2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

hatme nerelerdesin canım? bir selam ver bize? kendini çok yıpratma Rabbimin vardır bir bildiği. inş hiç tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım. başımıza gelen şeyler; başımıza gelebilecek en iyi şeylermiş. vakti zamanı gelince Rabbim dualarımız kabul edecektir inş.

kızlar hepimizin miraç kandili mübarek olsun! duaya en cok ıhtıyacımız olan gunler gecırıyoruz hepımız! rabbım ınsaallah dualarımızı kabul eder, yüzümüz guler! hakkımızda hayırlısı olsun ınsaallah!
ben cok zor gecırıyorum, uykusuzluk, mide bulantıları, kahverengi akıntım oluyor korkutuyor beni, dr düşük tehtidi dedi, cuma aksamı kontrole gideceğim!
tanışmıyoruz ama hepınız dualarımdasınız!

tuğbacım kaç haftalık oldu senin ? daha ne kadar devam edicekmş bu risk?

arkadaşlar bugün bebeğimi bıraktım geldim.. inş bundan sonra herşey daha güzel olur..bu mübarek günde allahım dualarımız kabul eder inş..bebeği olmayanlara sağlıklı bebek hamile olanlarada allah kucağına almayı nasip eder.

Baharcim en buyuk uzuntun bu olsun rabbim beterinden korusun seni! En kisa zaamanda muradina erersin insaallah

canım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda allah evladını kucağına almayı nasip eder.

baharcım bugün işteydim hiç giremedim nete ama senide merak ettim çok geçmiş olsun canım rabbim kendiliğinden nasip etsin doktor korunma verdimi?valla benimde hayırlısı şu değerim bir sıfırlansa önümüze baksam

iyi kandiller kızlar.bugün bol bol birbirimize dua edelim.inş rabbim dualarımızı kabul eder de yaz bitmeden hepimiz hamile kalırız

((cok uzgunum canmm cokk bnmde birakmam yakin ben istemesemde hic istemiyorum kesem cok kucukmus yarin hersey belli olacakk insallah hayirli haberler alirimmm

canım inş en kısa zamanda Rabbim bebeğini kucağına almanı nasip eder. inş tedaviye gerek kalmadan olur. Yüce Allah'ım inş gönlüne göre verir canım ve hepimize:)

saol canım inş düşer değerin kürtaja gerek kalmaz..korunma vermedi 2. adetle tedaviye başlıcaz tekrar nasip olursa..

arkadaşlar çok teşekürler destekleriniz dualarınız için çok üzgünüm ama hayırlısı böleymiş demekki inş herşey daha güzel olcak hepimiz için

saol canım inş düşer değerin kürtaja gerek kalmaz..korunma vermedi 2. adetle tedaviye başlıcaz tekrar nasip olursa..

canım üzülmemeye çalış, inşallah bi sonra ki tedavinle alıcaksın bebeğini kucağına. dualarım hepinizle kızlar. allah herşeyin hayırlısını versin.

iyi kandiller kızlar.bugün bol bol birbirimize dua edelim.inş rabbim dualarımızı kabul eder de yaz bitmeden hepimiz hamile kalırız

ayyyyy inşallahhhhh

canım inşallah gerek kalmaz eminimki çok zor bir olay dimi.çok sevindim canım hemen tedaviye başlıyacak olmana inşallah bu sefer rabbim kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…