2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bence telefonla sor bazı doktorlar istemeyebiliyomuş ama çoğunluk yaptırıyo ya da yaptırmış

bence telefonla sor bazı doktorlar istemeyebiliyomuş ama çoğunluk yaptırıyo ya da yaptırmış

ben onumuzdekı haftaiçi uygun bır gunde gıdecem doktoruma, şu bant konusu kafamı cok kurcalıyor, kontrolde soyledıgınde birden şok oldum fazla bırsey soramadım, hem sonu soracagım, hem aşıyı sorarım, hemde hareket konusunu :)

hareket ilk hamilelikte 22. haftaya kadar hissetmek normalmiş. ama benim de kafamı kurcalıyo.
bant konusunda endişelenme bence cnm, benim rahmimde 4 cm.lik miyom var. giderek büyüyo. düşün yani 4 cm.lik bi top getir gözünün önüne. bence bant konusunda endişelenme inşallah hiç bişey olmayack. için rahat olsun, niyeyese benim miyomum umurumda değil, bana dr erken duma yol açabilir demişti, ama hissetmiyorum bi sorun yaşamıycam okonuda.
bi sürü kadın okudum, böyle 4 5 koca miyomla hamilelik bitiren. bize bişey olmayacak arkadaşım bak gör :)

inşaallah canım ya! okurken güldüm ağlanacak halımıze! ne çektik accesscim böyşe ya? tuttumu tutmadımı ayrı dert, hcg degerı katlancak mı yukselcekmı ayrı dert! kalp atışı olcak mı, hareket etcek mi? miyom cıktı bant cıktı! :))) çekilecek çilemiz varmış!
ben hiç düşünmüyordum cocuk dogurmayı anne olmayı! hiç bana gore degıldı, gercı hala degıl ama :) 2 kardesı bız abım 40 ben 30 yasındayım, evın kucuk sımarık kızıydım ben hep! anne olmak hıc bana gore degıldı yanı! eşim çok istedi ondan gırdık bu yola, zaten benım mısyonum doguma kadar, dogurunca mısyonumu tamamlayacagım ben, eşim devralacak ondan sonra :)
neyse ben dogurmaya karar verınce, etrafımdakıler heveslendımı nedır, herkes hamıle kaldı! ve cocuk dogurmaya karar veren, korunmayı bıraktı ve 3ü o ay 1 i 2.ay hamıle kaldı! allah daha cok versın kıskanmıyorum tabıkı,
ama bi onlara bakıyorum süreclerine birde bize :)))
"onlar cocuklarına biz babanla birbirimizi cok sevdık ve senı yaptık dıyecekler" süreç bu kadar kısa!
biz ise ""biz seni yapmaya karar verdık, once doktor doktor merkez merkez gezdık, sonra haftalarca ıgne vurulduk, hatta ben senı dogurana kadar tam 400 tane ıgne vurdum kendıme, sonra operasyon gecırdık, sonra hergun kan verdık tahlıl sonucu bekledık, sonra kalp atısı ıcın gunlerce gozumuzu kırpmadan bekledık ...... vs vs vs
bizdeki sürece bak ! :)

aynen öyle , o yüzden miyomdu banttı takmamak lazım. herkesin hamileliği nası geçiyo biz sakıdıkça çöp batıyo

ne çektiğimizi bir Allah bilir, birde bu tedaviyi yaşayanlar... yeri geliyor insanın eşi bile anlamıyor, çünkü doktorun odasına giren o değil, iğne, hormon, fitil, ilaç bunları alan o değil... sonrada panik yapınca bazen ağlayınca gözyaşlarımızın gereksiz yere aktığı söylenince ben çıldırıyorum. SANA NE OLUYOR BE ADAM bütün sıkıntıyı çeken benim. ha beni en sinir eden şu: bu kadar sıkıntıyı TEK BAŞINA çek, sonrada bebeğin üzerinde herkes hak sahibi olsun yok ya öyle, bu bebeği en çok ben hak ediyorum, bu bebek üzerinde söz sahibi önce Allah , sonra benim, bebeğim için neyin iyi , doğru olduğuna ben karar veririm, bu kadar hormonla, tedaviyle hem psikolojimi bozcam, hem delik deşik olcam, kendimden bir sürü taviz vereceğim, nerdeyse mikrop kapmamak için galoşlarla gezip kapsüllerle besleneceğim sonra sıkıntıyı ben çektim sefasını siz sürün diyeceğim.... çok afedersiniz ama biz millet gibi yatak odamızda hamile kalmadık, hastane köşelerinde süründük. Buna şükür tabi ama birileri bana " çok sakınıyorsun, biraz normal ol" deyince sinir oluyorum, bebeğim normal yolla olmadıki ben hamileliği sallamayım, tabiki sakıncam ne çektiğimi ben biliyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin, bu kadar emeğimize çocuklarımızla sınamasın bizi... ay ne kadar dolmuşum yahuuuuuu

şunu çıktısını alıp altıma imzamı atasım var o derece. eşim de bana habire abartıyosun diyip duruyo deli oluyorum.
valla bi print out alıp okuyacam sabah akşam belki kafasına girer. bütün hislerimi bire bir yazmışın yani.

