2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar inşallah hepimiz 2 şer 3 er ay arayla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza. inşallah hamile olanlarımızın devam eder, yeniden deneyeceklerin bebekleri de çok bekletmez :) gene beraber konuşuruz bebeklerimizi. yani şu gece allahtan dileğim bu benim.

ayyyyy inşallahhhhh

canım inşallah gerek kalmaz eminimki çok zor bir olay dimi.çok sevindim canım hemen tedaviye başlıyacak olmana inşallah bu sefer rabbim kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun

psikolojik anlamda çok zor.. kürtaj uyuyosun uyanıyosun herşey bitmiş..ağrım çok oldu iğne falan yaptılar rahatladım biraz..kaderde bunuda görmek varmış allahım inş bida böle bişey yaşatmaz..hayatta heristediğine kolay kavuşamıyosun elbet zorluklar engeller çıkıyo karşımıza inş bu sıkıntıların sonunda bizimde yüzümüz güler..

günaydın kızlar! nasılsınız? ben eşim sayesinde kötü olsam da önemli değil. skgk ve acses bugün ki kontrollerinizden güzel haberler bekliyoruz.
jelibon da yarın mıydı test tarihin? hadi hayırlı, pozitif sonuçlanır inş.:)

Yarın canım.ama birazdan idrar testi yapcam bitsin bu belirsizlik adet sancılarıyla uyanmaktan sıkıldım.

baharcım tekrardan çok geçmiş olsun .gerçekten dediğin gibi kolay ulaşamıyorsun istediğin şeye bizler bir sınavdan geçiyoruz .mesela ben kendimden örnek vereyim ben o kadar sabırsız bir insanım ki bazen bu sabırsız tavrımı bende beğenmiyorum istediğim her şey olsun istiyorum diyorum ki rabbim beni çok sevdiğim şeyle çocukla imtihan ediyor diyor ki bak sen bir sınavdasın biraz daha sabret ve sabrın ne demek olduğunu öğren .

canım bu eşler yokmu bu eşler tam çocuk gibiler .arkadaşım boşver takılma şimdi senin düşünmen gereken bir bebeğin var.sen üzülüp onuda üzme olurmu
Yarın canım.ama birazdan idrar testi yapcam bitsin bu belirsizlik adet sancılarıyla uyanmaktan sıkıldım.

ayyyyy canım yaptın mıçok merak ettim

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayı

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayı

olmaz canım olmaz allahın izni ile hamilesin gözün aydın canım rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.kan testinde saten kesinleşcek sen bence şuanda sadece sevinmekle meşgul ol

olmaz canım olmaz allahın izni ile hamilesin gözün aydın canım rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.kan testinde saten kesinleşcek sen bence şuanda sadece sevinmekle meşgul ol

Hala şnanamıyom ya ellerim titrıyo kan vermeye gidecez birazdan kızlar idrar doğrudur demi bide kanda çıkmazsa ölürüm

inşallah öyle birşey olmayacak canım. kalp atışı varsa düşük riski az diye biliyorum ben.

canım çok üzüldüm allah sabır versin. Inşalllah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın. Allah sonunda dualarımızı kabul edecek inşallah:)

Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 7 hafta 6 günlük olmuş. Kalbide atıyor. çok şükür allahıma. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Inşallah forumda hep güzel haberler duyarız.

hayırlı olsun canım çok sevindim. maşaallah! jelden olmaz. sonuç yanıltıcı olmuyor silik bile çıksa hamile oluyorsun. beta hcg değerin epey yüksektir bence koyu renk olduğu için:)

Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 7 hafta 6 günlük olmuş. Kalbide atıyor. çok şükür allahıma. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Inşallah forumda hep güzel haberler duyarız.

canım benim çok sevindim ya! böyle güzel haberler bizi de çok motive ediyor. umutlanıyoruz. ben de salı günü gideceğim kalp atışı için. canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş:)

kızlar kan verdim 12 de gidip alacam sonucu ama zaman durdu sanki

canım gozun aydın senın adına cok sevındım sana ıkıtane transfer ettıler değil mi inşallah ıkıside tutunmuştur Rabbım gonlune gore versın hamılelığım sağlıklı ve uzun omurlu olur ınşallah sorunlu bır gebelık yaşamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…