- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
kızlar hepimizin miraç kandili mübarek olsun! duaya en cok ıhtıyacımız olan gunler gecırıyoruz hepımız! rabbım ınsaallah dualarımızı kabul eder, yüzümüz guler! hakkımızda hayırlısı olsun ınsaallah!
ben cok zor gecırıyorum, uykusuzluk, mide bulantıları, kahverengi akıntım oluyor korkutuyor beni, dr düşük tehtidi dedi, cuma aksamı kontrole gideceğim!
tanışmıyoruz ama hepınız dualarımdasınız!
tuğbacım kaç haftalık oldu senin ? daha ne kadar devam edicekmş bu risk?
arkadaşlar bugün bebeğimi bıraktım geldim..inş bundan sonra herşey daha güzel olur..bu mübarek günde allahım dualarımız kabul eder inş..bebeği olmayanlara sağlıklı bebek hamile olanlarada allah kucağına almayı nasip eder.
arkadaşlar bugün bebeğimi bıraktım geldim..inş bundan sonra herşey daha güzel olur..bu mübarek günde allahım dualarımız kabul eder inş..bebeği olmayanlara sağlıklı bebek hamile olanlarada allah kucağına almayı nasip eder.
8 hafta 5 gunluk oldu. Valla bilmiyorum ki cuma gunu kontrol var bakalim insaallah hayirlisi olsun artik! Sen nasil oldun kontrol ne zanan
Stres yapmamak çok zor canım yageceleri uykularım kaçıyo ya olmaZsa naparım die.
baharcım bugün işteydim hiç giremedim nete ama senide merak ettim çok geçmiş olsun canım rabbim kendiliğinden nasip etsin doktor korunma verdimi?valla benimde hayırlısı şu değerim bir sıfırlansa önümüze baksam
saol canım inş düşer değerin kürtaja gerek kalmaz..korunma vermedi 2. adetle tedaviye başlıcaz tekrar nasip olursa..
8 hafta 5 gunluk oldu. Valla bilmiyorum ki cuma gunu kontrol var bakalim insaallah hayirlisi olsun artik! Sen nasil oldun kontrol ne zanan
iyi kandiller kızlar.bugün bol bol birbirimize dua edelim.inş rabbim dualarımızı kabul eder de yaz bitmeden hepimiz hamile kalırız
saol canım inş düşer değerin kürtaja gerek kalmaz..korunma vermedi 2. adetle tedaviye başlıcaz tekrar nasip olursa..
benim de yarın kontrolüm. inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?