ya uzandım işte salaklığıma denk geldi bazen unutuyorum hamile olduğumu davul gibi de göbek var halbüsüay bişey olmamıştır ya iyi diyim iyi olsun.
kızlar bana doktor tavsiye edin. her 3 haftada muayeneye gtmem gerekiyo, her muayene 300 lira benim kliniğimde. düşündük acaip kazık, gereksz yani bu kadarı. siz nerde kaça kontrole giriyosunuz. ?
canım ikili testn sonuçlarının çok güveniliri olduğunu düşünmüyorum. down sendromlu dedikleri bebeklerin çocğunun sağlam doğduğunu okudum. herkes yaptırıyo diye yaptırıcam bendetaze anne olsun sen gıt yınede bende 300tl veriyorum ama ayda 1 kuzenın doktoru var oda nışantaşında 250tl cil ikili test için ucuz olanı değil iyi bir doktor seçin uzman çok onemlı sağlıklı bebeği bile embesıller sakat çıkartabılır Allah korusun önemli bir test olduğunu biliyorum..
ya uzandım işte salaklığıma denk geldi bazen unutuyorum hamile olduğumu davul gibi de göbek var halbüsüay bişey olmamıştır ya iyi diyim iyi olsun.
kızlar bana doktor tavsiye edin. her 3 haftada muayeneye gtmem gerekiyo, her muayene 300 lira benim kliniğimde. düşündük acaip kazık, gereksz yani bu kadarı. siz nerde kaça kontrole giriyosunuz. ?
Çoğu profesörün fiyatı aynı galiba canım.bende aylık 300 lira veriyorum ama imkanınız varsa doktorunu değiştirme bence bide sezeryan olcak bide ikizya başka doktora güvenemem ben:)
Çoğu profesörün fiyatı aynı galiba canım.bende aylık 300 lira veriyorum ama imkanınız varsa doktorunu değiştirme bence bide sezeryan olcak bide ikizya başka doktora güvenemem ben:)
canım ikili testn sonuçlarının çok güveniliri olduğunu düşünmüyorum. down sendromlu dedikleri bebeklerin çocğunun sağlam doğduğunu okudum. herkes yaptırıyo diye yaptırıcam bende
inşallah güzel çıkmıştır sonucu. kuzen hangi hastanede?taze anne Rabbımden başka kımse bılemezde yınede tedbır amaçlı yapılması gerektığını onemlı bişey olduğunu soylemıştı bızım kuzen 4 aylık hemen hemen ondan oğrenıyorum bunları :)))
inşallah güzel çıkmıştır sonucu. kuzen hangi hastanede?
skgk sen florence nigtingale deydin di mi kuzum ? memnun musun ordan ? bi de senin testi orda mı karıştırmışlardı başka yerde mi ?
canım sonıçları guzel çıktı doktorun adı melih te soyadını bilmiyorum ama istersen sorarım.
ben doktorumun ozel muayenehanesıne gıdıyorum. canım ama butun işlemler florence oldu tertemız ve ılgı superdi kesınlıkle. benım testı hospıtalıum karıştırmıştı sınırlerım hala bozuluyor hatırladıkça allahından bulsunlar..
canım senin daha dikkatli olman lazım ikiz hamileliği sonuçta daha zor, herşeyin iki katını yaşıyosun sen biz 1 yaşıyosak sen 2 yaşıyosun vücudunda değişimleri.
1.5 ayı geçti bile seninAynen canım o yüzden doktorum herşeyimi biliyo artık doğumumuda ona yaptırırım.bi doğursaydım valla nasıl gececekse 9 ay.
1.5 ayı geçti bile senin
Ewet ya:)aslında bazen kara kara düşünüyom nasıl bakcam die.. bazen mutlu oluyorum.iki minik düşününce.biri ağlayınca ötekide ağlayacak ikisini aynı anda emzirmek beslemek çok zor olacak benim için ama 2 yaşlarına gelince az biraz rahatlarım belki:)
canım yardım eden çok olur aileden de, şimdiden onları düşünme. var mı kızkardeş abla anne yardım edebilecek.
belki ilk zamanlar bi yardımcı tutmakta mantıklı olabilir imkan varsa.
canım sorar mısın adını hastaneyi falan ? çok sağol.
doktorun adı melıh aygun ozel muayenehanesıne gıdıyor nişantaşında . alman hastanesınde ayrıca calışıyor. ıkılı testı mehmet aygun abısıne yaptırdı.muayenehanesının tel numarası : 0212 231 37 50 sadece cumartesı ozel yerınde diğer gunler alman hastanesındeymış
melih bey benim eski doktorum cnm :) rahm ağzı ameliyatımı falan o yaptı benim hep.ona mı gitsem gene, bahçeciye gidicem diye bırakmıştım onu. ayıp olur mu ya şimdi.
olmaz canım nıye olsun ki eşim çok istedi dersın bahçeciyi zaten oyle senı sorgulayacak bir adam değilmiş kuzenım çok iyi bir doktor olduğunu soyledi bnde hamile kalırsam doktorum soğuk davranışları devam ederse ona gıdıcem Allahın ıznıyle bnce gıt çekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?