boşverin kızlar o kazmaları! :) bırakın hak talep etsinlerki sorumlulugunuda yuklensınler! biz 9 ay çile çekelim, onların çilesi hayat boyu sürsün! yukleyın cocukların butun sorumluluklarını onlara! agrım falan olunca yada kafaya taktıgımda esımde bana abartıyorsun falan dıyordu ben bı yandan aglayıp bır yandan bıktım, dogurana kadar benım sonra senın sorumlulugunda dıyorum sureklı!
en rahatı ohhhh istediği kadar sahıplensın valla cocugunu ısterse onun olsun, baksın dursun! :)
size tavsiyem; tecrübeyle sınanmış :) benim yengem oyle kurnaz oyle akıllı ki! o çocuklarını oyle yetiştiriyor, başı sıkıştımı çocuklar babalarına, iki yeğenim var bebekkken ikisininde bir kere anne diye ağladıklarını duymadum, ikiside baba diye ağlardı, hala oyleler en ufak bırseyde baba baba! biyere gıderler tuvaleti gelen baba, acıkan baba ohhhh ne rahat valla kadın akıllı!
tavsıyem aklınızı kullanın! bırakın babacı olsunlar! :)

bu doğru şekerim

30 yaşındayım, bu yaşıma kadar dişimin ağrıdığını bilmem! hamileyim ya, ilaç içemem, dişçiye gidemem ya! inadına dişim ağrıyor!

kızlar uzun bir aradan sonra ben geri döndüm valla özlemişim.sizlerde beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim haklısınız hiç haber veremedim fırsat bulamadım çünkü gittiğim yerde internet yoktu .annemler köye giderken arabada boş yerleri vardı 1 günün içinde karar verdim ve hazırlanarak onlarla birlikte trabzona gittim.20 gün orda çok güzel geçti .sonra döndüm istanbula teyzemim kızının düğünü vardı istanbul dışında oturduğu için benim evimden gelin çıktı. gelen giden malesef fırsat bulumda giremedim nete malesef son misafirimi bugün gönderdim hemen netin başına geçtim .inan bu yorgunluğum 2 haftada geçmez herhalde sizler neler yapıyosunuz hamişler bebeişler nasıl teyzesi yer onları bıtırcıklar .tedaviye başlayan arkadaşalar varmı ?kızlar şimdilik benden bu kadar hepinizi öpüyorum.

evet özledik seni şeker bayda yoğun geçmiş neyseki döndün iyisin önemli olan o ben başlıyorum eylül 6 sında canım heycan dorukda buz bebeğimi alıcam :) sen nezaman başlıyosun

evet özledik seni şeker bayda yoğun geçmiş neyseki döndün iyisin önemli olan o ben başlıyorum eylül 6 sında canım heycan dorukda buz bebeğimi alıcam :) sen nezaman başlıyosun

canım gerçeten yoğundu ama güzeldi .senin az kalmış rabbim gönlündeki hayırlısı ile önce göbüşine sonrada kucağına almayı nasip etsin .tedavinden bizi haber dar et lütfen merak ederiz seni.canım yaaaa benim daha çok var ocak veya şubat gibi başlamayı düşünüyorum kilo vermiştim güya köyde geri aldım kiloları şimdi yine başlıyacağım ama bir an önce zamanın hayırlısı ile cabuk geçmesini istiyorum ki tedavime başlayayım

cnm hoşgeldin valla gazteye ilan vericektik nerde bu kız diye şaka bi yaa valla merak ettik ama güzel vakit geçirmişin havan değişmiş oh ne güzel, kiloları boşver verirsin gene.öpüyoruz seni. bu kadar boş bırakma topiğini artık.

skgk kuzuum nassın, giriosun yazmıosun görüyorum seni. ne kadar kaldı başlamana? kızlar yazın artık hergün tedaviniz başladıkça. ben merak ediyorum çok aklım sizde.

kuzu heyecanın dorukta şuraya da yaz gir de arada 2 satır. benim de heyecanım dorukta sizlerle. insanı çatlatmayın yazın anacım

Son düzenleme:
30 yaşındayım, bu yaşıma kadar dişimin ağrıdığını bilmem! hamileyim ya, ilaç içemem, dişçiye gidemem ya! inadına dişim ağrıyor!
cnm nası oldun ? dişçiye gidemezsin ilaç alamazsın diye bişey yok. artık antibiotik kullanabilrisin dişçin verirse, tabi jinekoloğundan onaylı. eğer iltihap olursa dişinde o çok tehlikeli. bizlerin de kullanabildiği antibiotikler var. sinir falan hava alıyodur belki sadece, o zaman da belki geçici dolgu yapar kapatırlar. bebişe kimse zarar vermez ama seni rahatlatırlar. ihmal etme gir hemen bi doktora.

kızlar günaydın! nasılsınız? nasıl geçiyor günler? ben de 10 gün aradan sonra ancak girebildim. Annemler memleketten gelmişti. çok güzel geçti onları uğurladım. şimdi yine herşey eskisi gibi oldu inş hepiniz iyisinizdir. eylüle az kaldı. kızlar tedaviye başlayacaklardı. inş hayırlı bir şekilde başlarlar ve pozitif sonuçlanır. öpüyorum sizi.....

hoşgeldin cnm:) nası bebişin, sen nasılsın ?

hoşgeldin cnm:) nası bebişin, sen nasılsın ?

hoşbulduk canım. bebiş iyi galiba ayın 31 de kontrolüm var. ama ben grip oluyorum. sürekli hapşıyorum. acces sana sorayım canım. dünden beri göbeğimin alt kısımlaında böyle batmalar şeklinde ağrılar oluyor. rahatsız ediyor beni. böbreklerimde bası hissediyorum. sende de oldu mu? doktora da erken gitmek istemi,yorum. zaten kontrollerimi onun belirlediği tarihten 1 hafta öncesine alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…