2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ya ben dosyamı almaya gittiğimde bence gitme bebeğini burda yapalım demişti. ille de tutturmuştum ben bahçeci diye :)
neyse kovucak hali yok heralde gitmeye karar versem.

anladım gıt ya kovarsa bidaha gıtmezsın benımde eşimin spermıogram testını gonderdığımde dırek tup bebek dedi gelsınler dedi ben gıtmedım melih beye ben kesınlıkle bahçecide yaptıracaktım o ara eşimin kuzenıde tup bebek yaptırmış şımdıkı gıttığım doktoru tavsıye ettı olumlu olunca onu tercıh ettık ama son zamanlarda bıraz ılgısız.... duşukten ne kadra sonra kontrole geleyım dedım gelmene gerek yok dedi agustos gbı gel tekrar tedavıye başlama surecını konuşalım dedi. 7 ay once kuzenım dusuk yaptı hemde dandık bı hastaneye gıdyo bı suru ılaç vermış kontrole çağırömış çok ılgılılerdı dıyo bana hıc bırını yapmadı ve ayrıca bır hafta sonra tahlıl yap demiş kan değeri düştümü diye ama onu bile demedi neyse bakalım herşeyde bir hayır vardı. ınşallah bu tedavım hayırlı olurda bebelerım sağlıklı gelişirde bende Melih beye gıtmeyı dusunuyorum..

nası yani düşüğünü takip etmedi mi değern sıfırlanana kadar :26: canım kusura bakma da o artık ilgisizliği aşmış, allah korusun içerde parça kalabilir herşey olabilir rahimde sorun çıkabilir. bu kadar ilgisiz olunur mu. bazı doktorlarda duydum böyle negatif sonuçlanınca hastaya ilgi alaksını kaybeden. canım bence doktor önemli iyi düşün.

canım boş gebelikya hanı kontrol ettı kesemız gıtmış dedi içerde ufak kan pıhtıları var onlarda bır hafta ıçınde duşer dedi dediğide oldu ağrılı bir şekilde düşürdüm kanama şuan durdu diyebilirim hafta sonu kan tahlılı yaptıracağım. kendım kontrol edeceğim prof kendısını rıske atmak ıstııyorsa sonuçlarına katlanır herhalde oyle bir hata yapmaz benı zora sokacak sanmam

doğru cnm haklısın

iyiyim canım iyi olucam zaman her her şeyin ilaçı diye düşünüyorum ayın 28 de tekrar test yaptıracağım.inşallah düşer.diyete başladım.yeni tedavimi 5-6 ay sonra düşünüyorum kilo vermem lazım inşllah bu sefer güzel olur her şey.1 hafta sonra yaz tatiline giriyoruz biraz dinlenirim .

ohhhhh maşallah

canım şimdi tek yapacağın şey uykunu yeterince uyuman tek özleyeceğin şey o olacaktır eminim ablamın öyle çünkü bizimde 1 kız 1 oğlumuz var allah bağışlasın

cnm yaptırıcam 2 hafta sonra. burada yaptırırsam jimer de 60 lira. istanbulda bahçecide fiyatlar acaip uçuk. sen kime gidiyosun doktora. memnun musun ? ben doktor arıycam istanbulda yeniden.

Ben kocaeli izmitteyim! Doktorumda burada Eray caliskan ben cok memnunum, bu aksam randevum var! Bugun 11 haftalik olduk, insaallah hersey yolundadir, 2 li testi bugun soracagim

Kızlar günaydın nasılsınız? Bende çok fena kabızlık var ne yapmam gerek hamile olanlar sizlerde yaşadınız mı (

Kızlar günaydın nasılsınız? Bende çok fena kabızlık var ne yapmam gerek hamile olanlar sizlerde yaşadınız mı (

canım sabahları kayısı yada ıncır ye sonra sut ıçebilirsin bnde genelikle etkili oluyordu salata yıyebılırsın.bıde tuvalete gıttığınde karnını otrudugun yerde bıraz ovala etkısı oluyor bnde kronık bağırsak problemı var kabızlık ve gaz sorunu (( doktorum soylemişti çok zorda kalınca ilaç içiyorum..

acsescim benim doktorumdan sen pek haz almamıştın ama hep okuyorumda benim doktorum sanırım herkezin doktorundan daha ilgili ama neyse benim muane ücretim cnm sigortayla anlaşmalı çalıştıkları için 110 ama ben doktordan dolayı 90 gidiyorum orda sordumda üçaydan üçaya sadece ultrasyon parası alınıyomuş 110 istersen bi bak cnm

merhaba canım! bende de çok kötü kabızlık var. hergün aynı sorunu yaşıyorum. bebeğe zararı olacak diye korkuyorum kendimi kasmaktan. çektiğim acı da cabası. beslenmem eskisine göre daha iyi ama buna rağmen çok kötü kabızım. ilaç ta şurup olduğu için içemiyorum mide bulantısı oluyor.

cnm dün akşam aklıma geldi
konizasyon ameliyatı olmuştum ben rahim ağzımdan parça alınmıştı
o yüzden 3. ayın sonunda bi ihtimal rahim ağzım dikilicekti benim
onu da anca gene kendi doktorum anlar. şu işlem yapılacak mı yapılmayack mı ayın 3 ünde belli olucak.
inşallah gerek kalmaz ya yıldım o masalara yatmaktan

kzıım kıl kurdunun idrarla ne alakası var
bağırsaktan gelir o anca
acele doktoruna haber ver bence

Bilmiyorum canım ya söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yapmadım bugün.idrarımı yaparken gördüm aradım doktoru değildir dedi,sordu büyük abdestindemş gördün diye idrarda dedim.kullandığın jel parçalarıdır dedi zaten idrar tahlillerim yapıldı dün.haftaya randevumda göstercem doktora.inttende araştırdım bebeğe zararı yokmuş ama korkuyorum yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…