2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ben varım canım arada girip çıkıyorum. ne yapıyorsun nasıl gidiyor canım? ben işteyim pazartesi sendromuyla çalışıyorum:))

iyiyim canım bnde aynı çalışmaya devam sen neler yapıosun bebek nasıl sıcak cok sıcak acayıp uyku yapıo bnde hamıle değilim ama anlamadım herkeste bır yorgunluk var

kızlar haftasonu eşimin annesi geldi o yüzden çok giremiyorum, nasısınız? öptüm herkesi

kızlar haftasonu eşimin annesi geldi o yüzden çok giremiyorum, nasısınız? öptüm herkesi

canım kendine iyi bak kayınvaliden iyi baksın sana

iyiyim canım bnde aynı çalışmaya devam sen neler yapıosun bebek nasıl sıcak cok sıcak acayıp uyku yapıo bnde hamıle değilim ama anlamadım herkeste bır yorgunluk var

kızlar gerçekten çok nem var allah yardımcımız olsun

ben de iyiyim çok şükür. sıcaklar beni vurdu resmen. hep uyku hali ve yorgunluk işyerinde sıkıntı yaratıyor. bir şekilde izin almam lazım ama ileride daha çok ihtiyacım olacak diye alamıyorum.

kızlar hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun. bu güzel ayda Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Rabbimden diliyorum ki inş bebek isteyen evlat hasreti çeken herkese bu mübarek ayda hamileliği nasip etsin. hamile olanların da yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Rabbim yardımcımız olsun inş.

ben de iyiyim çok şükür. sıcaklar beni vurdu resmen. hep uyku hali ve yorgunluk işyerinde sıkıntı yaratıyor. bir şekilde izin almam lazım ama ileride daha çok ihtiyacım olacak diye alamıyorum.

Allah yardımcın olsun canım.

AMİN AMİN AMİN

seninde mübarek olsun canım.ettiğin dualarada aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmmm

kızlar ben hiç iyi değilim bazen içime öyle bir sıkıntı giryoki sanki dünyanın bütün yükü üzerimdeymiş gibi hissediyorum .çok şükür elhamdürüllah hiç bir eksiğimiz yok bazen diyorum kendi kendime rahatlık patıyo sana dışarıda o kadar sıkıntı çekenler var bana ne oluyo diyorum ama olmuyo işte sizde oluyomu yoksa bende mi bir tuhaflık var acaba

Slm kizlar dun yumurtalarim toplandi 5 taneden 4 tanesi dollenmis persembe transfer edecekler 2 tane embryo Allahim insallah bu mubarek ayda yuzumuzu guldurur dualarinizi eksik etmeyin.. Allah hepinizden razi olsun

Aminnn aminnn İnsaAllah cnm..

Slm kizlar dun yumurtalarim toplandi 5 taneden 4 tanesi dollenmis persembe transfer edecekler 2 tane embryo Allahim insallah bu mubarek ayda yuzumuzu guldurur dualarinizi eksik etmeyin.. Allah hepinizden razi olsun

canım rabbim şu güzel günlerin suyu yüzü hürmetine iki bayram yaşarsınız

canım rabbim şu güzel günlerin suyu yüzü hürmetine iki bayram yaşarsınız

Aminn cnm İnsaAllah Rabbim butun evlad hasreti cekenlerin yuzunu guldursun icindede benim Aminn

inanki canım hepimiz öyle olmuşuz. benim şu an hamilelik de var, herşeyin çok daha iyi olması gerekirken olmuyor. galiba bu yıpraqtıcı tedaviler psikolojimizi bozdu.eşler olarak ve stres çok fazla. kendimize meşguliyetler bulmamız gerekiyor çok düşünmemek için. ki şu an nefes alabiliyorsak ne kadar şanslıyız.

canım senin transferi heyecanla bekliyorum. Yüce Rabbim inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine iki bebişini de sana bağışlar. çok istiyorum.

Sagol cnm Allah razi olsun İnsaAllah benide dualarinizda hatirlayin Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirsin.. Aminn

Sagol cnm Allah razi olsun İnsaAllah benide dualarinizda hatirlayin Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirsin.. Aminn

canım banada arada oluyor ve boğuLuyorum boyle ınan yasadıklarımız kolay değil biz kendımızı kolay toparlıyoruz ama vucut sanırım kendını toparlamadı sınyalını boyle verıyor.. dua etmekten başka çaremız yok sıkıntılı olduğunda “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm de olur mu

canım senın adına çok sevındım ınşallah rabbim bu sefer hepimizin yüzüne güler de evlatlarımız bize bağışlar hadi bu sefer başı sen çek ağustos gbi bnde bir aksilik çıkmazsa iki bebeğimide alıcam. dualarımda hepınız varsın mubarek günlerde Rbbım gönlümüzden geçen bütün duaları kabul eder inşallah en baştada bizi inşallah evlat hasretliğinden kurtatır. amin.

canım senı merak edıyorum inşallah olumlu sonuçlarla gelirsin,Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…