kalsa ooooooo doktorum 12. haftama kadar hamilesin bile demedi bana, hep korkuttu, 12. haftadan sonra hayırlı olsun dedi. çok takılma bence ultrason aletlerinden bile fark ediyor. bende kan sulandırıcı kullanıyorum ve hep sol taarafıma yatıyorum bebeğin gelişimini olumlu etkiliyormuş diye duydum. benim 16. hafta ölçümümde fl değeri düşük çıktı bi araştırdımki cüce boylu olabilir yazıyor internette, ben tabi bir panikle başka hastaneye gittim gayet haftasıyla uyumlu dedi dr. bende seninle aynı boydayım eşim uzun ve tombul:) insallah bebişlerimiz sağlıklı doğar bizde boşuna üzüldüğümüzle kalırız

Access haber bekliyorum canım benim içini ferah tut.ikimizin bebişide sapasağlam kucağımızda olcak ben inanıyorumdiğer kızlar sizin bebeklerinizde bi şüphe olmadığı için sölemedim sizi küsmeyin:)allah hepimize hayırlı sağlıklı ewlatlar wersin

kızlar çok şükür bebeğin kalbi sağlam. doktorda çok şeker adamdı . benim derin depresyonumu farketti bi saat ikna için konuştu stres yapmamam konusunda :) valla çok tatlı bi adamdı, biz doktorlar risk olabilir diyoruz ama bu demek değil ki mutlaka sorun var, o yüzden temkinli yaklaşıyoruz ama işte bazen anneler haklı olarak panik oluyor zaten annelik böyle bişey dedi. stres en az sigara içmek kadar tehlikeliymiş o yüzden rahat olmaya çalış dedi bakalım deniycem, şimdilik haberler bu kadar kızlar. siz nasılsınız, siz de nası haberler ? ben hep olumsuz gittim günlerdir sizin varsa güzel haberleriniz biraz moralim düzelsin :) meralcim nası gidiyo transfer sonrası hayat ?

inşallah kuzum aslında öyle de hissediyorum yani bi sorun yok gibi, bakalım nolucak

inşallah kuzum aslında öyle de hissediyorum yani bi sorun yok gibi, bakalım nolucak

Ne gZl bi haberle geldin canımkucaklarımıza aldığımız zaman derin bi ohh cekecez:)benimkiler çoo haraketli valla bu aralar:)benle yatıp benle kalkıyolar:)rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş

kan sulaydırıcı ben de sorayım bu hafta gidince. bu doktorlar adama kalp krizi geçirttirirler yani işlerini yapıyolar tabii ama bi tarafta biz panik oluyoruz bazen farketmiyolar maalesef . böyle strese girmek de zararlı ama elde olmuyo işte bazen. elektrik düğmesi değil ki bu stresi istediğim gibi açıp kapatayım

Ne gZl bi haberle geldin canımkucaklarımıza aldığımız zaman derin bi ohh cekecez:)benimkiler çoo haraketli valla bu aralar:)benle yatıp benle kalkıyolar:)rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş
inşallah cnm , herşeye gözlerim doluyo başlıyorum ağlamaya, inşallah gülerek hatırlarız bu günleri

Kızlar ya doğumdan sonra giyeceğiniz pijamaları kaç beden alcaksınız???
benim aldığım yerde ki kadın ilk başta 4 5 aylık gibi karnın olur sonra o yavaş yavaş iner dedi ben ona göre bişey aldım cnm ama bence kişiden kişiye değişiyo. başka bi arkadaşım doğum yaptığı hafta karnı dümdüzdü ve hiç kilosu kalmamıştı. belli olmuyo galiba .

ayy ya bak ne iyi dr.lar da var kuzum Allah razı olsun o dr.dan, ne güzel anlatmış, için rahatlasın artık germe şu minik çekirdeğini, bak bi şey yokmuş işte, gerçekten de bu drların huyu böyle adamlar böyle kodlanmış, senin başına o anda dünyanın yıkıldığını görmezden gelip olumsuz olabilecek herşeyi söylyiveriyorlar.. yinede senin bikaç farklı dr. gitmen ve yeni bi beslsnme programı yapman süper oldu bence:))
Ben iyiyim bu arada sağol canım, göğüslerim şişti iyice, geçen sefer göğüslerim küçüldü diye üzüldüğümü hatırlıyorum ama kaçıncı gün olduğu aklıma gelmiyor bi türlü. Bi de bugün benim kaçıncı günüm, transfer gününü sayıyomuyuz geçen salı olmuştu. Sanırım çok konuştum öperim canım:))

hamile arkadaşlar, şimdiye kadar kaç kilo aldınız, sanki tüp bebekler, doğal yolla olan hamileliklere göre daha mı çok kilo aldırıyo, ben mi hep öyle gözlemledim, ya da tesadüf mü...? (Bu nasıl bi cümle olduysa siz anladınız)

Transfer günü sayılıyo canım.8. Günün bugün.test günün ne zaman 12. Günmü?

Daha azmı çokmu oluyo bilmşyorum onu canım.ben beş kiloya yakın aldım ikiz gebelik benim.bide ben zayıf başlamıştım hamileliğe 52 kiloydum...şimdi 57.

Transfer günü sayılıyo canım.8. Günün bugün.test günün ne zaman 12. Günmü?

Daha azmı çokmu oluyo bilmşyorum onu canım.ben beş kiloya yakın aldım ikiz gebelik benim.bide ben zayıf başlamıştım hamileliğe 52 kiloydum...şimdi 57.
-sağol canım 27 si test günüm, inşallah tutunmuşlardır...

Ne güzel sen zaten zayıfmışsın, ama ben zaten hormonlu gibiyimdir maşallah, bide üstüne ilaçlar iğneler şimd,den kötü oldum yaaa

ay inşallah hamilesin bu sefer meralcim ya transfer gününü saymıyoruz benim hatırladığım o yüzden 7 gün olmuş olabilirsin sakın daha test falan yapma meral çok erken yapınca insanın morali beter oluyo, varsa bile idrarda çıkmıyo

-sağol canım 27 si test günüm, inşallah tutunmuşlardır...

Ne güzel sen zaten zayıfmışsın, ama ben zaten hormonlu gibiyimdir maşallah, bide üstüne ilaçlar iğneler şimd,den kötü oldum yaaa

Keşke bende tedavi sırasında kilo alsaydımda tüylenme sorunum olmasaydı(yüzüm ve göğüs aram çok tüylendi benim.doğumdan sonra dökülmezse epilasyon yaptırcam

ben de çok aşırı kilo aldım, tüylenme olmadı bende tam tersi hiç bi tüyüm çıkmıyo. hormonlara başladığımdan beri 17 kilo almışım ben

-Boooo vallaha ne diycektim bende, göğüs çevremde bi kaç tane siyah tüy çıktı dün fark ettim, kızlar yoksa ben mutasyon mu geçiriom bi sabah 100 kiloluk bi maymun olarak uyancam diye korkuyorum, bari tutunsalar da şu bebeler değdi derim yani hiç olmazsa))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…