2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

taze anne olsun sen gıt yınede bende 300tl veriyorum ama ayda 1 kuzenın doktoru var oda nışantaşında 250tl cil ikili test için ucuz olanı değil iyi bir doktor seçin uzman çok onemlı sağlıklı bebeği bile embesıller sakat çıkartabılır Allah korusun önemli bir test olduğunu biliyorum..

bende bazen unutuyorum hamile olduğumu uzanıyorum bir yerlere üstelik internette araştırma yapıyorum yok kiraz yiyince biyerinize dokunmayın, yok narı üstünüze değdirmeyin, yok türbeye gittiğinizde bir yere dokunmayın, leke kalıyormuş bebeğin vücudunda. ... internetten hamilelikle ilgili yazıları okumaya korkuyorum artık...
nihayet ikili testimin sonucu cıktı, şükür risk yok gibi ama bellide olmaz biliyorsunuz. Allah herkesin kıymetlilerine sağlık sıhhat versin

canım ikili testn sonuçlarının çok güveniliri olduğunu düşünmüyorum. down sendromlu dedikleri bebeklerin çocğunun sağlam doğduğunu okudum. herkes yaptırıyo diye yaptırıcam bende

Çoğu profesörün fiyatı aynı galiba canım.bende aylık 300 lira veriyorum ama imkanınız varsa doktorunu değiştirme bence bide sezeryan olcak bide ikizya başka doktora güvenemem ben:)

Çoğu profesörün fiyatı aynı galiba canım.bende aylık 300 lira veriyorum ama imkanınız varsa doktorunu değiştirme bence bide sezeryan olcak bide ikizya başka doktora güvenemem ben:)

ya jimerde muayene oluyorum dpktor süper 75 lira veriyorum çünkü sigorta anlaşması var. istanbulda 300 e 500 e yapılan testler 60 70 lira. o kadar fark olması bana anormal geliyo.

canım senin daha dikkatli olman lazım ikiz hamileliği sonuçta daha zor, herşeyin iki katını yaşıyosun sen biz 1 yaşıyosak sen 2 yaşıyosun vücudunda değişimleri.

canım ikili testn sonuçlarının çok güveniliri olduğunu düşünmüyorum. down sendromlu dedikleri bebeklerin çocğunun sağlam doğduğunu okudum. herkes yaptırıyo diye yaptırıcam bende

taze anne Rabbımden başka kımse bılemezde yınede tedbır amaçlı yapılması gerektığını onemlı bişey olduğunu soylemıştı bızım kuzen 4 aylık hemen hemen ondan oğrenıyorum bunları :)))

inşallah güzel çıkmıştır sonucu. kuzen hangi hastanede?

skgk sen florence nigtingale deydin di mi kuzum ? memnun musun ordan ? bi de senin testi orda mı karıştırmışlardı başka yerde mi ?

inşallah güzel çıkmıştır sonucu. kuzen hangi hastanede?

canım sonıçları guzel çıktı doktorun adı melih te soyadını bilmiyorum ama istersen sorarım.

skgk sen florence nigtingale deydin di mi kuzum ? memnun musun ordan ? bi de senin testi orda mı karıştırmışlardı başka yerde mi ?

ben doktorumun ozel muayenehanesıne gıdıyorum. canım ama butun işlemler florence oldu tertemız ve ılgı superdi kesınlıkle. benım testı hospıtalıum karıştırmıştı sınırlerım hala bozuluyor hatırladıkça allahından bulsunlar..

canım sorar mısın adını hastaneyi falan ? çok sağol.

canım senin daha dikkatli olman lazım ikiz hamileliği sonuçta daha zor, herşeyin iki katını yaşıyosun sen biz 1 yaşıyosak sen 2 yaşıyosun vücudunda değişimleri.

Aynen canım o yüzden doktorum herşeyimi biliyo artık doğumumuda ona yaptırırım.bi doğursaydım valla nasıl gececekse 9 ay.

canım yardım eden çok olur aileden de, şimdiden onları düşünme. var mı kızkardeş abla anne yardım edebilecek.
belki ilk zamanlar bi yardımcı tutmakta mantıklı olabilir imkan varsa.

canım yardım eden çok olur aileden de, şimdiden onları düşünme. var mı kızkardeş abla anne yardım edebilecek.
belki ilk zamanlar bi yardımcı tutmakta mantıklı olabilir imkan varsa.

Kayınvalidem yan binada oturuyo annemde yakında.temizliğe haftada bir birisini cagırır süpürüp sildiririm.bebeklerimin herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum yanımda biride olsa:)öyle böyle bi şekilde büyüyecekler

canım sorar mısın adını hastaneyi falan ? çok sağol.

doktorun adı melıh aygun ozel muayenehanesıne gıdıyor nişantaşında . alman hastanesınde ayrıca calışıyor. ıkılı testı mehmet aygun abısıne yaptırdı.muayenehanesının tel numarası : 0212 231 37 50 sadece cumartesı ozel yerınde diğer gunler alman hastanesındeymış

melih bey benim eski doktorum cnm :) rahm ağzı ameliyatımı falan o yaptı benim hep.ona mı gitsem gene, bahçeciye gidicem diye bırakmıştım onu. ayıp olur mu ya şimdi.

melih bey benim eski doktorum cnm :) rahm ağzı ameliyatımı falan o yaptı benim hep.ona mı gitsem gene, bahçeciye gidicem diye bırakmıştım onu. ayıp olur mu ya şimdi.

olmaz canım nıye olsun ki eşim çok istedi dersın bahçeciyi zaten oyle senı sorgulayacak bir adam değilmiş kuzenım çok iyi bir doktor olduğunu soyledi bnde hamile kalırsam doktorum soğuk davranışları devam ederse ona gıdıcem Allahın ıznıyle bnce gıt çekinme

ya ben dosyamı almaya gittiğimde bence gitme bebeğini burda yapalım demişti. ille de tutturmuştum ben bahçeci diye :)
neyse kovucak hali yok heralde gitmeye karar versem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…