2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

inş canım kandada bi göreyim hele.ewet canım iki tane blast embriyoydu

canım ne yaptın doktora gitmedin mi?

yok canım 13:30 randevum ama hayırlı haberle gelırmıyım bılmıyorum çunku bugün kan topağı geldı resmen regl agrılarımda var bel ve bacak kasık değil hayırlısı bkalım gel gıtler benı kaç haftadır mahfettı gebelığım belkı kısa olucak belkı uzun ama tadını çıkaramadım herkes sevınçlı ama ben hep ıçımde bı acaba ne olucaklarla olduğuum için buruk durumdayım dun gece hatta hergund dua edıyorum ne olur mucızem benle kalsın dıye hayırlısını dılemekten başka bırşey yapamıyorum...

canım ya ben inanıyorum iyi olacağına inş. kasık ağrısı bende hiç kalmadı. bende regl ağrısı gibi bacak ağrısı çekiyorum. ama bunlar crinone jeldenmiş. lütfen kötü şeyler düşünme. pozitif ol. bu anları zehir etme kendine. kan diğer kızlarda da olmuştu. bu ilaçlarla zaten regl olmazsın. inş şu muayenen hemen olur da sen de olumlu haberlerle rahatlarsın. öyle dua ediyorum senin için.

canım güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah güzel haberlerle gelirsin.

benim de yarın kontrolüm. inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz.

inşaallah hayırlı haberle gelırsın, bızı habersız bırakma canım! hakkında hayırlısı olsun ınsaallah

inşallah öyle birşey olmayacak canım. kalp atışı varsa düşük riski az diye biliyorum ben.

bilmiyorum ki cuma gunu bellı olacak bakalım, beklemek bu belırsızlık oyle zor kı

Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 7 hafta 6 günlük olmuş. Kalbide atıyor. çok şükür allahıma. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Inşallah forumda hep güzel haberler duyarız.

canım cok sevındım hayırlısı olsun,

ah ah bu beklemek bu belırsızlık ne kadar zor bılırım! bu caresızlık benıde cıldırtıyor, sevınsem sevınemem ya duserse dıye, uzulsem uzulemem bebek olumsuz etkılenmesın kotuyu cagırma moralını yuksek tut dıye, isyan etmek degıl nıyetım asla ısyan etmek ıstemem ama ınsanın ıcınden ılk negatıf sonuc alsan daha ıyı bıkac gun uzulur aglar sonra yenı umutlar planlar devam eder hayat bır sekılde, oysa boyle olunca işte,
oy oy buda bızım ımtıhanımız ne yapacaz katlanacaz hersey ALLAHTAN

canım güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Aynen bizim sinavimiz yapacak hic biseyim yok ama canim cok yaniyor keske demek istemiyorumm Rabbime karsi gelmemek icin demek boyle seyler yasamamizi istedi yasayacagiz... desteginiz icin cok tesekkurler...

saol canım mecbur kalınca sabrıda öğreniyosun elinden bişey gelmiyo..bende aynen bekarlığımdan beri hep hayalini kuruyorum evlenince hemen çocuğum olsun istiyodum çevremdeki insanlar 6 ay 1 sene olmasın evliliğin tadını çıkar dedikce onlara kızıyodum ben istiyorum öle demeyin diyodum olmadı işte yine içimde hep bi özlem var canım çok yanıyo..insan neyi çok isterse onunla sınav olurmş allahım sabır güç versin bu sıkıntıların sabrın sonunda mükafatını alıcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…