ben varım canım arada girip çıkıyorum. ne yapıyorsun nasıl gidiyor canım? ben işteyim pazartesi sendromuyla çalışıyorum:))
kızlar haftasonu eşimin annesi geldi o yüzden çok giremiyorum, nasısınız? öptüm herkesi
kızlar haftasonu eşimin annesi geldi o yüzden çok giremiyorum, nasısınız? öptüm herkesi
iyiyim canım bnde aynı çalışmaya devam sen neler yapıosun bebek nasıl sıcak cok sıcak acayıp uyku yapıo bnde hamıle değilim ama anlamadım herkeste bır yorgunluk var
iyiyim canım bnde aynı çalışmaya devam sen neler yapıosun bebek nasıl sıcak cok sıcak acayıp uyku yapıo bnde hamıle değilim ama anlamadım herkeste bır yorgunluk var
ben de iyiyim çok şükür. sıcaklar beni vurdu resmen. hep uyku hali ve yorgunluk işyerinde sıkıntı yaratıyor. bir şekilde izin almam lazım ama ileride daha çok ihtiyacım olacak diye alamıyorum.
kızlar hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun. bu güzel ayda Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Rabbimden diliyorum ki inş bebek isteyen evlat hasreti çeken herkese bu mübarek ayda hamileliği nasip etsin. hamile olanların da yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Rabbim yardımcımız olsun inş.
kızlar hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun. bu güzel ayda Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Rabbimden diliyorum ki inş bebek isteyen evlat hasreti çeken herkese bu mübarek ayda hamileliği nasip etsin. hamile olanların da yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Slm kizlar dun yumurtalarim toplandi 5 taneden 4 tanesi dollenmis persembe transfer edecekler 2 tane embryo Allahim insallah bu mubarek ayda yuzumuzu guldurur dualarinizi eksik etmeyin.. Allah hepinizden razi olsun
canım rabbim şu güzel günlerin suyu yüzü hürmetine iki bayram yaşarsınız
inanki canım hepimiz öyle olmuşuz. benim şu an hamilelik de var, herşeyin çok daha iyi olması gerekirken olmuyor. galiba bu yıpraqtıcı tedaviler psikolojimizi bozdu.eşler olarak ve stres çok fazla. kendimize meşguliyetler bulmamız gerekiyor çok düşünmemek için. ki şu an nefes alabiliyorsak ne kadar şanslıyız.kızlar ben hiç iyi değilim bazen içime öyle bir sıkıntı giryoki sanki dünyanın bütün yükü üzerimdeymiş gibi hissediyorum .çok şükür elhamdürüllah hiç bir eksiğimiz yok bazen diyorum kendi kendime rahatlık patıyo sana dışarıda o kadar sıkıntı çekenler var bana ne oluyo diyorum ama olmuyo işte sizde oluyomu yoksa bende mi bir tuhaflık var acaba
Slm kizlar dun yumurtalarim toplandi 5 taneden 4 tanesi dollenmis persembe transfer edecekler 2 tane embryo Allahim insallah bu mubarek ayda yuzumuzu guldurur dualarinizi eksik etmeyin.. Allah hepinizden razi olsun
inanki canım hepimiz öyle olmuşuz. benim şu an hamilelik de var, herşeyin çok daha iyi olması gerekirken olmuyor. galiba bu yıpraqtıcı tedaviler psikolojimizi bozdu.eşler olarak ve stres çok fazla. kendimize meşguliyetler bulmamız gerekiyor çok düşünmemek için. ki şu an nefes alabiliyorsak ne kadar şanslıyız.
canım senin transferi heyecanla bekliyorum. Yüce Rabbim inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine iki bebişini de sana bağışlar. çok istiyorum.
inanki canım hepimiz öyle olmuşuz. benim şu an hamilelik de var, herşeyin çok daha iyi olması gerekirken olmuyor. galiba bu yıpraqtıcı tedaviler psikolojimizi bozdu.eşler olarak ve stres çok fazla. kendimize meşguliyetler bulmamız gerekiyor çok düşünmemek için. ki şu an nefes alabiliyorsak ne kadar şanslıyız.
canım senin transferi heyecanla bekliyorum. Yüce Rabbim inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine iki bebişini de sana bağışlar. çok istiyorum.
kızlar ben hiç iyi değilim bazen içime öyle bir sıkıntı giryoki sanki dünyanın bütün yükü üzerimdeymiş gibi hissediyorum .çok şükür elhamdürüllah hiç bir eksiğimiz yok bazen diyorum kendi kendime rahatlık patıyo sana dışarıda o kadar sıkıntı çekenler var bana ne oluyo diyorum ama olmuyo işte sizde oluyomu yoksa bende mi bir tuhaflık var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?