- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.604
- 798
ayyyyy inşallahhhhh
canım inşallah gerek kalmaz eminimki çok zor bir olay dimi.çok sevindim canım hemen tedaviye başlıyacak olmana inşallah bu sefer rabbim kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
günaydın kızlar! nasılsınız? ben eşim sayesinde kötü olsam da önemli değil. skgk ve acses bugün ki kontrollerinizden güzel haberler bekliyoruz.
jelibon da yarın mıydı test tarihin? hadi hayırlı, pozitif sonuçlanır inş.:)
günaydın kızlar! nasılsınız? ben eşim sayesinde kötü olsam da önemli değil. skgk ve acses bugün ki kontrollerinizden güzel haberler bekliyoruz.
psikolojik anlamda çok zor.. kürtaj uyuyosun uyanıyosun herşey bitmiş..ağrım çok oldu iğne falan yaptılar rahatladım biraz..kaderde bunuda görmek varmış allahım inş bida böle bişey yaşatmaz..hayatta heristediğine kolay kavuşamıyosun elbet zorluklar engeller çıkıyo karşımıza inş bu sıkıntıların sonunda bizimde yüzümüz güler..
Yarın canım.ama birazdan idrar testi yapcam bitsin bu belirsizlik adet sancılarıyla uyanmaktan sıkıldım.
Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayı
olmaz canım olmaz allahın izni ile hamilesin gözün aydın canım rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.kan testinde saten kesinleşcek sen bence şuanda sadece sevinmekle meşgul ol
kızlar hepimizin miraç kandili mübarek olsun! duaya en cok ıhtıyacımız olan gunler gecırıyoruz hepımız! rabbım ınsaallah dualarımızı kabul eder, yüzümüz guler! hakkımızda hayırlısı olsun ınsaallah!
ben cok zor gecırıyorum, uykusuzluk, mide bulantıları, kahverengi akıntım oluyor korkutuyor beni, dr düşük tehtidi dedi, cuma aksamı kontrole gideceğim!
tanışmıyoruz ama hepınız dualarımdasınız!
arkadaşlar bugün bebeğimi bıraktım geldim..inş bundan sonra herşey daha güzel olur..bu mübarek günde allahım dualarımız kabul eder inş..bebeği olmayanlara sağlıklı bebek hamile olanlarada allah kucağına almayı nasip eder.
kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayı
Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayı
Hala şnanamıyom ya ellerim titrıyo kan vermeye gidecez birazdan kızlar idrar doğrudur demi bide kanda çıkmazsa ölürüm
Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 7 hafta 6 günlük olmuş. Kalbide atıyor. çok şükür allahıma. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Inşallah forumda hep güzel haberler duyarız.
kızlar kan verdim 12 de gidip alacam sonucu ama zaman durdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?