- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 1
- 94.443
- 798
canım kendini çok mu yoruyosun? bu hafta sonu benim kasıklarımda ve karın altımda çok ağrım oldu ama saba 11 den akşam8 e kadar sokakta ayakta kaldım 2 gün boyunca. dün hele ölüyorum sandım yorgunluktan. ama bebeğin yatak odasını falan aldık. çok gezdik tozduk. hem midem bulandı, hem arada ciddi kramplar geldi.hoşbulduk canım. bebiş iyi galiba ayın 31 de kontrolüm var. ama ben grip oluyorum. sürekli hapşıyorum. acces sana sorayım canım. dünden beri göbeğimin alt kısımlaında böyle batmalar şeklinde ağrılar oluyor. rahatsız ediyor beni. böbreklerimde bası hissediyorum. sende de oldu mu? doktora da erken gitmek istemi,yorum. zaten kontrollerimi onun belirlediği tarihten 1 hafta öncesine alıyorum.
canım kendini çok mu yoruyosun? bu hafta sonu benim kasıklarımda ve karın altımda çok ağrım oldu ama saba 11 den akşam8 e kadar sokakta ayakta kaldım 2 gün boyunca. dün hele ölüyorum sandım yorgunluktan. ama bebeğin yatak odasını falan aldık. çok gezdik tozduk. hem midem bulandı, hem arada ciddi kramplar geldi.
sen de çok mu yoruldun acaba bu günlerde?
cnm bol bol dinlen o zaman, oturduğun zaman ayakların mutlaka uzatılmış olsun bi yere, koltuktan sandalyeden aşağı sallama. bi de uzanıp dinlenirken sol tarafına yatmaya çalış, sağ tarafta büyük damarları sıştırabiliypmuşuz sağa yatınca. biz yoruldukça bebekler de yorgun hissediyo aslında dikkatli olmak lazım ama h zaman olmuyo işte.evet canım ben de çok yoruldum bu 10 gün. annemler geldi. ister istemez gezdik, ayakta çok durdum. 1,5 yaşında yegenim var onu kucakladım. aynen senin dediğin gibi karnımın altında yaygın bir ağrı. azıcık bile öne eğilmek istemiyorum. rahatsız ediyor. sıkıştırıyor. demekki benimki de yorgunluktan canım
cnm hoşgeldin valla gazteye ilan vericektik nerde bu kız diyeşaka bi yaa valla merak ettik ama güzel vakit geçirmişin havan değişmiş oh ne güzel, kiloları boşver verirsin gene.öpüyoruz seni. bu kadar boş bırakma topiğini artık.
hoşgeldin aycencim! iyi vakit gecırmıs olmana cok sevındım!kızlar uzun bir aradan sonra ben geri döndüm valla özlemişim.sizlerde beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim haklısınız hiç haber veremedim fırsat bulamadım çünkü gittiğim yerde internet yoktu .annemler köye giderken arabada boş yerleri vardı 1 günün içinde karar verdim ve hazırlanarak onlarla birlikte trabzona gittim.20 gün orda çok güzel geçti .sonra döndüm istanbula teyzemim kızının düğünü vardı istanbul dışında oturduğu için benim evimden gelin çıktı. gelen giden malesef fırsat bulumda giremedim nete malesef son misafirimi bugün gönderdim hemen netin başına geçtim .inan bu yorgunluğum 2 haftada geçmez herhalde sizler neler yapıyosunuz hamişler bebeişler nasıl teyzesi yer onları bıtırcıklar .tedaviye başlayan arkadaşalar varmı ?kızlar şimdilik benden bu kadar hepinizi öpüyorum.
gıdecektım ama gectı o gun, kanal tedavısı olmustu o dısım, kaplama var, muhtemelen kaplama diş etine baskı yaptı dişetindeydı sanırım sıkıntı ama sımdılık ıyıyım. sukurcnm nası oldun ? dişçiye gidemezsin ilaç alamazsın diye bişey yok. artık antibiotik kullanabilrisin dişçin verirse, tabi jinekoloğundan onaylı. eğer iltihap olursa dişinde o çok tehlikeli. bizlerin de kullanabildiği antibiotikler var. sinir falan hava alıyodur belki sadece, o zaman da belki geçici dolgu yapar kapatırlar. bebişe kimse zarar vermez ama seni rahatlatırlar. ihmal etme gir hemen bi doktora.
canım kendini çok mu yoruyosun? bu hafta sonu benim kasıklarımda ve karın altımda çok ağrım oldu ama saba 11 den akşam8 e kadar sokakta ayakta kaldım 2 gün boyunca. dün hele ölüyorum sandım yorgunluktan. ama bebeğin yatak odasını falan aldık. çok gezdik tozduk. hem midem bulandı, hem arada ciddi kramplar geldi.
sen de çok mu yoruldun acaba bu günlerde?
bendede var karın altında agrı, bizde dun bayagı dolastık mobılya ıcın ama bulamadım ben hosuma gıden bıse!
accescim nasıl mobılya aldın bebısıne? nerden aldın?
