jely hiç çiğ et salam sosis sucuk falan yemiyosun di mi ?
canım çiğ et salam sucuk bunlar hep yasak aman diyim gerek yok boşver yemeDün çiğ köfte yemiştim kıymalı yermiyim bidaha
canım çiğ et salam sucuk bunlar hep yasak aman diyim gerek yok boşver yeme
güzel haberle gel inşallah cnm
senin gözün aydın bana da darısı başıma :) çok sevindim cnm.ben geldım! allahıma bınlerce yuzbınlerce sukurler olsun! doktorum hersey yolunda dedı! dun aksam 2 lı test ıcın kan verdım, ultrasonlada detaylı bır sekılde ölçtü biçti hersey yolunda 4 hafta sonra gel cınsıyetıne bakalım dedı! sırtımdan yük kalktı aylardır sırtımda tonlarca yük taşıyordum sanki! 11 haftalık hamıleyım ama ancak dun ınandım hamıle olduguma! ınsaallah bundan sonrada hersey yolunda ılerler! hayırlısıyla dogacagı gunlerde gelır!
kızlar hepınızın yuzu gulsun ınsaallah! ınssaallah tez zamanda gonlunuzce olsun hersey! bilirim bu derdi ben! ınsanın elınde degıl takmamak, sabretmek! ama herseyın bır zamanı varmıs demek!
hakkımızda hayırlısı
tuğba tam doğum tarihin ne senin ? aramız bi kaç gün maximum sanırım
kızlarr eda2828 gebe bugün 12 gün değeri 590 şükürler olsun pozitiff allahım kendi fozitifimide yazdırmaya bana nasip et ::)
ben geldım! allahıma bınlerce yuzbınlerce sukurler olsun! doktorum hersey yolunda dedı! dun aksam 2 lı test ıcın kan verdım, ultrasonlada detaylı bır sekılde ölçtü biçti hersey yolunda 4 hafta sonra gel cınsıyetıne bakalım dedı! sırtımdan yük kalktı aylardır sırtımda tonlarca yük taşıyordum sanki! 11 haftalık hamıleyım ama ancak dun ınandım hamıle olduguma! ınsaallah bundan sonrada hersey yolunda ılerler! hayırlısıyla dogacagı gunlerde gelır!
kızlar hepınızın yuzu gulsun ınsaallah! ınssaallah tez zamanda gonlunuzce olsun hersey! bilirim bu derdi ben! ınsanın elınde degıl takmamak, sabretmek! ama herseyın bır zamanı varmıs demek!
hakkımızda hayırlısı
aramız 1 gün o zaman :)benım son adetımın ılk gunu 6 nısan, bugun tam 11 haftalık oldu. ınternettekı hesaplayıcılara gore 11 ocak dogum tarıhı
ben de düşünmüyorum vallaKızlar genital bölgeme artık ağda yaptırmayı düşünüyorum sizce zararlı olurmu bebeğe
kızlarr eda2828 gebe bugün 12 gün değeri 590 şükürler olsun pozitiff allahım kendi fozitifimide yazdırmaya bana nasip et ::)
ben de düşünmüyorum valla[/QUOTE.
Niye düşünmüyosun kız gebeyken en rahatı o olur vala
Kızlar genital bölgeme artık ağda yaptırmayı düşünüyorum sizce zararlı olurmu bebeğe
cnm ben lazere gidiyodum zaten, son seansım kalmıştı artık gidemem. ağda yasak lazere başlayınca. jiletle idare etmeye çalışıyorum. zaten tek seans kalmıştı çok azalmıştı yok gibi bende.ben de düşünmüyorum valla[/QUOTE.
Niye düşünmüyosun kız gebeyken en rahatı o olur vala
canım gözün aydın. inş böyle sağlıklı ilerler ve sağlıkla da kucağına alırsın. çok heyecanlandım ya 4 hafta sonra cinsiyetini öğrenebilmek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?