cnm naber, nasıl gidiyo ?
Selam kizlar yine ben geldim:) tekrar basliyorum tedaviye yarin kontrole gitcem insallah kist falan yoksa baslicaz 2. Tup bebege Rabbim insallah bu defa yuzumuzu guldurur..
ayyyy canım ne güzel çok zor ve stresli günler geçirdin sonu güzel olsun yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canımben geldım! allahıma bınlerce yuzbınlerce sukurler olsun! doktorum hersey yolunda dedı! dun aksam 2 lı test ıcın kan verdım, ultrasonlada detaylı bır sekılde ölçtü biçti hersey yolunda 4 hafta sonra gel cınsıyetıne bakalım dedı! sırtımdan yük kalktı aylardır sırtımda tonlarca yük taşıyordum sanki! 11 haftalık hamıleyım ama ancak dun ınandım hamıle olduguma! ınsaallah bundan sonrada hersey yolunda ılerler! hayırlısıyla dogacagı gunlerde gelır!
kızlar hepınızın yuzu gulsun ınsaallah! ınssaallah tez zamanda gonlunuzce olsun hersey! bilirim bu derdi ben! ınsanın elınde degıl takmamak, sabretmek! ama herseyın bır zamanı varmıs demek!
hakkımızda hayırlısı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlarr eda2828 gebe bugün 12 gün değeri 590 şükürler olsun pozitiff allahım kendi fozitifimide yazdırmaya bana nasip et ::)
canım hayırlı olsun bu sefer yüzün güler inşallahSelam kizlar yine ben geldim:) tekrar basliyorum tedaviye yarin kontrole gitcem insallah kist falan yoksa baslicaz 2. Tup bebege Rabbim insallah bu defa yuzumuzu guldurur..
kızlar ben geldim kaç gündür annemdeydim ablam gelmişti ikizlerle .onlarla nasıl vakit geçti anlamadım.çok tatlılar yaaaaa 1 hafta sonrada bana gelecekler ben bu hafta iş bitiyor tatile giriyoruz bir daha ekime kadar izinliyim .bu arada 1 kilo vermişim 1 haftanın içinde inşallah devamı gelir (her şey bebeğim için)
İkizler nasıl:)bakımları zormu.kendim için soruyorum
İkizler nasıl:)bakımları zormu.kendim için soruyorum
çok sevindim canım 1 kilo vermişsin bile. inşaallah devamı gelir. ideal kilonla tedaviye başlarsın:)kızlar ben geldim kaç gündür annemdeydim ablam gelmişti ikizlerle .onlarla nasıl vakit geçti anlamadım.çok tatlılar yaaaaa 1 hafta sonrada bana gelecekler ben bu hafta iş bitiyor tatile giriyoruz bir daha ekime kadar izinliyim .bu arada 1 kilo vermişim 1 haftanın içinde inşallah devamı gelir (her şey bebeğim için)
hayırlı olsun canım. ben de fazla beklemeden 2. denemeye başlamıştım ve sonuç pozitif oldu. inşaallah seninki de öyle olur canım. pozitif sonuçlanır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınSelam kizlar yine ben geldim:) tekrar basliyorum tedaviye yarin kontrole gitcem insallah kist falan yoksa baslicaz 2. Tup bebege Rabbim insallah bu defa yuzumuzu guldurur..
iyiyim taze anne sen nasılsın bebiş nasıl kotu gunler arkada kaldı şimdi gelecek iyi günlerin hayaliyle yaşıyorum ınşallah bebeklerım bu sefer bnle kalılarda sağlıklı bir şekilde başka bişey istemem. :))
Çok zor günler bekliyo benibiliyorum:)ama herşeye rağmen çok tatlı olurlar ya:)yaşlarına geldiklerinde birbirleriyle oynamak istediklerini hayal ediyorum:)canım ikisinin de karakteri çok farklı erkek çok sakin gece uykusu yok .kız gece uykusu var ama yerinde duramıyor.çok zor yemek yiyorlar.ablam bazen çıldırıyo ama kızması geçince ayyyy ben niye kızdım diyo pişman oluyo.en çok aradığı şeyde uyku.benim sana tek tavsiyem şimdi bol bol uyu canım.tabiki her çocukta bir olmaz inşallah sakin ve uslu çocuk olurlar:)
cnm mutlaka ikize bakmak tek bebekle uğraşmaktan zordur, biri ağlasa öteki de başlar ağlamaya, hangisini isusturucağını şaşırırsın ama 2 aya düzene giriyomuş bebekler. yeter ki düzen oturtalım saatle hareket edince bebeklerin vücut saati o saate uyum sağlayıp ona göre acıkmaya uyumaya başlıyomuş. o dengeye girince gerisi kolaydır diye düşünüyorum.
çok sevindim canım 1 kilo vermişsin bile. Inşaallah devamı gelir. Ideal kilonla tedaviye başlarsın:)
hayırlı olsun canım. Ben de fazla beklemeden 2. Denemeye başlamıştım ve sonuç pozitif oldu. Inşaallah seninki de öyle olur canım. Pozitif sonuçlanır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
gelecek olan güzel günleri en güzel şekilde yaşaman temmennisiyle canım! Bebeklerin sana sıkı sıkı tutunup, hiç bırakmasınlar inş.
Çok zor günler bekliyo benibiliyorum:)ama herşeye rağmen çok tatlı olurlar ya:)yaşlarına geldiklerinde birbirleriyle oynamak istediklerini hayal ediyorum:)
İnş o düzeni becerebilirim canım:)saat başı beslenmeleri grekiyo galiba intten tecrübeli annelerin yazılarına bakmaya başladım inş faydası olur banada:)
günaydın kızlar! nasılsınız? benim bebek fasulye tanesi olmuş artık:) mide bulantıları kötü ama iyiyim. çalışırken kötü oluyor, hep yorgun oluyorum, istediğim gibi uyuyamıyorum
bu arada tedaviye başlayan olsa da topik hareketlense biraz. heyecanlı bekleyişler çok güzel oluyor.
günaydın kızlar! nasılsınız? benim bebek fasulye tanesi olmuş artık:) mide bulantıları kötü ama iyiyim. çalışırken kötü oluyor, hep yorgun oluyorum, istediğim gibi uyuyamıyorum
bu arada tedaviye başlayan olsa da topik hareketlense biraz. heyecanlı bekleyişler çok güzel oluyor.
günaydın kızlar :)
evet canım ben de o şekilde düşünerek dayanmaya çalışıyorum. ilki kimyasal gebelik. valla canım herşey çok iyi denmişti ama olmadı. ama negatif sonuçtan sonraki görüşmete gittiğimizde endometriozisten bahsettiler. yumurtalar eşit şekilde büyümemiş dediler vs...gunaydın canım olsun olsun mıde bulantısı neki biz nelere katlanıyoruz dimi ama senınle sağlıklı kalsında hersey gecer. bu arada senınde ıkıncı tup bebek değil mi ilki neden gitmişti
evet canım hastanede çalışıyorum. anlatamam sana masaya başımı koysam uyuyacağım. sende de oluyor mu bilmiyorum ama mide bulantısyla beraber çok halsizlik var. kollarım ve bacaklarım çok uyuşuyor ve acayip çbuk yoruluyorum. geceleri de geç yatıyoruz. sen evin tadını çıkar canım:)Çalışıyomusun canım.ben akşama kadar ewde olduğum halde halsizliğe dayanamıyorum allah kolaylık versin
Günaydın canım yanıyoruuum hava çook sıcak allah dışarda calışanlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?