kızlar ne kadar güzel bebişleri ne güzel büyütüyosunuz maşallah sübhallah diyelim darısı başımıza.bende tedavimin bir an önce gelmesini istiyorum ama korkuyorum ya olmazsa diye çünkü benim son şansım eşim daha istemiyo bu tedaviyide zor ikna ettim
cnm buna çok benziyo bunun perdelisi dolabının içinde perdesi var. büyüyen yataklı bişey, yeniden yatak derdine düşmeyelim dedik 5 sene sonra. bostancı hello baby den aldık. 650 lira hediye çeki verdiler. onla da bütün nevresimleri falan aldık. kızlar hello baby'e mutlaka bakın derim. hem piyasayla hemen hemen aynı fiyatlar, mobilyacıdan çok çeşit var, hem de bebek için aklınıza gelicek ne varsa bulursunuz diğer reyonlarda. bi de atıyorum 5000 liraya ya da 2000 liraya artık nası bişey arıyosanız her keseye göre de mobilya var. hediye çekiyle bebek mağazı olduğu için neye ihtiyacınız varsa kullanabiliyosunuz o bizim için avantaj.
cnm hastane odası süslemesi şekeri vs için eminönü havuzlu hana bak mutlaka.güle güle kullanın canım! burda (yani izmitte) istanbuldakı modokonun cakması bıyer var mobesko dıye.
dun ılk defa bızde oradakı bebek magazalarına baktık ama hıc ıcıme sınen olmadı, istanbula gelıcez artık bızde,
bende ınternet basında kaldım sımdı, hastane odası suslemesı ve ıkramlıkları ile bebek mevlutu!
:)
cnm hastane odası süslemesi şekeri vs için eminönü havuzlu hana bak mutlaka.
aklında olsun. 7 8 katlı kocaman bi han. bostancı hello baby'ye mutlaka bak oraya bakmadan dönme.
ya orda bıtmıs urun satılıyor mu? ben pek becerıklı degılım! ınternetten yapıp satanlara bakıyordum bende! havuzlu handa neler var?
cnm buna çok benziyo bunun perdelisi dolabının içinde perdesi var. büyüyen yataklı bişey, yeniden yatak derdine düşmeyelim dedik 5 sene sonra. bostancı hello baby den aldık. 650 lira hediye çeki verdiler. onla da bütün nevresimleri falan aldık. kızlar hello baby'e mutlaka bakın derim. hem piyasayla hemen hemen aynı fiyatlar, mobilyacıdan çok çeşit var, hem de bebek için aklınıza gelicek ne varsa bulursunuz diğer reyonlarda. bi de atıyorum 5000 liraya ya da 2000 liraya artık nası bişey arıyosanız her keseye göre de mobilya var. hediye çekiyle bebek mağazı olduğu için neye ihtiyacınız varsa kullanabiliyosunuz o bizim için avantaj.
cnm eşine söyle lütfen şimdiden sana bunların baskısını yapmasın, zaten full stres oluyoruz tuttu tutmadı, düştü düşmedi. herşeyin yükü bizim sırtımızda, bütün tedavi bizim üstümüzden yürüyo, üstüne stres yapmamak gerekiyo, ama bu kocalarla nası olacak orasını bilmiyorum.
canım allah büyük, ben inanıyorum olacak. lütfen son şansım diye yiyip bitirme kendimi, onu unut yani çıkar kafadan, hep düşüneceğin şey bu sefer geliyo bebek, alacam göbişime, bi daha beni bırakmayacak. dondurulmuşun var mı ?
canım rahmini de hazırlamak lazım, bebiş güzel tutunsun diye. sağlıklı beslenip spor yapmak lazım. spor önemli. bi de bal polen polen propolis yemeye çalış, ben de onun mucize etkisi olduğuna inanıyorum. bebiş bu sefer bizi üzmeyecek annesi ben biliyorum :) allah hepimize yardım etsin.
teşekkür ederim cnm.canım güle güle kullan evet bende biliyorum canım orayı bizim ablamın ikizlere bazı eksiklerini ordan karşılamıştık güzel şeyler var gerçektende
cnm korkular inan hiç bitmiyo. bende de hafta sonu çok yoğun ağrı vardı. serviks yetmezliğinden bebeğimi kaybedicem korkusu var bende de. cuma günü dr.da randevum var, bakma buralarda yazıyorum zor duruyorum aslında. sanki rahmim açılıp bebek fırlayacak gibi geliyo bazen.canım eşleri biliyosunuzdur onlara laf anlatmak mümkün değil malesef.dedikleri deik malesef aslında onada hak veriyorum ama bende anne olmak istiyorum .evet kendimi hazırlamam lazım önümde 4-5 ayım var .canım bende bu sefer olumlu olacak diye bir his var içimde ama yinede korkuyorum işte .
kızlar benim kullanmaya fırsatım olmadı bi kutu crinone jel kaldı bende, ya atmaya gönlüm razı gelmedi. birinize hediye edeyim, bana iyi geldi size de gelsin inşallah. 2015 son kullanma tarihi. kim anadolu yakasında kızlar ? çöpe gitmesin ya günah.
canım ben anadolu yakasındayım ama ücreti neyse verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?