2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım inşallah allahın izniyle bir şey olmaz her sabah yataktan kalmakmadan önce ayetel kürsi oku inan çok faydası var o dua seni koruyacaktır

kızlar slm özlem248 arkadaşımız bahcecide tüpbebeğe başladı transferi oldu ve transfer gününü saymasak bugün 9 gününde kanda baktırdı ve sonucu negatif ikinci kimyasaldı biliyosunuz düşmüştü çok üzgünüm sevindirici haber vermek isterdim (

canım yaaaa akşam inanırmısın rüyama bile girdi.bugün için mesaj atacaktım ona nasıl gidiyo diye tedavi .üzüldüm gerçekten diyecek söz bulamıyorum ama imakanı varsa inşallahbu sefer tekrar dener .bu sefer kucağına hayırlısı ile alır .

Ah canım ya rabbim sabrını versin isyan ettirmesin kimseyi.o kadar tedavi gör iğneler ilaçlar,hepsinin yan etkisi bi yandan,sonuç olumsuz...ne denirki şimdi ne yapmayı düşünüyo devam etcekmi tedaviye ara vercek mi?

skgk kuzuum nassın, giriosun yazmıosun görüyorum seni. ne kadar kaldı başlamana? kızlar yazın artık hergün tedaviniz başladıkça. ben merak ediyorum çok aklım sizde.

selam taze anne ve diğer kader arkadaşlarım yorumlarınızı okuyorum hepsi muhteşem allahım bebeklerınızı ve sızı tum kotuluklerden korusun ınşallah. ben hazıran ayında boş gebelık geçirdikten sonra dusuk yaptım ilaçlar la bir sonrakı regl 40 gün sonra oldu. yine bu ay bugün 38 günün agrılarım var ama kendısı henuz gelmedi bakalım beklıyorum.Benim düşüncem regl duzene gırmeden tedavı olmayı dusunmuyorum olumsuzluk yaşammk için ama yine son kararı doktorum vericek hayırlısını diliyorum. bu sene resmen hamile patlaması yaşanıyor nere baksam hamile dolu çevremde sanırım benım sınavım daha bıtmedı ınşallah sonu hayırlı ve bol bebişli olur da bunların hepsını hepımız unuturuz. hepınız kendınıze dıkkat edın gelişmeleri, tedavıye başladığımda size yazarım..

Sende o patlamaya katılacaksın biliyosun demibencede kafanda hiç bi soru işareti olmadan başla tedaviye.herşeyin normale dönünce.benim doktorum 3 ay küçücük bi kist için beklemişti.coğu doktor kist engel değil deyip hemen tedaviye başlıyo.benimki öle yapmadı...doktorunu çok iyi seç...para delisi olmasın.sende en az bizim kadar hakediyosun anneliği

inşallah canım inşallah... aynı doktorumla tedavıye devam edeceğim kısmet olursa. bu arada senın ıkızler nasıl aferın okuyor çok uslu duruyorlarmış annesı :)

inşallah canım inşallah... aynı doktorumla tedavıye devam edeceğim kısmet olursa. bu arada senın ıkızler nasıl aferın okuyor çok uslu duruyorlarmış annesı :)

Çok akıllılar teyzesi nazar değmesindoğduklarındada bu performansı bekliyorum:)hiç rahatsızlıkları yok bana

kuzum bizi habersiz bırakma, yeniden yazmak için tedavini bekleme illa.ben merak ediyorum hepinizi tek tek. arada girip nassız kızlar de bişey de.

Çok akıllılar teyzesi nazar değmesindoğduklarındada bu performansı bekliyorum:)hiç rahatsızlıkları yok bana

amın canım değmesin nazar :))) inşallah doğduktan sonrda uslu olurlar..

kuzum bizi habersiz bırakma, yeniden yazmak için tedavini bekleme illa.ben merak ediyorum hepinizi tek tek. arada girip nassız kızlar de bişey de.

tamam taze anne soz :)

canım gerçekten bizim sınavımız allahım hayırlısı ile o sınavı atlatmayı nasip etsin . bende 50 gün adet oldum sonra gecen ayın 1 de hastalandım bu ayda bakalım hastanacakmıyım bekliyorum .

kız bebekleyen annecikler size isim önerebilirim

BUĞLEM :Cenneti müjdeleyen melek

EFLAL:Meyveleri yerde, kökleri gökyüzünde cennetteki bir meyve ağacı

canım donmuş 5 gün üç emriyosu daha var bi atlatsın yeniden başlicek inşlh

Bi kız ismide ben söleyim,hayalimdi
ESİLA:öğle namazı ve ikindi namazı arasındaki vakit.
daha eşimle evlendiğimde bebeğimize koyacağımız isim belliydi, kız olursa esila erkek olursa mert... aradan 4 yıl geçti Rabbim yeni nasip etti hamileliği, ama bu 4 yıl boyunca araştırdığım kadarıyla esila nın kötü başka bir anlamı varmış, mert isimli olanlar da çok yaramaz oluyorlarmış o yüzden mecburen vazgeçtim...
şimdi bir kızım olacak insallah ama isim konusunda kararsızım:26:

Kızlar ve bebişleri nassınız? Eylül 1-2 gibi başlıyorum tedavime, bu topik ilk göz ağrım, her aşamayı yazıcam..:)

Kızlar ve bebişleri nassınız? Eylül 1-2 gibi başlıyorum tedavime, bu topik ilk göz ağrım, her aşamayı yazıcam..:)

canım hayırlı olsun inşallah bu sefer rabbim yavrunu kucağına almayı nasip eder.hangi merkezdeydin canım .bu arda ne güzel topiğimizi unutmaman sağol canım.

canım hayırlı olsun inşallah bu sefer rabbim yavrunu kucağına almayı nasip eder.hangi merkezdeydin canım .bu arda ne güzel topiğimizi unutmaman sağol canım.
-Amin canım inşallah bu sefer bebekle döndüğüm bi tedavi olur. Tabi isteyen tüm arkadaşlar da hep dualarımda. Biz çok düşündük merkez konusunda, yine ilk merkezde bi daha denemek istedik (Brüksel tüp bebek) artık gerisi kısmet arkadaşım seninde bildiğin gibi Allah izin verirse olur. Topiği unutur muyum hiç, arada girip baktım hep. Hamile kızların bebek muhabbetleri ile kocaları çekiştirmelerini gülümseyerek ve aynen katılarak okudum valla:)) Sen iyi misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…